Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    12. Prosinac 2020. 10:37

dakky može. imat ću sivi kaput, crne visoke tenisice, crne tajice i sivu ili crnu tuniku😅 duga smeđa kosa pa javi se ak me vidiš😁

dakky
    12. Prosinac 2020. 13:19

matea1201

dakkymože. imat ću sivi kaput, crne visoke tenisice, crne tajice i sivu ili crnu tuniku😅 duga smeđa kosa pa javi se ak me vidiš😁

Dogovoreno. Ako izdrzimo do tada. Bila danas ujutro jer sam pocela krvariti. Kao sve je ok. Ocitavaju se lagani trudovi koje ja ne osjecam. Moguce cep iako nije bilo sluzavo ili je pukla neka kapilara pa su  me poslali doma. Moram se vratiti ako se ponovi. Ctg uredan, beba se javlja pa sam se umirila 😉

dakky
    12. Prosinac 2020. 13:21

I da, navodno je zatvoreno rodiliste u Petrovoj (korona) pa salju u ostale bolnice :(

Mart14
    12. Prosinac 2020. 14:54

Meni su danas radili amnioskopiju(ne boli ali nije bas ugodno,odnosno osjeti se da ti rade ali jako kratko traje) sve kako treba biti kažu za koji dan bebač dolazi 🙈🤗🤗

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Nova19
    12. Prosinac 2020. 15:11

Sretno Mart14! Mislim da ćeš ti biti sljedeća sa smotuljkom u ruci 🥰
    Dakky drago mi je da je sve ok, i ti si izgleda jako blizu 👏👏

• matea1201
    12. Prosinac 2020. 15:15

dakky izgleda da se kod tebe opasno bliži porod😁 može, ako ne rodiš do tak, iako sad mislim da hoćeš😅  kako bilo sretno! 

dakky
    12. Prosinac 2020. 16:19

Mart14

Meni su danas radiliamnioskopiju(ne boli ali nije bas ugodno,odnosno osjeti se da ti rade ali jako kratko traje) sve kako treba biti kažu za koji dan bebač dolazi 🙈🤗🤗

Sretno!! Njemu se bas sviđa u maminom trbuhu 😉

dakky
    12. Prosinac 2020. 16:22

matea1201

dakky izgleda da se kod tebe opasno bliži porod😁 može, ako ne rodiš do tak, iako sad mislim da hoćeš😅 kako bilo sretno!

Hvala ti!
    I meni se cini da se blizi. Bitno da su me smirili vezano za to krvarenje iako se ono i dalje pojavljuje ali manje. Mirujem i pratim tijelo ali cini mi se da se priprema. Ako izdrzimo do utorka u komadu, svakako se javim. 
    Hvala Nova19 😁

ovčica
    12. Prosinac 2020. 17:18

Sretno cure! Dakky i Mart, cekamo vas s lijepim vijestima! 

malamarelica
    12. Prosinac 2020. 20:24

Cureee, brojite sitno! Sretno i hrabro ❤

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.