P.s. mi smo danas usli u 35.tjedan..ali zadnja dva dana su mi se pojacale bh kontrakcije..imam osjecaj da su cesce..i takav neki pritisak dolje, tako da uglavnom lezim..i mislim da li da nazovem ginekologicu ako moze da me pogleda..pa da barem budem mirna..nisam ni sama vise pametna..inace mi je zakazani termin pregleda za deset dana..🤦🤷🤭
Mene najvise muci kad stuca. Neki strah me ulovi jer sam citala i o pupcanoj vrpci i svasta nesto 🙄 nekad to traje i pol sata. Doslo mi je i da na hitnu odem, al sta cu rec, beba stuca, sta da radim 😶 onda me pocne udarati pa mi izbije glupe misli iz glave…a isto cekam 10 dana za pregled…
Također je i meni najgore kad štuca! Stvori mi nekakvu nervozu , neznam ni sama ! Pa se dignem prosetat . Citala sam nekakav forum pa su cure pisale kako im je to preslatko. Bome meni nije samo me nekako unervozi!
Nemojte me sada brinuti. Ja sam mislila da je to dobro kad stuca 🙈 🤣
Ne mislim da je ista loše. Kako joj je glavica već okrenuta put dole , kad štuca mi nekako stvori neku nelagodu Hah neznam kako je drugima .. plus sta me boli želudac od lupanja nogicama ! Neznan kako je vama sa žgaravicom! Meni užasno, sta god pojela ili popila isto mi je 😰
Mene isto rastura zgaravica. Bilo je lakse zadnja 3 tj i sad je ponovno pocela. Toliko da mi neda spavati. Mene uzasno pece koza kod pupka 🙈 pogotovo kad se dizem iz lezeceg u sjedeci polozaj. Vj je tamo koza najtanja pa zato.
P.s. mi smo danas usli u 35.tjedan..ali zadnja dva dana su mi se pojacale bh kontrakcije..imam osjecaj da su cesce..i takav neki pritisak dolje, tako da uglavnom lezim..i mislim da li da nazovem ginekologicu ako moze da me pogleda..pa da barem budem mirna..nisam ni sama vise pametna..inace mi je zakazani termin pregleda za deset dana..🤦🤷🤭
Mene najvise muci kad stuca. Neki strah me ulovi jer sam citala i o pupcanoj vrpci i svasta nesto 🙄 nekad to traje i pol sata. Doslo mi je i da na hitnu odem, al sta cu rec, beba stuca, sta da radim 😶 onda me pocne udarati pa mi izbije glupe misli iz glave…a isto cekam 10 dana za pregled…
Također je i meni najgore kad štuca! Stvori mi nekakvu nervozu , neznam ni sama ! Pa se dignem prosetat . Citala sam nekakav forum pa su cure pisale kako im je to preslatko. Bome meni nije samo me nekako unervozi!
Nemojte me sada brinuti. Ja sam mislila da je to dobro kad stuca 🙈 🤣
Ne mislim da je ista loše. Kako joj je glavica već okrenuta put dole , kad štuca mi nekako stvori neku nelagodu Hah neznam kako je drugima .. plus sta me boli želudac od lupanja nogicama ! Neznan kako je vama sa žgaravicom! Meni užasno, sta god pojela ili popila isto mi je 😰
Mene isto rastura zgaravica. Bilo je lakse zadnja 3 tj i sad je ponovno pocela. Toliko da mi neda spavati. Mene uzasno pece koza kod pupka 🙈 pogotovo kad se dizem iz lezeceg u sjedeci polozaj. Vj je tamo koza najtanja pa zato.
Najgore je kad idem spavat . Onda zapravo pokušavam u nekakvom polu ležećem položaju ! Pece me grlo od tog..
A meni je popucala koza oko i ispod pupka ima nekakvih 20-tak dana. Bez obzira sto sam se mazala stalno po 2-3 puta dnevno ..
25.12. Baby L 💜
Marlene1 i Dakky meni je koža popucala oko pupka skroz i svrbi i peče 😬😭 imam onaj osip,mislim da se puppp zove, i sitne točkice po strijama,nista opasno ali iritantno. Povlači se za par tjedana,ali ne znam sta da više stavljam da me manje svrbi,bademovo ne pomaže za to..
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Ja neznam da li me preskočija iti jedan simptom trudnoće i ovi lipi i ružni ! Fala Bogu jedino nisam krvarila. Al u početku od povraćanja pa na dalje .. 😂🤷🏻♀️
25.12. Baby L 💜
BlueMoon cestitke💐zdravlja,ljubavi i brz povratak doma❤️🙏🤦♀️
Santorikova drz’se💪🙏sto brzi oporavak ti zelim🤗
Hvala svima od srca ❤️❤️❤️
Lulle kako ide dojenje? Jesam dobro pohvatala da je tebi ovo treca beba? Mi smo uspili sami danas papati na lijevu dojku.. sad mi je plakala pa je pocicala i sve ok.. al desna nam ne ide. Tu probam silikonski nastavak staviti al nekako mi se cini ogroman, ugl ne ide jos.. tocno nakon 24 h od poroda je stiglo mlijeko, kaze sestra da sto vise probam dojiti?, svaka 3 h da ju budim.. malo me strah mastitisa, kako izbjeci? Imam izdajalicu sa sobom i mazem purelan kremom kad pocica jer osjetim peckanje.. hvala unaprijed🥰
Jeste probale Reflustat kod zgaravice?Meni zaista pomaze.A sto se stucanja tice, u prvoj trudnoci sam svasta procitala...na UZV pupkovina nije bila "pritisnuta", protoci uredni, beba se nije rodila sa vrpcom oko vrata....u ovoj trudnoci na to gledam kao na normalnu pojavu...vjezbe gutanja i disanja
Sortiraj odgovore
Najstariji