Lilo baš je super sve ispalo i neka ti porod bude lagan i brz 🤞🏻 Divno mi je čitati ovako lijepe vijesti 🥰
Samo me baš iživciralo šta tvoj ginekolog nije ostavio nikakvu obavijest ni poruku da ga nema 🙄
Mene sve češće nešto boli, stišće... osluškujem tijelo i nadam se da će plodna voda iscuriti da se ne maltretiram više nego da znam da je to to 🤞🏻
Lilo23 baš mi je drago da ste tako daleko dogurale i što je sve u redu😊 sretno! Nova19 sretno i tebi kad krene☺
Lilo odlicno, sve je bas ispalo kak treba.. A i vidis kak je vrijeme proletjelo.. Sjecam se kad su krenuli problemi, kak si gledala na svaki tjedan, isla dan po dan.. I evo, dogurale ste do termina 😉 sad jos malo i pod borom ces imat najdivniji poklon ❤️❤️
Lilo ja sam sa prvom izgubila plodnu vodu i to je curilo i curilo... dođem u bolnicu sva mokra (nakon 3 tuširanja doma) i kažem “još curi” veli meni sestra “gospodo, curit će vam još neko vrijeme...☺️“ ja mislim procuri i to je to, nije kao u filmovima 😂 još je jedna čira došla u isto vrijeme kao i ja i njoj su traperice bile u jednoj vodi 😂 nadam se da ćeš uskoro doći do svoje doktorice radi d-uputnice 🤞🏻
Hvala Matea 🤗
Lilo, bas mi je drago da je sve super proslo i da si docekala sigurne tjedne! :) Sretno!
Cure jeste se informirale o tome sto trebamo kad se beba rodi? U smislu prijave o rodenju, za novcane naknade i sl.
Koliko me pamcenje sluzi, sve se moze preko e-građana sada a negdje na netu postoji popis od koga sve dobijes novcane naknade-drzava tj hzzo, grad Zagreb ako oboje imate prebivaliste tu, obicno poslodavci i mame i tate.. jesam nekog zaboravila?🤔
Lilo sve smo pratile vas put, super je sve ispalo vidis. 🥰 i ja sam iz Sk, ali vodim trudnocu u Zg. Zelim ti puno srece na porodu!
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Cure, rijec je o polipu koji ocito povremeno krvari dim. 13x4 mm(ne kuzim kako to moja ginicka na 4 pregleda nije vidjela), a beba je super i drugih nekih tegoba kod mene nema. Sad mi je puno lakse, kaze da moguce da ce jos krvariti koji put ali da nema razloga panici. Mada je uzas dok nesto takvo ispliva van iz tebe u trudnoci, ali sasvim nesto drugo dok znas od cega je. U pravilu sve je dobro. Odahnula sam. Hvala cure na pomoci i potpori ❤️🥰.
U svakom slucaju uvijek treba otic po jos misljenja. Ovo je odlican doktor koji sad radi samo privat, tako da moram paralelno i mojoj, ali u svakom slucaju otici cu jos par puta njemu jer ga izrazito cijenim 🙃
Cure, rijec je o polipu koji ocito povremeno krvari dim. 13x4 mm(ne kuzim kako to moja ginicka na 4 pregleda nije vidjela), a beba je super i drugih nekih tegoba kod mene nema. Sad mi je puno lakse, kaze da moguce da ce jos krvariti koji put ali da nema razloga panici. Mada je uzas dok nesto takvo ispliva van iz tebe u trudnoci, ali sasvim nesto drugo dok znas od cega je. U pravilu sve je dobro. Odahnula sam. Hvala cure na pomoci i potpori ❤️🥰.
U svakom slucaju uvijek treba otic po jos misljenja. Ovo je odlican doktor koji sad radi samo privat, tako da moram paralelno i mojoj, ali u svakom slucaju otici cu jos par puta njemu jer ga izrazito cijenim 🙃
Odlicno!!!Nikakva zabrinjavajuca dijagnoza. Da, cudno da ga nije skuzila pogotovo kad je gledala vise puta?!?A sve je veci pritisak i sve je dolje s vremenom osjetljivije i prokrvljenije pa normalno da je i cesci iscjedak...joj dobro da je tako
Odlicno!!!Nikakva zabrinjavajuca dijagnoza. Da, cudno da ga nije skuzila pogotovo kad je gledala vise puta?!?A sve je veci pritisak i sve je dolje s vremenom osjetljivije i prokrvljenije pa normalno da je i cesci iscjedak…joj dobro da je tako
Da, stvarno cudno da nije vidla 😬. Ipak su 4 pregleda bila u međuvremenu i problem. A i ja vidno uzrujana.
Pokazati cu joj ovo sad da ju usmjerim i nadam se nikad vise takvih briga 🙏. Neka dalje bude mirna i uredna trudnoca 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji