Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    04. Prosinac 2020. 08:34

malamarelica

Ok, a je li bitan i intenzitet pokreta? Jesu li uvijek jednake jacine ili se racuna i ako su slabiji pokreti? Svakako cu pitati, ali dok cekam pregled

Opet ti o brojanju pokreta 🙊 opusti se i uzivaj. Ovisi i kako ti je smjestena beba, mozda i zato slabije osjetis udarce. Ili bebonja jednostavno nije preaktivan. Gledaj to s pozitivne strane, kazu kakav je u trbuhu, takav je i vani 😁

malamarelica
    04. Prosinac 2020. 09:16

A sta cu kad se brinem. Ono dva dana luduje, ja u sedmom nebu, onda dan, dva jedva ga cujem. Ma iskreno, da nisam taj Pai heterozigot, mislim da se ne bih toliko brinula. Al nitko od doktora to ne dozivljava, a ja se brinem i stalno mislim kako mu je. Jedva cekam da rodim,  da ga imam u rukama, iskreno. Da ga vidim. I znam da ce onda biti briga, ali ovo mi je prestrasno kad po mjesec dana ga ne vidim niti znam sta. Nadam se da ce sve biti u redu do srijede i u srijedu

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

nini0
    04. Prosinac 2020. 10:15

malamarelica

A sta cu kad se brinem. Ono dva dana luduje, ja u sedmom nebu, onda dan, dva jedva ga cujem. Ma iskreno, da nisam taj Pai heterozigot, mislim da se ne bih toliko brinula. Al nitko od doktora to ne dozivljava, a ja se brinem i stalno mislim kako mu je. Jedva cekam da rodim, da ga imam u rukama, iskreno. Da ga vidim. I znam da ce onda biti briga, ali ovo mi je prestrasno kad po mjesec dana ga ne vidim niti znam sta. Nadam se da ce sve biti u redu do srijede i u srijedu

A ne brini toliko, ja svojega isto tako ima dana dok je ko na baterije a ima dana kada je miran i kada ga osjetim samo ko neko lagano micanje i to tek predvečer dok legnem u krevet. Već sam navikla na to bilo mi je u početku čudno kad se navikneš da se stalno migolji i onda odjednom ništa.
    Sve ovisi o danu i koliko sam aktivna ako sam cijeli dan u pokretu i na nogama manje osjećam pokrete.. zato ne brini, kod mene pali ono pojedi nešto slatko i lezi na bok..probaj i ti 😊😊

Liam💙
    25.12.2020

Nova19
    04. Prosinac 2020. 10:23

Malamarelica ne znam šta da ti kažem jer nisam doktorica, ali ako si do sada imala da ga 2 dana osjećaš pa 2 dana ne, onda znaš da to možeš očekivati... ako ti je panika Odi na pregled prije srijede ili nazovi doktora i objasni mu svoje strahove... samo ćeš se tako umiriti  😊

malamarelica
    04. Prosinac 2020. 10:51

Nova19

Malamarelica ne znam šta da ti kažem jer nisam doktorica, ali ako si do sada imala da ga 2 dana osjećaš pa 2 dana ne, onda znaš da to možeš očekivati… ako ti je panika Odi na pregled prije srijede ili nazovi doktora i objasni mu svoje strahove… samo ćeš se tako umiriti 😊

Ma ne pali to slatko ovo ono. Ja stalno mirujem tako da pretpostavljam da sve zivo osjecam. Nije da ga ne osjetim, ali je jako slabo, tipa ko da sam 20.tjedan. A prekjucer je recimo bilo ludilo i bas intenzivni udarci. Nemam broj od tog doktora koji mi vodi trudnocu u bolnici, moju doktoricu ne zanima jer vise nisam njen pacijent, tj.rekla je da mi vise ne vodi trudnocu. Ostaje mi samo hitna na koju me nitko ne zeli odvesti, a sama se ne mogu odvesti. Eto, ostaje mi samo cekati srijedu i molit se da je ovo ponasanje nesto normalno

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Nova19
    04. Prosinac 2020. 11:24

Malamarelica mislim da dokle god nemaš bolove i krvarenje i osjećaš bebicu pa makar slabije da je ok... javi u srijedu kako je prošlo i šta ti je doktor rekao na ovu situaciju... sretno 💪🏻🤗

ovčica
    04. Prosinac 2020. 11:32

Malamarelica, bit ce sve dobro! Bebonji se samo neda, mala ljenguza 🙊🙈 sretno na pregledu i javi nam! ❤️🥰

flower93
    04. Prosinac 2020. 13:53

Evo nas s kontrole 😍 jaaako smo veliki.. Decko je 1450g, a curica 1500g ❤️❤️ znaci prvo je curica zaostajala, a sad je presisala deckica hehe ❤️ 
    Bila sam kod dr Radoncic, s obzirom da je moj prof Vrcic u izolaciji, i mogu rec da je jako ugodan doktor. 
    Prvo me provjerio vaginalno i kaze da sam odlicno, cvrsto zatvorena, cerviks 45mm.
    Iduca kontrola za 3 tjedna, nadam se kod mog Vrcica.
    Primjecujem unazad dva dana da sam pocela lagano naoticat, htjela sam danas obut jedne cizme, nema sanse.. Jedva sam ih navukla al ne bi mogla izdrzat u njima.. 
    Na +15kg sam i secer je odlican, tako da me ne salju na dijetu, sto me cini jaaaako sretnom hehe 😂

BlueMoon
    04. Prosinac 2020. 14:09

Cestitam na super pregledu :)
    Ja za dva dana idem u radjaonu na inducirani.. bas sam nekako nikako.. valjda ce sve bit dobro.. da nije korone mozda nebi isla al ovako s testiranjima i svime cini mi se ko bolja opcija, bar doktor tako kaze

flower93
    04. Prosinac 2020. 14:14

BlueMoon

Cestitam na super pregledu :)
    Ja za dva dana idem u radjaonu na inducirani.. bas sam nekako nikako.. valjda ce sve bit dobro.. da nije korone mozda nebi isla al ovako s testiranjima i svime cini mi se ko bolja opcija, bar doktor tako kaze

Uh uh, pa to je tako blizu 🤦‍♀️ ulovi me panika kad vidim kak vec sve sitno brojite, a neke su vec i odbrojile hehe.
    Samo smireno, bude sve ok. Ne znam dal je bolje da bude spontano, pa kao nikad ne znas kad ce ili ovako kad imas dogovoren i dan i sat 🤔 
    Svakako nam se javi sa divnim vijestima ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.