Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    13. Prosinac 2020. 14:33

Senoritakova, pokusaj se opustiti. Svasta si pregurala i zadrzala pribranost do sada, skupi jos malo snage. Stvarno si vec dospjela u sigurne tjedne za bebu. Bitno da si u bolnici i da ce uciniti ono sto je najbolje za bebu i tebe.. 
    Iako znam da je sve individualno i zavisi od bebe do bebe, ali drugarica moja porodjena carskim pocetkom 9.mjeseca, kao ti, i beba bila svega 2 dana u inkubatoru i 2 u toplom krevetu i jos 2 ovako i isli su kuci. I to na dug put, posto je porodjena u Bg, a zive u BL. Tako da pokusaj se opustiti i razmisljaj da ce biti onako kako je najbolje za bebaca.
    Sve najbolje vam zelim i javi nam se kad stignes. 

• matea1201
    13. Prosinac 2020. 16:03

Senoritatakova od srca ti želim da sve prođe najbolje moguće i da bebica i ti budete dobro. u visokim si tjednima tako da vjerujem da neće biti problema

Nova19
    13. Prosinac 2020. 16:18

Senoritakova sretno 💪🏻 Vjerujem da je beba dobro, oni su veći borci nego šta mislimo, a ti si itekako borac i hrabra žena/mama ❤️
    Beba je već u dobrim tjednima 👌 javi se kada stigneš, sve mislimo na tebe 🥰

ovčica
    13. Prosinac 2020. 19:19

Cure koje ste pri kraju, koliko kila ste dobile? Ja sam kroz cijelu trudnocu dobila 10kg, i to tek od drugog tromjesecja sam pocela dobivati (inace sam oduvijek mrsavica). Sad sam se sokirala jer od zadnjeg vaganja kod dr (prije tocno 23 dana) sam dobila jos skoro 3kg oke, sad sam se vagala navecer i nisam bila na wc-u vec par dana. Doduse, i uzasno sam gladna po cijeli dan ali jedem normalno kao i do sad...Znam da beba vise dobiva pred kraj al nekako mi je to puno za tako kratko vrijeme...

Marlene 1
    13. Prosinac 2020. 19:30

ovčica

Cure koje ste pri kraju, koliko kila ste dobile? Ja sam kroz cijelu trudnocu dobila 10kg, i to tek od drugog tromjesecja sam pocela dobivati (inace sam oduvijek mrsavica). Sad sam se sokirala jer od zadnjeg vaganja kod dr (prije tocno 23 dana) sam dobila jos skoro 3kgoke, sad sam se vagala navecer i nisam bila na wc-u vec par dana. Doduse, i uzasno sam gladna po cijeli dan ali jedem normalno kao i do sad…Znam da beba vise dobiva pred kraj al nekako mi je to puno za tako kratko vrijeme…

Ja sam dobila 7 kila. U prva tri miseca sam izgubila 1,5 kg , kasnije nisam imala nikakvu volju za jest zbog učestalih žgaravica iza svakog jela a pogotovo slatkog , najgore mi je od svega čokolada!
    A sad u zadnju ni ja ne mogu u wc po 2-3 dana. Moja beba je imala na zadnjem vaganju prije 5 dana 3200.. 
    iako mi je ginekolog rekao da u zadnja dva tri tjedna se ne iznenadim ako dobijem po 2-3 kg najmanje zbog nakupljanja vode koje se obično nakupi u zadnje. Tako da se bas i ne zabrinjavam. 

25.12. Baby L 💜

ovčica
    13. Prosinac 2020. 19:40

Marlene 1

ovčica

Cure koje ste pri kraju, koliko kila ste dobile? Ja sam kroz cijelu trudnocu dobila 10kg, i to tek od drugog tromjesecja sam pocela dobivati (inace sam oduvijek mrsavica). Sad sam se sokirala jer od zadnjeg vaganja kod dr (prije tocno 23 dana) sam dobila jos skoro 3kgoke, sad sam se vagala navecer i nisam bila na wc-u vec par dana. Doduse, i uzasno sam gladna po cijeli dan ali jedem normalno kao i do sad…Znam da beba vise dobiva pred kraj al nekako mi je to puno za tako kratko vrijeme…

Ja sam dobila 7 kila. U prva tri miseca sam izgubila 1,5 kg , kasnije nisam imala nikakvu volju za jest zbog učestalih žgaravica iza svakog jela a pogotovo slatkog , najgore mi je od svega čokolada!
    A sad u zadnju ni ja ne mogu u wc po 2-3 dana. Moja beba je imala na zadnjem vaganju prije 5 dana 3200..
    iako mi je ginekolog rekao da u zadnja dva tri tjedna se ne iznenadim ako dobijem po 2-3 kg najmanje zbog nakupljanja vode koje se obično nakupi u zadnje. Tako da se bas i ne zabrinjavam.

Ja nisam nista izgubila jer nisam ni imala mucnine. Onda je ipak to normalno pred kraj dobiti vise. A bome i vodu pijem ko luda. 
    I nas dvije se pratimo u dan, sad vidim 😁 u koju bolnicu ides?

• matea1201
    13. Prosinac 2020. 19:48

ja sam dobila 9kg. i naravno imam više ako se važem navečer

Marlene 1
    13. Prosinac 2020. 20:13

Ovčica - ja sam iz Splita .. 😊
    Sve se nadam da ću prije Božića rodit. Već mi je dosta ove boli nisko dole , okretanja kao morž i zabijanja njenih nogica u moj želudac 😂😂🤷🏻‍♀️

25.12. Baby L 💜

ovčica
    13. Prosinac 2020. 20:20

Marlene 1

Sve se nadam da ću prije Božića rodit. Već mi je dosta ove boli nisko dole , okretanja kao morž i zabijanja njenih nogica u moj želudac 😂😂🤷🏻‍♀️

I meni je tako. Prosetala sam danas malo i sad me sve zivo boli, jedva hodam po doma. A i bilo bi super da nam dodu pod bor 

Marlene 1
    13. Prosinac 2020. 20:39

ovčica

Marlene 1

I meni je tako. Prosetala sam danas malo i sad me sve zivo boli, jedva hodam po doma. A i bilo bi super da nam dodu pod bor

To bi bio stvarno najljepši mogući poklon ikad! Samo da sve prođe dobro i sta manje bolno !

25.12. Baby L 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.