Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei_Be
    03. Prosinac 2020. 10:52

Senoritakova

Haha…znam za čeg služi, ali dopustiti ću LeLa2807 da objasni.
    Cure jeste li se odlučile za ime?

Mi još nemamo ime 😖 sanjala sam neku noć da me onako filmski furaju u rađaonu, a ja vičem ne mogu još roditi, nemamo ime 🙄🤣🤣🤣

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Senoritakova
    03. Prosinac 2020. 11:00

Haha, da te utješim ako ćeš roditi u Petrovoj, tamo uopće ne pitaju za ime. Samo napišu prezime i spol i tako se odnose prema bebama. Sad rađam u Sl. Brodu i  sesstra mi kaze da tu odmah moraš reći ime. Mi smo se dogovorili za ime Andro.

dakky
    03. Prosinac 2020. 11:39

Lei_Be

Senoritakova

Haha…znam za čeg služi, ali dopustiti ću LeLa2807 da objasni.
    Cure jeste li se odlučile za ime?

Mi još nemamo ime 😖 sanjala sam neku noć da me onako filmski furaju u rađaonu, a ja vičem ne mogu još roditi, nemamo ime 🙄🤣🤣🤣

Ni mi nemamo ime. Za curice bi imali nekoliko, ali za decka nikako da se usuglasimo. I kako se termin poroda blizi tako smo mi sve dalje od imena 😅🤣🤣

Lei_Be
    03. Prosinac 2020. 13:22

Senoritakova rodit ću u Ulmu 🇩🇪
    "Rok za određivanje imena djeteta od strane roditelja je 30 dana od dana rođenja djeteta." Ali ako se nismo dogovorili u 9 mjeseci, nećemo ni u 30 dana 😂
    A valjda ćemo u sljedećih par dana odlučit nešto 🙈
    Slatko je Andro ☺ ja sam predložila Andrej, ali kad vidim Plenkovića na TV-u, zgadi mi se, pa ništa od toga 😂
    Dakky isto je i kod nas, ime za curicu je spremno, nadam se da će nam zatrebati za par godina 🤗🤗
    A za dečka, imamo 10-ak imena na popisu, ali ni jedno nije ono pravo.. ili nam bude na prvu lijepo pa prestane bit lijepo, ili nađemo 100 drugih razloga zašto ne 🤯 bilo je i situacija gdje je muž predložio ime, meni se nije svidjelo, onda sam se ja nakon nekog vremena zagrijala za to ime, sad se više njemu ne sviđa i tako i krug 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

student13ica
    03. Prosinac 2020. 15:45

Pozdrav cure, nisam sad već duže vrijeme pisala, jer sam bila na 100strana. Od ovog tjedna sam na bolovanju, pa otvaram porodiljni, pa imam vremena hehe
    Vidim da ste više manje sve dobro i da svi brojim sitno do kraja 😁❤ kod nas je sve u redu, Toma ima oko 2100 i dug je 💙
    Vidim da pišete o čajevima, može malo više o tome. I jeste li počele što vježbati za lakši porod.. imate neke savjete?
    Moja bolnica na žalost ili možda sreću nema mogučnost epiduralne, pa se valja pripremiti 🙈

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

LeLa2807
    03. Prosinac 2020. 16:12

Datulje 6 komada svaki dan od 35 tt pomazu u otvaranju (ako ste slucajno otvorene ili nes nikako nemojte)
    Caj od lista maline ima tocno doza na netu se starta sa 36 tt casa svaki dan jaca stjrnku maternice i priprema za porod 
    Ananas cu rokat od 37 tt potice otvaranje trudove porod i tako to :D
    Masaza medjice (hrpaaa yt videa) da se izbjegne pucanje.

Ne znam hoce li ista pomoci, ali ja cu sve isprobat :D

Ime imamo - u potpisu :-D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

ovčica
    03. Prosinac 2020. 16:22

LeLa2807

Datulje 6 komada svaki dan od 35 tt pomazu u otvaranju (ako ste slucajno otvorene ili nes nikako nemojte)
    Caj od lista maline ima tocno doza na netu se starta sa 36 tt casa svaki dan jaca stjrnku maternice i priprema za porod
    Ananas cu rokat od 37 tt potice otvaranje trudove porod i tako to :D
    Masaza medjice (hrpaaa yt videa) da se izbjegne pucanje.

Ne znam hoce li ista pomoci, ali ja cu sve isprobat :D

Ime imamo - u potpisu :-D

Hmm, to je malo riskantno da uzimam na svoju ruku, mislim na datulje i ananas. Osim caj od lista maline. Gdje to kupiti? Dm ili? Mene dole uzasno sve boli, kad ustajem ili se okrecem u krevetu je nocna mora...
    Masazu sam ubacila u svakodnevne rituale, ali nemam pojma dal ce pomoci. Trbuh mazem svaki dan :)

student13ica
    03. Prosinac 2020. 17:40

Meni je isto to sve uzimati na svoju ruku riskantno. Za list od maline sam čula, to bi mogla. Možda imaju čajoteke, a i našla sam da ima biobio.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

LeLa2807
    03. Prosinac 2020. 17:59

Ja sam ga narucila u ljekarni nakon sto sam nekoliko ljekarni obisla i niti jedna ga nije imala -.-"

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mart14
    03. Prosinac 2020. 19:35

Mi smo za curku imali ime,za dečka nemamo,ne mozemo se složiti! Ali svakako mu dajemo ime tek kad ga vidimo 🤗
    Datulje i ja ubacim u smoothie,i koliko znam one su za "lakši" porod, navodno manje trudovi bole i brže prođe. Ananas izaziva kontrakacije pa se zato preporuca pred kraj,u umjerenim dozama sve. 😄

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.