Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mart14
    06. Prosinac 2020. 14:57

Lilo23

BlueMoon ajme na inducirani baš ja sam isto mislila da to ide tek kad preneseš malo. Držim fige da sve dobro i sretno svakako se javi kad uspiješ i kad se oporaviš 🥰🤞🏻
    Nikolina95 bravo za smotuljak i za dobar pregled 😄
    Nina i tebi sretno ako se šta pokrene 🥰
    Cure koje imaju preglede sretno ja evo brojim još 8 dana do pregleda i skidanja serklaže i jedva čekam vidjeti malenu 😄 a i vidjeti što će bit kad skinu šav samo da me ne ostave u bolnici. Možda rodim i prije božića pa će malena imat prvi božić ove godine 😜 uglavnom nadam se da ste vi sve dobro i da sve prolazi baš onako kako treba 🥰😄

Sretno i javi dojmove poslije pregleda! 🤗

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Senoritakova
    06. Prosinac 2020. 22:21

Curke, dobila sam pozitivan nalaz na coronu. Grozno se osjecam, kasalj me guši i bole me sve od naprezanja. Temperaturu skidam lupocetom.A imam serklaž i bojim se kašljati. Sutra zovem svoju gin da vidim sto ce reci. Muž i Rita isto nemaju okus ni miris. Sreca pa bebu osjecam stalno. No ipak cu sutra pitati kad najprije mogu na uzv da vide kako je.

• MissGraz
    06. Prosinac 2020. 22:49

Slucajno udjoh na vas forum i tako sam se razveselila kad sam ugledala tvoj post malamarelice!! Cesto sam se mislila sto je bilo s tobom i da l' je sve ok na kraju, nemas pojma kako mi je drago da te vidim tu i da sve ide kako treba!! 💜 nadam se i da je Saramala ok. Nas tri smo bili prvi komentari na proljetnim bebama i znam sto vas je sve mucilo od samog pocetka, pa mi je uzasno krivo bile kad ste napustile temu. Eto samo da te pozdravim i zazelim ti srecu da te prati i u ostatku trudnoce!! 🙏 

Mart14
    06. Prosinac 2020. 23:23

Senoritakova

Curke, dobila sam pozitivan nalaz na coronu. Grozno se osjecam, kasalj me guši i bole me sve od naprezanja. Temperaturu skidam lupocetom.A imam serklaž i bojim se kašljati. Sutra zovem svoju gin da vidim sto ce reci. Muž i Rita isto nemaju okus ni miris. Sreca pa bebu osjecam stalno. No ipak cu sutra pitati kad najprije mogu na uzv da vide kako je.

Draga puno podrške ti šaljem i nemoj se puno brinuti,imala sam je i ja sa 30tj 🤰 Testirala sam se zbog temperature i groznice, isto pila lupocet. Doduse nisam kašljala imala sam blaže simptome ali sve je okej prošlo,rekli su da nema brige za dijete. Ja sam se šalila da je bebi vruće pa stalno kuca da smanjim "grijanje". 😅 
    Nemaš ni okuse ni miris? Gledaj s pozitivne strane,beba će u mlijeku imat antitijela za koronu i bit zasticena 😊

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

ovčica
    06. Prosinac 2020. 23:36

Senoritakova

I ja saljem pozitivne vibre, nadam se da ce ti proci sto brze i bezbolnije, i za tebe i za bebicu 🥰❤️

ovčica
    06. Prosinac 2020. 23:41

Jel ima koja curka friske info s poroda u Vinogradskoj? Ili ako je neka pisala na fejsu pa da prenesete ovdje. Svaka preporuka i savjet su dobrodosli 

Nova19
    07. Prosinac 2020. 06:17

Senoritakova želim ti brz oporavak 🤞🏻 Javi šta ti kaže doktorica, ali i ja mislim da je beba dobro zaštićena 

malamarelica
    07. Prosinac 2020. 06:54

Senoritakova vjerujem i ja da je sve dobro, vidis puno primjera trudnica s koronom. Ali vjerujem da.si zabrinuta i da ce te uzv smiriti ❤
    MissGraz bas sam sretna da te cujem! Vidi nas gdje smo, a sjecas se onih pocetaka. Daj Boze da sve bude dobro do kraja. Sad su opet neke druge brige. Saramala je dobro, mi se stalno cujemo na instagramu, ona nosi curicu. Sta ti nosis? Nadam se da ste oboje dobro i da sve prolazi bez vecih trudnickih briga 😘

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

BlueMoon
    07. Prosinac 2020. 07:59

Jutro cure.. da vam se javim.. rodila jucer predvecer, evo curka spava kraj mene 💕👼🏼 Sve je proslo super. Imam 5 savova, malo to osjetim, nije strasna bol al je konstantna pa je vise neugodno i smeta al i to ce proci.. kako ste mi vi? Gurajte, sve prodje i isplati se 😘

malamarelica
    07. Prosinac 2020. 08:15

CESTITAAAAAM! 🥰🥳 Ajme, blago tebi! Zelim vam puno zdravlja i da imate najljepse blagdane uz svoju curicu ❤

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.