Sto se tice induciranog, mogu ga odbiti ali se ne zelim dirati u preporuku doktora. Kaze da mozemo jos pricekati koji dan, ali da ne cini razliku jer sam docekala termin. Najvise zbog situacije s covidom, bez testa nema u rodiliste. Ja pitam sto ako je hitno, onda valjda ide se na covid odjel, dok ne dobijes negativan test. Koji je odvojen od rodilista. A obzirom da meni bebi neke mjere malo zaostaju 7-10 dana (tezina joj je ok), kaze manja je beba, al opet je i zastoj tu.. uglavnom spomenula je vec par puta indukciju ako u meduvremenu ne rodim, a dosli smo do termina i nisam rodila..
Hvala cure na podrsci ❤️ Nadam se najboljem.
Sto se tice udaraca, morala sam pratiti pokrete zadnjih 20ak dana koliko sam presla u bolnicu na ctg i preglede, nije mi receno da brojim, preko dana bi znalo proci da ne osjetim nista, pogotovo kad sam u muvingu, al navecer bi bilo lupanja i mrdanja pa bi znala da je ok.. mislim da nema pravila.. pa ko bi svaki sat gledao koliko lupa, poludis tako, a moze biti da beba spava..
Flower, bravo za super pregled! To su mala cuda, kako brzo rastu! 🤩
Bluemoon, sretno! Bas ces dobiti divan poklon za sv. Nikolu
Dakky, ja sam isto mislila da inducirani ide kasnije. Mozda sad pozuruju zbog korone?
Meni je posteljica sprijeda, ali sam dosta rano pocela osjecati malenu, a sad pogotovo, dok me boksa. Mislim da je jednostavno jako aktivna. Ali takvi smo i muz i ja i ne moze ona biti drugacija 🙊
Matea, mi smo tu po terminu, a ja sam tek za 12 dana narucena u bolnicu na pregled, bas mi je dugo to...
Ovčice meni je ovo 4. trudnoća i u svakoj sam išla na prvi pregled u rodilište sa 37+koji dan, sad prvi put prije punih 37tt al eto, tak me doktorica naručila. uglavnom to će biti 2 i pol tjedna od zadnjeg pregleda kod moje gin
Sto se tice induciranog, mogu ga odbiti ali se ne zelim dirati u preporuku doktora. Kaze da mozemo jos pricekati koji dan, ali da ne cini razliku jer sam docekala termin. Najvise zbog situacije s covidom, bez testa nema u rodiliste. Ja pitam sto ako je hitno, onda valjda ide se na covid odjel, dok ne dobijes negativan test. Koji je odvojen od rodilista. A obzirom da meni bebi neke mjere malo zaostaju 7-10 dana (tezina joj je ok), kaze manja je beba, al opet je i zastoj tu.. uglavnom spomenula je vec par puta indukciju ako u meduvremenu ne rodim, a dosli smo do termina i nisam rodila..
Hvala cure na podrsci ❤️ Nadam se najboljem.
Sto se tice udaraca, morala sam pratiti pokrete zadnjih 20ak dana koliko sam presla u bolnicu na ctg i preglede, nije mi receno da brojim, preko dana bi znalo proci da ne osjetim nista, pogotovo kad sam u muvingu, al navecer bi bilo lupanja i mrdanja pa bi znala da je ok.. mislim da nema pravila.. pa ko bi svaki sat gledao koliko lupa, poludis tako, a moze biti da beba spava..
Jel to pravilo,da se prije poroda moraju sve žene testirati? Želim ti svu sreću pri porodu 🙌💖😊 Bit ce to dobro samo bez puno presinga i stresa ♥️
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Cestitam na dobrim pregledima,samo hrabro dalje💪🤗 Ja sam radjala s maskom i uopce mi nije smetala,iskreno,obzirom na situaciju nisam je uopce skidala i u sobi sam je nosila. Kad krenu trudovi maska je najmanji problem😂sto se tice dojenja preporucam multimam komprese,meni bas pomazu! Drz’te se🥰
Mart14 tako sam shvatila, iako mi puno toga nije jasno.. treba se na hitan carski npr i onda te izoliraju dok ne dode test? Opet ima pozitivne sttane da s bebama u sobi nije neko pozitivan. Ma ne znam.. uzas cime se jos moramo zamarati i kakva su vremena dosla. Ali proci ce i to, nek nama svima sretno dodju bebice pa se sve zaboravi ❤️🤗
Pa i tebi je brzo termin :))
Hvala cure, javim se cim stignem..
Ctg mi je jutros ocitao jednu jaku kontrakciju i nesto slabijih.. tjesim se da krece prirodno😂 od jucer osjetim laganu ko menstrualnu bol dole nisko.. al me vaginalno gledala i krv je krenula pa sam mislila da je od toga (krv ne iznutra nista za brinut)
Curke, sretno svima koje cekaju jos koji dan...zelim vam sve najbolje i vama i bebicama..kako citam vase poruke i ja sam uzbuđena zbog vas..svakako kad uhvatite vremena, javite nam se...💙💜
I ja jedva cekam da stigne nas bebac..bas sam u zadnje vrijeme, kako se blizi kraj postala jako nestrpljiva...ali svakako bolje da jos malo ostane u trbuhicu...🤰
Flower98 imena su vam prekrasna...
Mi se ovaj put nismo puno mislili..sve je ispalo spontano..imamo vec Gabrielu i Mihaelu..sad nam stize Rafael..nasa tri mala anđela👼👼👼.
P.s. i ja zadnjih dana hodam kao pingvin🐧😆🤣
Bok cureeeeee, ja se vec dugo nisam javila iako vas citam redovito. Curkama koje su rodile cestitam od srca i nadam se da uzivate sa svojim bebicama 🥰
Ja sam prije par tjedana zavrsila u bolnici zbog visokog tlaka, tamo su me zadrzali 5 dana, htjeli provjeriti proteine zbog preeklampsije, ali na kraju je sve bilo dobro pa sam otisla doma.
Sad kad vidim kad trebam roditi hvata me panika 😂 nisu me zadnja dva tjedna uopce gledali vaginalno, a imam osjecaj kao da sam se otvorila, cijelo vrijeme imam neki iscjedak i probadanje, a zadnjih tjedan dana me hvataju i menstrualni bolovi tako da samo cekam kad ce poceti. Sve je pripremljeno i stvarno ne moram razmisljati niocemu, roditelji su mi doslovno u istom ulazu, muz ne radi jer su zatvorili kafice, ali ja se tak bojim tog poroda da je to nesto grozno 😂😂😂
Ctg mi je jutros ocitao jednu jaku kontrakciju i nesto slabijih.. tjesim se da krece prirodno😂 od jucer osjetim laganu ko menstrualnu bol dole nisko.. al me vaginalno gledala i krv je krenula pa sam mislila da je od toga (krv ne iznutra nista za brinut)
Super, počinju lagani trudovi onda 🤗
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Sortiraj odgovore
Najstariji