Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissKitty
    11. Prosinac 2020. 16:03

Pozdrav svima, koje je vaše mišljenje /iskustva, u 32. tjednu sam, relativno često osjetim štucanje bebe, tipa po 2-3 puta na dan... Inače bi to kao trebalo biti normalno. Međutim, naletila sam na članak gdje bi često štucanje moglo biti pokazatelj problema s pupkovinom pa mi nije baš svjedno... Jel imao tko sličnih iskustava? Bila sam prosli tjedan na kontroli i tada mi još nije to toliko bilo izraženo. Sljedeća je 31.12., trudnoću vodim u bolnici, dr. radi samo četvrtkom s trudnicama pa ne bih htjela dizati nepotrebnu paniku, ali ipak... 

vikica1810@gmail.com

ovčica
    11. Prosinac 2020. 16:21

MissKitty

Pozdrav svima, koje je vaše mišljenje /iskustva, u 32. tjednu sam, relativno često osjetim štucanje bebe, tipa po 2-3 puta na dan… Inače bi to kao trebalo biti normalno. Međutim, naletila sam na članak gdje bi često štucanje moglo biti pokazatelj problema s pupkovinom pa mi nije baš svjedno… Jel imao tko sličnih iskustava? Bila sam prosli tjedan na kontroli i tada mi još nije to toliko bilo izraženo. Sljedeća je 31.12., trudnoću vodim u bolnici, dr. radi samo četvrtkom s trudnicama pa ne bih htjela dizati nepotrebnu paniku, ali ipak…

Nisi jedina, i mene to uzasno brinulo, a i dalje me brine. Ali cure su me uvjerile da je to normalno, da vjezbaju disanje i gutanje. I dok osjetis bebu je sve oke. I ja sam procitala isto, i naravno, odmah panika. Uglavnom, pokusavam izbaciti takve misli iz glave kad pocne stucati, a smirim se kad me pocne udarati :)

ovčica
    11. Prosinac 2020. 16:22

MissKitty

Pozdrav svima, koje je vaše mišljenje /iskustva, u 32. tjednu sam, relativno često osjetim štucanje bebe, tipa po 2-3 puta na dan… Inače bi to kao trebalo biti normalno. Međutim, naletila sam na članak gdje bi često štucanje moglo biti pokazatelj problema s pupkovinom pa mi nije baš svjedno… Jel imao tko sličnih iskustava? Bila sam prosli tjedan na kontroli i tada mi još nije to toliko bilo izraženo. Sljedeća je 31.12., trudnoću vodim u bolnici, dr. radi samo četvrtkom s trudnicama pa ne bih htjela dizati nepotrebnu paniku, ali ipak…

I da, popijem vode i malo prehodam ili promijenim polozaj pa se onda i beba prije umiri :)

Mart14
    11. Prosinac 2020. 16:30

Lilo23 baš mi je drago čuti lijepe vijesti,uživaj sad u ovim zadnjim tjednima trudnoće što više 🤗 Moram se složiti s tobom za spavanje,budim se često ali isto tako brzo zaspim ili ponovo zaspim,i nekada i po danu ali trudim se što.više odmarat i skupljat energiju za porod
     Lonmi baš mi je drago što si otišla po drugo mišljenje i uvjerila se da je sve okej!! Sad ces mirnija biti :) Možda tvoja doktorica nema dobar uzv, stariji model ili možda nije primjetila,nazalost teško mi je to i napisati ali dešava se da "ne vide" svi doktori isto. 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Mart14
    11. Prosinac 2020. 16:32

MissKitty

Moj bebač štuca svako dva,tri dana ali kad počne to traje pola sata do 45min. Bas me zabrine,svašta mi prođe kroz glavu ali kad se smiri i onda me šutne nogom bude mi jasno da je sve okej. 😂

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

• MissKitty
    11. Prosinac 2020. 16:32

ovčica

MissKitty

I da, popijem vode i malo prehodam ili promijenim polozaj pa se onda i beba prije umiri :)

Hvala ti puno, sad mi je lakše 😊

vikica1810@gmail.com

• MissKitty
    11. Prosinac 2020. 16:35

Mart14

MissKitty

Moj bebač štuca svako dva,tri dana ali kad počne to traje pola sata do 45min. Bas me zabrine,svašta mi prođe kroz glavu ali kad se smiri i onda me šutne nogom bude mi jasno da je sve okej. 😂

Isto kod mene, zna potrajati. Thnx! 

vikica1810@gmail.com

Nova19
    11. Prosinac 2020. 16:39

Lonmi joj super da se sada zna i da je sve ok 👍 želim ti urednu trudnoću i porod 😍
    MissKitty i ja sam bika naletila na takav članak i isto sam se prepala... ponekad je stvarno bolje ne citati 😳
    Rekla sam doktoru da često beba štuca na što mi je samo odgovorio “da, znaju bebe to raditi”... i to je to... na svakom pregledu sve ok, mali udara redovito kao i inače pa sam rekla sama sebi da se neću brinuti... kako kaže ovčica, promjeni položaj i popij malo vode pa će prestati... dok nema promjene u dinamici bebe mislim da se ne trebaš brinuti... a opet, ako hoćeš biti mirna nazovi svog doktora i reci šta te muci pa ćeš vidjeti šta će ti reci 🤗🤗

• deedeeleeloo
    11. Prosinac 2020. 16:53

MissKitty

Vec sam pisala o tome...u prvoj trudnoci sam isto tako svasta procitala o stucanju i pupkovini, ispitivala ginekologa, brinula se...trebalo mi je neko vrijeme da uopce skuzim da je to stucanje jer je u pocetku bilo kao blago pulsiranje negdje dolje...pregledom je utvrdio da su protoci kroz pupkovinu uredni, nije bila "prikljestena" s necim, beba se nije rodila s pupkovinom oko vrata...dosta je cura pisalo da im bebe cesto stucaju i da su cesto znale stucati i nakon rođenja.Tako je bilo i kod mene.I sad stuca i vise nisam zabrinuta. Navodno vjezba gutanje plodne vode i disanje...

• MissKitty
    11. Prosinac 2020. 16:56

Nova19

Lonmijoj super da se sada zna i da je sve ok 👍 želim ti urednu trudnoću i porod 😍
    MissKittyi ja sam bika naletila na takav članak i isto sam se prepala… ponekad je stvarno bolje ne citati 😳
    Rekla sam doktoru da često beba štuca na što mi je samo odgovorio “da, znaju bebe to raditi”… i to je to… na svakom pregledu sve ok, mali udara redovito kao i inače pa sam rekla sama sebi da se neću brinuti… kako kaže ovčica, promjeni položaj i popij malo vode pa će prestati… dok nema promjene u dinamici bebe mislim da se ne trebaš brinuti… a opet, ako hoćeš biti mirna nazovi svog doktora i reci šta te muci pa ćeš vidjeti šta će ti reci 🤗🤗

Poznavajući mog dr. - a, odgovor bi mogao glasiti otprilike isto😉 zato sam zahvalna što imam vas 😊

vikica1810@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.