Mart14 i Senoritakova cestitke od srca! Neka vas kroz zivot prate zdravlje, ljubav i sreca. A majkama zelim brz oporavak!!
Čestitke cure 🥰🥰
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Cestitke mamama od srcaaa ♥️♥️♥️♥️,jesu se vama bebe umirile?Moj maleni se zadnjih tjedan dana umirio ,cak da mi nije svejedno to n amomente ,ali bila sam na pregled 3 eg i sve okej,sad sam opet u cetvrtak na pregled i ctg.INace cijelu trudnocu nije da je neki boksac i da je bio preaktivan.Jedva cekam da nam dode 💙💙
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Iskrene čestitke svim mamama koje su rodile 🙂💪 neka vam je sa srećom i brzo se oporavite i vi i bebice🙏😇
E sad, moje pitanjce, vidim da ste spomenule da vam bude ko uteg kad legnete na bok, same here. Meni se događa da, kad nekim čudom uspijem zaspati, budim se nakon koji sat sa vrlo neugodnim trncima i bolovima u obje noge, kukovima itd., kao da su mi pritisnuti živci u predjelu zdjelice. Zato polako zaboravljam što znači naspavati se. To je valjda normalno ili...? U 33.tj.sam. Kakva su vaša iskustva? Frendica s kojom se inače konzultiram je bila sretnica koja je do poroda normalno spavala cijelu noć...
vikica1810@gmail.com
Nakon dugee i neprospavane noci 13.12 nam je stigao Daniel 💙🙈🥳 Prvo dijete, sve krenulo po spagi trudovi otvaranje lagano, pucsnje vodenjaka i tu stalo. Da nisam dobila drip rađala bi dva dana. Svakako bolno ali iza nas.
Cestitke od srca!! Vjerujem da je bilo bolno ali sad je to iza vas i sada samo uzivaj u svom paketicu srece 💙❤
Koliko je veliki? Jel si ga uspjela dobitj na cicu?
Čestitam Marti14, bitno da je proslo i da je beica sada tu.
Ja sam isla jutros na hitni carski jer su enzimi jetreni skocili do 1000, a normala do 10. Rodio se maleni Andro 2670 i 47cm. U inkubatoru je na promatranju. Ja ne smijem do njega smjer sam jos u sobi u izolaciji pa tek kad mi moji donesu sve stvari ciste a odnesu zarazene kuci moci cu preseliti u obicnu sobu. I ici ga vidjeti i hraniti
Cestitke od ❤! Bitno da je sve dobro proslo!!! Drzim fige da sto prije budete zajedno te zelim brzi oporavak!! 💪🍀
di nam je dakky🤔 jel si rodila ili ideš sutra u merkur🙄 u svakom slučaju samo nek je sve ok
Evo me, tu sam :)
Jucer (14.12.) U 12:20 dosla nam je nasa ljubav. Doduse, jos uvjem bezimena 😅
Decko 💙, 53 cm dug i 3,45 kg tezak. Sve proslo dobro, bolno i dugacko ali sad je to iza nas i brzo se zanoravi. U ned krenili trudovi oko 12-13, do 21h su dosli na svake 3 min, u 22h smo bili u Merkuru (zbog trudova ali i krvi), trudovi bili jaki a ja otvorena samo prst. Ostavili me u sobi da pratim trudove- koji su cijelu noc bili na 3 minbi izraziro bolni, do nekih 5h otvorena za 4 prsta, oko 7 me stavili u boks, probusili vodenjak i u 12:20 rodila. Meni bilo bas jako nolno, pogotovo jer mi primila sam jedna doza epiduralne nakon cijelonocnih trudova i bez trunke sna, lagano je ponestajalo snage. Ali uspjeli smo 💪 Skupa smo u sobi, svakih 2 h jr na cici i iako sam i ovu noc probdjela, sve se to isplati!!!
Dakle cure koje to iskustvo tek ceka, samo hrabro. Sve mi mozemo izdrzati za nase srecice a opet je i svaki porod individulan i nema smisla bojati se unaprijed. Velika 😘 svima!!!!
Matea 1201 javi kako je prosao pregled sutra 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji