Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    08. Prosinac 2020. 14:38

evo nas s pregleda. doktorica je rekla samo:otvoreni ste za prst, malo mirujte.🙄 kontrola za tjedan dana

Nova19
    08. Prosinac 2020. 16:44

Matea a kako se ti osjećaš? Ti si već u terminu pa samo opušteno, ali mogla je ipak malo opširnije napraviti pregled... mrzim kada smo kao na traci, ali to su bolnice 🙄

• matea1201
    08. Prosinac 2020. 17:03

Nova19 pa evo od pregleda me stalno nekak boli trbuh (valjda jer me malo pročačkala🙈, al nisu to trudovi) iako stvarno je bila nježna. inače ok, mada me u zadnje vrijeme dosta probadalo dole u trbuhu i češće sam osjećala lažne trudove. pošto će mi ovo biti 4. porod nisam ni mislila da ću biti "zabetonirana". uglavnom ne brinem se, voljela bih da ne rodim još bar tjedan dana al evo kak bude bude. ctg uredan i ništa više nije govorila

Nova19
    08. Prosinac 2020. 18:30

Matea ma vjerujem da ćete još biti u komadu neko vrijeme, kako si rekla, tebi je 4.trudnoća pa je normalno da ti je tijelo već u pripremi ranije...
    Ja imam bh kontrakcije već neko vrijeme a sada su češći i osjećam da se tijelo fino priprema za dolazak... mislim da brojim sitno iako je termin kao za 2 tjedna, mogao bi mali princ doći ranije 💙☺️

• matea1201
    08. Prosinac 2020. 23:38

Nova19 istina. ma samo nek sve prođe u redu. sretno😊

santina
    09. Prosinac 2020. 09:41

Bluemoon cestitammm od srca! Docekala si svoj finish. Uzivajte sa svojom srecicom. A tebi zelim sto brzi oporavak!
    Senoritakova zelim ti brz oporavak! Vjerujem duboko da ce to sve dobro proci. i vec si dosta visoki tjedan trudnoce, tako da ne brines zbog kasljanja i sl. Po tvojim postovima sam vidjela da si jaka zena i da ces i ovu nedacu prevazici i za pola godine/godinu pricati sa smjeskom o njoj. Samo vjeruj da ce biti dobro, a hoce!

Ja sam i dalje u bolnici.. i ostacu do poroda, gotovo sam ubijedjena. Dani mi teku, kako koji.. Ova sedmica je zasad bolja od prosle. Prosle mi je pozlilo 3-4x, pa par dana primala infuziju i glukozu. Misle da je od lezanja, polozaja.. U petak imam UZV, pa jedva cekam da vidim koliki smo sada. U medjuvremenu mi odrade neki CTG, krv i kontrola hematologa. U svakom slucaju, dosadno.
    U subotu su mi na CTG-u upratili kontrakciju koja isla do 80, ja je uopste, ali uopste nisam osjetila.. 

Lei_Be
    09. Prosinac 2020. 11:08

Senoritakova kako si? Imaš li kakvih simptoma?
    Santina i ti si već u visokim tjednima, još malo i evo tvoje srećice 😍 samo hrabro do kraja i bit će sve u redu 🤗
    Ostale cure kako ste? Ima li novih beba na vidiku? ❤💙

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Lei_Be
    09. Prosinac 2020. 11:11

Popis rođenih beba 😍

Lucija987 - 13.11. Ante i Matea 💙❤
    Dorapamidora - 22.11. Jakov i Mihael 💙💙
    Lullee - 24.11. Dečko 💙
    BlueMoon - 06.12. Curica ❤

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

ovčica
    09. Prosinac 2020. 12:18

Mi smo nekako kao i ovo vrijeme, promijenjivo hahah
    I dalje bole prepone i kosti, al pomirila sam se da ce tako biti do poroda. Kupila sam i datulje pa jedem, al prode i cijeli dan i ne stignem pojesti 6kom uz sve ostalo.
    Kad stojim na jednom mjestu, malo mi dode slabost al vjerujem da je to zbog nekretanja.
    A kad se namjestam u krevetu, imam osjecaj da gnjecim malenu. Bilo lijevi, bilo desni bok, ona se pocne meskoljiti, onda promijenim polozaj, i tako pol noci jer se bojim da krivo ne legnem zbog nje...jel ima jos koja takav osjecaj? 

malamarelica
    09. Prosinac 2020. 12:26

Cure, evo me s pregleda. Beba je 1100 grama. Ja sam danas 28+4, a beba 27+5. Doktor kaze da je to u redu i po kilazi i da ne mogu imat veliku bebu jer nisam ni ja velika zena (159 cm). Tjesi me i to sta sam vam pricala, ako se sjecate, kako sam 2 dana zaredom imala ogromne razlike u mjerenju: 11.11. kao beba u 26.tjednu, 12.11. kao beba u 23.tjednu. A ja tad bila 24. Uglavnom doktor je napisao na nalaz da je biometrija uredna. Ne znam stvarno, vjerojatno previse kopam po svemu...A i evo nekako mi je bitna kilaza, pise i na Harni da je od 800 do 1000 za 28.tjedan. 
    Dalje, dobila sam Euthoryx il kak se vec zovu.. za stitnjacu. Jedan dan 50 mg, drugi dan 25. Sutra pocinjem jer kao ide nataste..
    Doktor kaze da ne brojim pokrete i da nista ne citam o tome, da ce tek poceti jaci udarci. 
    Gledao i protoke, uredni su 🙏
    Zatvorena sam, plodne vode dovoljno i to sve ok. 
    I ironicno secer na kraju.. u ponedjeljak moram na "kratku hospitalizaciju zbog guk profila". Znate li vi kako to izleda i koliko traje? Neki kazu 3 dana, neki 1 dan, a ja zaboravila pitati uslijed svega. Idem na Sv. Duh. 
    I morala sam radi tog na test za koronu, sutra su rezultati.
    Napisite mi i sto vi mislite o svemu. 
    Santina drago mi je da ste dobro, znam da ti je dosadno, ali jos stvarno malo, malo i bit ce to gotovo. Neka si kod njih, pogotovo zbog tih kontrakcija koje ni ne osjetis, a oni ih mogu nadgledati. Mislim da ti je tako najsigurnije. Samo hrabro ❤

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.