Mart14 bebac ti odgovara tjednima ili je bio nešto manji? Koja mu je procijenjena kilaža? Baš me zanima jer je moj tjedan dana veći i kao ima oko 3,8kg a još sam u terminu 😊
Veći je bebač, rekli su mi jučer da skoro ima 4kg 🙈😂 cijeli je veći dimenzijama, a nemam toliko veliki stomak
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Jaoooo, svašta mogu očekivati onda 🤣🤣
Cure sretno za ovaj zadnji fotofiniš 💪🏻😍
dakky u utorak ideš na merkur na pregled ili?
Da, u utorak sam narucena u Merkur. Rekla mi je da u utorak dogovaramo daljnji hodogram. Vj ce biti cesci pregledi.
Ti si u ST? Kako se osjecas? Imas neki feeling da li bi moglo ovaj vikend ili se to ne moze predosjetiti?🙈
Mart14 bebac ti odgovara tjednima ili je bio nešto manji? Koja mu je procijenjena kilaža? Baš me zanima jer je moj tjedan dana veći i kao ima oko 3,8kg a još sam u terminu 😊
Veći je bebač, rekli su mi jučer da skoro ima 4kg 🙈😂 cijeli je veći dimenzijama, a nemam toliko veliki stomak
A bome ga ima 👍😅💙 sretno i javljaj nam novosti!!
Jaoooo, svašta mogu očekivati onda 🤣🤣
Cure sretno za ovaj zadnji fotofiniš 💪🏻😍
Hvala!! I Vama svima! Trebat ce nam 🍀😉
Curke hvala vam i javim novosti! Javljajte i vi! Ako nestanem na koji dan vjerovatno sam išla roditi 😂😂🙈 Tako sam nervozna i uzbuđena,pravi vrtuljak emocija, peru me hormoni na najjače, možda je to znak da je blizu porod.. ♥️💓
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
dakky ne. i ja idem u utorak u merkur!! pa se možda i vidimo😅 naručena sam u 9 i 45 u trudničkoj ambulanti. a neznam, mislim da se ne može predosjetiti, bar ja nisam u prethodne 3 trudnoće🤔 mada se sad baš nekak čudno osjećam, vidjet ćemo kad će na kraju biti😁
što se spavanja tiče ja sam katastrofa. prvo nikako zaspati. okretanje s boka na bok. pa hodanje na wc svakih sat i pol - dva i tako....
dakkyne. i ja idem u utorak u merkur!! pa se možda i vidimo😅 naručena sam u 9 i 45 u trudničkoj ambulanti. a neznam, mislim da se ne može predosjetiti, bar ja nisam u prethodne 3 trudnoće🤔 mada se sad baš nekak čudno osjećam, vidjet ćemo kad će na kraju biti😁
Onda smo skupa na Merkuru 🤗🤗 Ja mislim da sam u 9:30 ali moram provjeriti. Uvjek je između 9 i 10 ako se ne varam. Ako ti se ne pokrene do utorka moramo dogovoriti neki znak prepoznavanja 😉
dakkyne. i ja idem u utorak u merkur!! pa se možda i vidimo😅 naručena sam u 9 i 45 u trudničkoj ambulanti. a neznam, mislim da se ne može predosjetiti, bar ja nisam u prethodne 3 trudnoće🤔 mada se sad baš nekak čudno osjećam, vidjet ćemo kad će na kraju biti😁
Onda smo skupa na Merkuru 🤗🤗 Ja mislim da sam u 9:30 ali moram provjeriti. Uvjek je između 9 i 10 ako se ne varam. Ako ti se ne pokrene do utorka moramo dogovoriti neki znak prepoznavanja 😉
Malo sam pobrkala tebe i Mart14. Sada skuzila 🤦♀️ Ona je u ST a ti si mi jos prije rekla da si u Merkuru ali ti je termin nesto kasnije nego meni. Onda se vj i vidimo u utorak. Sorry, mozak mi je totalno trudnicki 🤷🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji