Flower čestitke na divnom pregledu 💙❤️ Bebicne mjere su stvarno jako blizu, bravo za male smotuljke 🥰
Bluemoon jao kako blizu 👏👏👏 imat ćeš bebicu u naručju kao poklon svetog Nikole 😍
Bit će sve ok, ako doktor kaže da je tako bolje onda je sigurno tako... sretno i javi se kada budeš bila u prilici 🥰🤗
Cestitam na super pregledu :)
Ja za dva dana idem u radjaonu na inducirani.. bas sam nekako nikako.. valjda ce sve bit dobro.. da nije korone mozda nebi isla al ovako s testiranjima i svime cini mi se ko bolja opcija, bar doktor tako kaze
Zašto inducirani? Možda ako si pisala pa sam zaboravila,ako ti je prvo zar nije okej prenjet par dana?
Meni su rekli od 36tj da brojim pokrete,i to 5 u pola sata da bude,sve se broji osim štucanja i odabere se najaktivniji dio dana bebe. Mada mi nema nekog smisla to,nije aktivan uvijek u isto vrijeme,danas na ctg je zaspao,nije bilo okretaja nikakvih pa sam pila hladne vode i okrenula se da ulovimo koji udarac.
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Malamarelica kažu da ako je okrenut na zadak mozda ga slabije osjetis,jel znas kako je okrenut?
Bravo za super preglede ❤️
Moj smotuljak ima 1600g 😀
Bluemoon sretno, ja sam proslu trudnicu zavrsila na induciranom..
Sad me valjda ceka opet carski rez, pa neznam jel koja od vas upucena za testiranje za koronu kako to ide sa trudnicama. Od koga dobijem uputnicu?
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Evo nas s kontrole 😍 jaaako smo veliki.. Decko je 1450g, a curica 1500g ❤️❤️ znaci prvo je curica zaostajala, a sad je presisala deckica hehe ❤️
Bila sam kod dr Radoncic, s obzirom da je moj prof Vrcic u izolaciji, i mogu rec da je jako ugodan doktor.
Prvo me provjerio vaginalno i kaze da sam odlicno, cvrsto zatvorena, cerviks 45mm.
Iduca kontrola za 3 tjedna, nadam se kod mog Vrcica.
Primjecujem unazad dva dana da sam pocela lagano naoticat, htjela sam danas obut jedne cizme, nema sanse.. Jedva sam ih navukla al ne bi mogla izdrzat u njima..
Na +15kg sam i secer je odlican, tako da me ne salju na dijetu, sto me cini jaaaako sretnom hehe 😂
Bravo na super pregledu i super seceru 🤗 Bebice su stvarno velike, jos malo 😁💪
Cestitam na super pregledu :)
Ja za dva dana idem u radjaonu na inducirani.. bas sam nekako nikako.. valjda ce sve bit dobro.. da nije korone mozda nebi isla al ovako s testiranjima i svime cini mi se ko bolja opcija, bar doktor tako kaze
Sretno!!! 💪 Znam da te frka ali bit ce sve ok. I mene je frka a tjesim se da imam jos 2 tj priprema. I ne razmisljam o porodu toliko koliko me strah da li cu prepoznati kad je vrijeme za ici u bolnicu. Isjedak je sve jaci a i nocni grcevi isto pa me probude a ja osluskujem jel to sad to 😅🙈
Meni su rekli inducirani na 40+6 ( Badnjak) i isto mi se to cini rano. Mislila sam da inducirani ide kasnije, kad vec prenesemo 10ak dana ili ako uoce neke probleme... sad se to vec opako priblizilo i malo me struh kako bi se reklo 😁
Cureee, kako ste sve blizu. Ma bit ce super. Za pratnju je grozno, ali stavite si u glavu da su i nase mame radale bez pratnje, nekako mozda onda bude lakse. Mada skroz razumijem i ja se nadam pratnji.
Liloti si skroz u terminu prakticki, ja se ne bih brinula ni za tih 10 dana. Bit ce sve ok.
Flower prekrasna imena. 😍
Imam pitanje vezano uz moje tjedne. Sutra sam tocno 28. Trebam li poceti brojati udarce i treba li ih biti 5 ili 10 u satu? Svugdje pise drukcije. I jos nesto… npr.prekjucer sam bebu cijeli dan osjetila svako malo, ali ono po 2, 3 udarca. Neki su bili bas jaki da bi poskocila. A jucer su ti udarci bili rjedji i blazi. Ne znam kako ce danas. I nema nikakvog pravila kad se javljaju niti utjece hrana/voda/sok/lezanje na boku. Je li to u redu da se jedan dan javlja jace, jedan slabije? To se vec dogadalo. Al sad kao ulazim u 28.tjedan pa vise nista ne znam. Pregled mi je tek u srijedu, vec sam luda do tog datuma
Normalno je da ima odstupanja u javljanju. I u intenzitetu i u kolicini. Sve bebe su razlicite tako da je tesko uspoređivati. A ovisi i gdje ti je posteljica. Ako je sprijeda- cujes slabije, a ako je odostraga ko meni- onda jace. Sretno u srijedu i pitaj doktora sve sto te brine- sigurna sam da ce te umiriti!! Znam da je grozno cekati mjesec dana od kontrole do kontrole, ali kasnije su te kontrole cesce pa ces biti mirnija 💕
Termin mi je u ponedjeljak🙈,ali nekako nisam previse opterecena ne razmisljam o porodu toliko,valjda ne znam koliko boli i sta me čeka haha. Zaista me zanima kako cu se osjecat poslije,kako cu se brinuti o bebi prvu noc u rodilistu i hoce li sve biti uredu. Ali nastojim se nenopterecivat takvim mislim,sve u Bozje ruke pa kako bude,nadam se sve okej 🙌
Bravo na stavu 💪 Kako cesto ides na preglede sada i u kojoj ces bolnici roditi? Sretno 🤞🍀
A potpuno te razumijem za ovo "gnjezđenje". Ja oprala ovaj tj sve prozore, zavjese, sve speglala, a s obzirom da sam za vikend sama- planiram peci suhe bozicne kolace. Da mi stan mirisi na Bozic. Ne mogu samo lezati- postanem nervozna i pocinjem se samo brinuti. Ovako malo odagnam misli...
Dakky hvala ti 💖 idem svakih 2,3 dana a nije mi problem jer sam blizu bolnice 😄 živim u Sibeniku pa cu tu u bolnici i roditi. Ma naravno samo slušat tijelo,i treba se gibat predkraj 😄
čestitam curama koje su bile na pregledima na velikim bebicama😊 mi smo uglavnom dobro osim kaj hodam ko pingvin i žgaravica me rastura jučer i danas. pregled imam u utorak u rodilištu pa javim kaj će reći
Sortiraj odgovore
Najstariji