Prestala sam piti magnezij sa 37tj,sad me zanima jel se može nastavit kad rodim? Smije se dojiti i magnezij piti? Baš gledam po internetu i nema nekih konkretnih skustava,a vjerujem da bi mi bilo lakše da pijem zbog misica(vec se sada opet grče) a i probave. Ubacim u torbu za rodiliste koju vrecicu.
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Prestala sam piti magnezij sa 37tj,sad me zanima jel se može nastavit kad rodim? Smije se dojiti i magnezij piti? Baš gledam po internetu i nema nekih konkretnih skustava,a vjerujem da bi mi bilo lakše da pijem zbog misica(vec se sada opet grče) a i probave. Ubacim u torbu za rodiliste koju vrecicu.
Ja sam danas bas pročitala da je dobro pit i dok se doji djetete, jer je i mene to zanimalo, ali ti svako pitaj misljenje doktota 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
A koje cajeve pijete ili cete piti za dojenje?
Meni je teta u ljekarni rekla da bradavice slobodno pocnem mazati i mjesec dana prije poroda s purelanom. Nisam jos krenula ali planiram. Kaze da je nju to spasilo...
A koje cajevepijete ili cete piti za dojenje?
Meni je teta u ljekarni rekla da bradavice slobodno pocnem mazati i mjesec dana prije poroda s purelanom. Nisam jos krenula ali planiram. Kaze da je nju to spasilo…
A zasto prije poroda jel ti objasnila?Ja sam mislila da se to nakon poroda maze u toku uspostavljanja dojenja radi boli i nelagode
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
A koje cajevepijete ili cete piti za dojenje?
Meni je teta u ljekarni rekla da bradavice slobodno pocnem mazati i mjesec dana prije poroda s purelanom. Nisam jos krenula ali planiram. Kaze da je nju to spasilo…
A zasto prije poroda jel ti objasnila?Ja sam mislila da se to nakon poroda maze u toku uspostavljanja dojenja radi boli i nelagode
Maze se i nakon poroda, a rekla je da i prije ne skodi, da omeksaju ne budu toliko osjetljive. Krema ima nesto u sebi sto ih valjda opusta.
Ja mazem sa biobazinom kremom za bradavice. Nakon poroda cu purelan kremu koristit. Kupila sam hippov caj za dojilje :-) pocela sam jest 6 datulja dnevno i startali smo sa masazom medjice. Od 36 tt (meni u subotu) krecem sa cajem od lista maline, a od 37 tt sa ananasom :-)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam danas bas pročitala da je dobro pit i dok se doji djetete, jer je i mene to zanimalo, ali ti svako pitaj misljenje doktota 😀
Tenks, budem u rodilištu,ali super da nisam jedina razmisljala o tome 🤗
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Ja mazem sa biobazinom kremom za bradavice. Nakon poroda cu purelan kremu koristit. Kupila sam hippov caj za dojilje :-) pocela sam jest 6 datulja dnevno i startali smo sa masazom medjice. Od 36 tt (meni u subotu) krecem sa cajem od lista maline, a od 37 tt sa ananasom :-)
Datulje, maline, ananas? Čemu šta služi? 😀
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
E sad, s obzirom da si tak lijepo sve opisala kad i kaj, duzna si objasnit i zasto 😉😂
Haha...znam za čeg služi, ali dopustiti ću LeLa2807 da objasni.
Cure jeste li se odlučile za ime?
Sortiraj odgovore
Najstariji