Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mart14
    11. Prosinac 2020. 22:25

Nova19

Mart14 bebac ti odgovara tjednima ili je bio nešto manji? Koja mu je procijenjena kilaža? Baš me zanima jer je moj tjedan dana veći i kao ima oko 3,8kg a još sam u terminu 😊

Veći je bebač, rekli su mi jučer da skoro ima 4kg 🙈😂 cijeli je veći dimenzijama, a nemam toliko veliki stomak

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Nova19
    11. Prosinac 2020. 23:16

Jaoooo, svašta mogu očekivati onda 🤣🤣 
    Cure sretno za ovaj zadnji fotofiniš 💪🏻😍

dakky
    11. Prosinac 2020. 23:26

matea1201

dakky u utorak ideš na merkur na pregled ili?

Da, u utorak sam narucena u Merkur. Rekla mi je da u utorak dogovaramo daljnji hodogram. Vj ce biti cesci pregledi. 
    Ti si u ST? Kako se osjecas? Imas neki feeling da li bi moglo ovaj vikend ili se to ne moze predosjetiti?🙈

dakky
    11. Prosinac 2020. 23:27

Mart14

Nova19

Mart14 bebac ti odgovara tjednima ili je bio nešto manji? Koja mu je procijenjena kilaža? Baš me zanima jer je moj tjedan dana veći i kao ima oko 3,8kg a još sam u terminu 😊

Veći je bebač, rekli su mi jučer da skoro ima 4kg 🙈😂 cijeli je veći dimenzijama, a nemam toliko veliki stomak

A bome ga ima 👍😅💙  sretno i javljaj nam novosti!!

dakky
    11. Prosinac 2020. 23:27

Nova19

Jaoooo, svašta mogu očekivati onda 🤣🤣
    Cure sretno za ovaj zadnji fotofiniš 💪🏻😍

Hvala!! I Vama svima! Trebat ce nam 🍀😉

Mart14
    12. Prosinac 2020. 00:13

Curke hvala vam i javim novosti! Javljajte i vi! Ako nestanem na koji dan vjerovatno sam išla roditi 😂😂🙈 Tako sam nervozna i uzbuđena,pravi vrtuljak emocija, peru me hormoni na najjače, možda je to znak da je blizu porod.. ♥️💓 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

• matea1201
    12. Prosinac 2020. 00:34

dakky ne. i ja idem u utorak u merkur!! pa se možda i vidimo😅 naručena sam u 9 i 45 u trudničkoj ambulanti. a neznam, mislim da se ne može predosjetiti, bar ja nisam u prethodne 3 trudnoće🤔 mada se sad baš nekak čudno osjećam, vidjet ćemo kad će na kraju biti😁

• matea1201
    12. Prosinac 2020. 00:36

što se spavanja tiče ja sam katastrofa. prvo nikako zaspati. okretanje s boka na bok. pa hodanje na wc svakih sat i pol - dva i tako....

dakky
    12. Prosinac 2020. 01:29

matea1201

dakkyne. i ja idem u utorak u merkur!! pa se možda i vidimo😅 naručena sam u 9 i 45 u trudničkoj ambulanti. a neznam, mislim da se ne može predosjetiti, bar ja nisam u prethodne 3 trudnoće🤔 mada se sad baš nekak čudno osjećam, vidjet ćemo kad će na kraju biti😁

Onda smo skupa na Merkuru 🤗🤗 Ja mislim da sam u 9:30 ali moram provjeriti. Uvjek je između 9 i 10 ako se ne varam. Ako ti se ne pokrene do utorka moramo dogovoriti neki znak prepoznavanja 😉

dakky
    12. Prosinac 2020. 01:32

dakky

matea1201

dakkyne. i ja idem u utorak u merkur!! pa se možda i vidimo😅 naručena sam u 9 i 45 u trudničkoj ambulanti. a neznam, mislim da se ne može predosjetiti, bar ja nisam u prethodne 3 trudnoće🤔 mada se sad baš nekak čudno osjećam, vidjet ćemo kad će na kraju biti😁

Onda smo skupa na Merkuru 🤗🤗 Ja mislim da sam u 9:30 ali moram provjeriti. Uvjek je između 9 i 10 ako se ne varam. Ako ti se ne pokrene do utorka moramo dogovoriti neki znak prepoznavanja 😉

Malo sam pobrkala tebe i Mart14. Sada skuzila 🤦‍♀️ Ona je u ST a ti si mi jos prije rekla da si u Merkuru ali ti je termin nesto kasnije nego meni. Onda se vj i vidimo u utorak. Sorry, mozak mi je totalno trudnicki 🤷🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.