Jutro cure.. da vam se javim.. rodila jucer predvecer, evo curka spava kraj mene 💕👼🏼 Sve je proslo super. Imam 5 savova, malo to osjetim, nije strasna bol al je konstantna pa je vise neugodno i smeta al i to ce proci.. kako ste mi vi? Gurajte, sve prodje i isplati se 😘
Cestitke! Brzo se oporavi i uzivaj u malenoj! ❤️
Jutro cure.. da vam se javim.. rodila jucer predvecer, evo curka spava kraj mene 💕👼🏼 Sve je proslo super. Imam 5 savova, malo to osjetim, nije strasna bol al je konstantna pa je vise neugodno i smeta al i to ce proci.. kako ste mi vi? Gurajte, sve prodje i isplati se 😘
Prekrasne vijesti ❤️ i ta bol ce proci, najvaznije da je sve dobro proslo i da je tvoja malena pored tebe.. Uzivajte jedna u drugoj 😘
Čestitke! ♥️ Svu srecu ovog svijeta! Uzivajte i javi se kad stignes.
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Senoritakova vjerujem i ja da je sve dobro, vidis puno primjera trudnica s koronom. Ali vjerujem da.si zabrinuta i da ce te uzv smiriti ❤
MissGraz bas sam sretna da te cujem! Vidi nas gdje smo, a sjecas se onih pocetaka. Daj Boze da sve bude dobro do kraja. Sad su opet neke druge brige. Saramala je dobro, mi se stalno cujemo na instagramu, ona nosi curicu. Sta ti nosis? Nadam se da ste oboje dobro i da sve prolazi bez vecih trudnickih briga 😘
Daaa... vidi nas sad. Jos malo i gotovo. Nekad ne mogu vjerovat. Uhvati me panika kako brzo prolazi. 🙈 Ajme bas mi je drago cuti da je i Saramala ok! Prenesi joj pozdrave i lijepe zelje! Kod mene isto curetak.😇 Bebac je dobro, meni malo tlak, malo stitnjaca, svasta nesto proradilo... ali hvala Bogu beba odlicno. 🙏 puno pozrava ti saljem i jos jednom zelim srecu da te prati! 😘
Čestitke od srca 😍😍😍 želim ti brzi oporavak ☺
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Curke, dobila sam pozitivan nalaz na coronu. Grozno se osjecam, kasalj me guši i bole me sve od naprezanja. Temperaturu skidam lupocetom.A imam serklaž i bojim se kašljati. Sutra zovem svoju gin da vidim sto ce reci. Muž i Rita isto nemaju okus ni miris. Sreca pa bebu osjecam stalno. No ipak cu sutra pitati kad najprije mogu na uzv da vide kako je.
Ako bas bas moras skupiti, vjerujem da je sada bolje nego odmah nakon poroda u rodilistu dok si losija imunosno a i beba je bez protutijela i novorodjence. Ovako ce se roditi s protutijelima! Zelim brz oporavak i sretno! Cure pisite kakve su procedure za Zg - rodilista?! Tata donosi odjecu za van za mamu i bebu naknadno kao do sada ili se sada sve odmah ponese u startu? Testiranje obavezno svih trudnica pred porod?? Mene je strah najvise da ne donesem nesto iz rodilista mami i drugim ukucanima! Ipak je na vecini odjela boravak sa jos druge dvije zene u sobi!
Bluemoon čestitke od srca 🥰🥰🥰🥰 divan poklon od Svetog Nikole 😍 uživajte jedna u drugoj i brz oporavak ❤️
Curke, dobila sam pozitivan nalaz na coronu. Grozno se osjecam, kasalj me guši i bole me sve od naprezanja. Temperaturu skidam lupocetom.A imam serklaž i bojim se kašljati. Sutra zovem svoju gin da vidim sto ce reci. Muž i Rita isto nemaju okus ni miris. Sreca pa bebu osjecam stalno. No ipak cu sutra pitati kad najprije mogu na uzv da vide kako je.
Drzi se i zelim sto brzi i sto kraci oporavak🤞💪!! Javi kaj kaze dr. Ne brini, bebica to nece ni skuziti 😉
Jel ima koja curka friske info s poroda u Vinogradskoj? Ili ako je neka pisala na fejsu pa da prenesete ovdje. Svaka preporuka i savjet su dobrodosli
Isto pitanje ali za Merkur. Uopce ne znam kakva je sada situacija a na webu nema niceg :(
Sortiraj odgovore
Najstariji