Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • deedeeleeloo
    12. Prosinac 2020. 22:02

dakky

I da, navodno je zatvoreno rodiliste u Petrovoj (korona) pa salju u ostale bolnice :(

Uzas...kad je bilo zatvoreno za vikend na KBCSM, na Sv.duhu su mi rekli da su doslovno hodali preko zena po hodnicima koliko ih je doslo tamo rađati😱 ne kuzim zasto ovo rade? Sta nije logicnije na broj pozitivnih jedno rodiliste izdvojiti kao sto su KB Dubrava izdvojili?ionako nemas pojma tko ce te poradjati i hoce taj dr.biti pozitivan ili u samoizolaciji kad dodje tvoj red

nina_1805
    12. Prosinac 2020. 22:04

Mi smo isto u komadu jos 😂 u cetvrtak na pregledu bila, otvorena 1cm, ctg biljezio trudove ali nista od toga. Danas sam mislila da je krenulo, sibali su trudovi, ali stali nakon 2 sata.. bas jedva cekam vise upoznati tu malu svoju bebicu 🥰

santina
    13. Prosinac 2020. 07:14

Sretno svim terminskim mamama! Vidim neke vec imaju nagovjestaje da bi moglo svakog casa, kod nekih ce to krenuti iznenada. Kako god, sretno i hrabro!
    Ne isplati vam se paniciti i dumati koje ce porodiliste raditi i kakva ce situacija biti. Samo unosite bespotrebni stres i opterecenje, situacija se mijenja iz dana u dan, jednostavno takvo je vrijeme i sa panikom nista dobro necete postici.
    Krenite malo ranije nego ste mozda mislili, ako bude trebalo zbog testiranja ili promjene rodilista..
    Senoritakova, kako si? Mislim na tebe svako malo..javi se kad budes imala snage.

Ja sam danas napunila punih 35 tjedana. I punih 6 tjedana kako nepomicno lezim u bolnici.. Bez dodira sa vanjskim svijetom.. a u sobi pored mene se potkrala korona i tu zenu odveli, a ostavili njenu cimericu koja je zasad negativna. A nase dvije sobe koriste isto kuptilo i wc. Pa sam poluluda.. Da mi je jos izgurati 2 tjedna i niko ne bi bio sretniji od mene..

Senoritakova
    13. Prosinac 2020. 11:41

Jutro cure, ja sam u bolnici imam kolestazu. Nakon serklaze i cijelog mirovanja jos to dobijem sto dobiva 1 od 1000trudnica. Vade mi krv stalno i danas su mi dali dexametazon za pluca ako se bude moralo ici na hitni carski. Mene sve svrbi, najvise po noci, urin mi je tamne boje i imam jaku zgaravicu od tih kiselina. Strah me najvise za bebicu. Rekli su mi jos u čet da ću dobiti tablete za to ali jos nista. 17. mi trebaju skinuti šav ako do tada izdržim. Danas mi je istekla izolacija i sad cekam dr da vidim hoce li me prebaciti u normalnu sobu. Najvise mi je zbog uzv, nisu mi smjeli raditi jer nemaju prijenosnog uredaja. 

santina
    13. Prosinac 2020. 11:48

Senoritakova, moram priznati da nisam ni cula za kolestazu do tebe. 😔 Pa zbog cega se to dobije? Ne brini za bebu, super si dogurala do kraja, gotovo 37 punih tjedana i racuna se terminska beba. Uostalom, mama je izuzetno jaka, predje sve prepreke na putu, pa sam sigurna da je bebac na mamu.
    Saljem ti pozitivnu energiju i izguracete vi to. 🤗🤗

malamarelica
    13. Prosinac 2020. 12:09

Senoritakova zao mi je da si sad i to dobila, ali stvarno dobro kaze Santina, 37 tjedana je terminska beba, to svugdje pise. Mislim da je tvoja beba i sad spremna za izlazak. Ne znam govore li mozda doktori da mora biti 40 tjedana bas?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

ovčica
    13. Prosinac 2020. 12:35

Senoritakova, bas te svasta snaslo...zao mi je sto se mucis, ali kao sto cure kazu, beba je sad sigurna. Bit ce ti najveci poklon nakon svega! 
    Mislim da ni jedna zena nije svjesna koliko moze biti jaka, nekad se pitam odkud vucemo snagu za sve. Da su muski u nasoj kozi, mislim da nebi dio toga izdrzali...

Senoritakova
    13. Prosinac 2020. 13:18

Ma samo se nadam da ce beba biti dobro i da nece morati biti dugo u inkubatoru. Bio je dr i rekao da se ce mi jos ujutro vaditi krv i te enzime, ako opet budu poviseni da idem na carski ne smijem jesti nista od veceras i sutra cu rano dobiti jos jednu inekciju za pluća.  Strah me svega. Izabrala bi sponalnu anesteziju, ali i tog se bojim. Samo da sve prođe i što prije dodemo kuci

malamarelica
    13. Prosinac 2020. 13:31

Bit ce sve dobro, sutra ces mozda upoznati svoju bebu i sve ce ove tegobe proci. Beba ce biti super, vidjet ces. Na samom si kraju, jos samo par dana izdrzi sve 😘🤗

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

ovčica
    13. Prosinac 2020. 13:55

Senoritakova

Ma samo se nadam da ce beba biti dobro i da nece morati biti dugo u inkubatoru. Bio je dr i rekao da se ce mi jos ujutro vaditi krv i te enzime, ako opet budu poviseni da idem na carski ne smijem jesti nista od veceras i sutra cu rano dobiti jos jednu inekciju za pluća. Strah me svega. Izabrala bi sponalnu anesteziju, ali i tog se bojim. Samo da sve prođe i što prije dodemo kuci

Drzimo fige da ti sve prode dobro i brzo, i cekamo te s lijepim novostima! ❤️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.