Ja neću epiduralnu, nisam sa prvom pa neću mi sada... bol je jaka, daleko od toga, ali sve se da izdržati... čula sam da je čak i porod brži bez ali svatko radi kako mi odgovara... ja se ježim da mi zabijaju iglu u kralježnicu, a prvi porod je bio dosta brz i nisam dugo imala te trudove pa se nadam da će biti i sada tako. Sretno svima, uskoro ćemo se sve poredati 😳🤗
Pozdrav buduce mamice, citam vas odpocetka, ali jednostavno nemam vremena bit aktivna i pisati.Prvo čestitam svim mamama koje su rodile i ostalima zelim srecu i brz i lagan porod 😀🥰
Mene vec polako panika hvata,naime mozda netko od vas ima slicni problem..
Druga mi je trudnoca, imam skracen cerviks 1,74cm uloziv, smeksan do unutarnjeg usca.
Doktor me je uplasio rijecima da mogu svaki cas rodit.. Sutra idem u bolnicu na pregled. Postoji li mogućnost da me ostave u bolnici, kolko je opasno?? Mirujem koliko god mogu, ali malo je teže uz djete od godinu ipo 😐Hvala puno
Meni je sa 30+1 cerviks bio 13mm, bila sam u bolnici 3 dana, pratili su ctg ako ima kontrakcija, sve je bilo ok i pustili me doma.. rekli su mirovati, ali ne svezati se za krevet i svakih 7 dana kontrola.. sad mjesec dana kasnije cerviks mi je 12mm.. sutra imam opet kontrolu pa ću vidjeti dal je isto ili se još skratio.. uglavnom, meni doktorica kaže da možemo ranije očekivat bebača, ali da bebe ne ispadaju samo tako 🙈😅
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Popis rođenih beba 😍
Lucija987 - 13.11. Ante i Matea 💙❤
Dorapamidora - 22.11. Jakov i Mihael 💙💙
Lullee - 24.11. Dečko 💙
To je za sad sve što imamo ovdje, nadam se da će se i cure s fejsa javiti pa da ih stavimo na spisak 🤗
Zvala sam dr. Rekla da imam visokorizičnu trudnoću i da sam na mirovanju. Rekao je da će me sutra zvati i ako bude i dalje temp će me slati na testiranje. Mene najviše muči ta bol u gornjem dijelu leđa. Kad zaboli bas je grozno.
Cure kojima je skraćem cerviks, ja sam od 34 tt bila otvorena 4cm. I rodila u 39tt
Hvala svima na pomoci, puno mi to znaci.
Pozdrav buduce mamice, citam vas odpocetka, ali jednostavno nemam vremena bit aktivna i pisati.Prvo čestitam svim mamama koje su rodile i ostalima zelim srecu i brz i lagan porod 😀🥰
Mene vec polako panika hvata,naime mozda netko od vas ima slicni problem..
Druga mi je trudnoca, imam skracen cerviks 1,74cm uloziv, smeksan do unutarnjeg usca.
Doktor me je uplasio rijecima da mogu svaki cas rodit.. Sutra idem u bolnicu na pregled. Postoji li mogućnost da me ostave u bolnici, kolko je opasno?? Mirujem koliko god mogu, ali malo je teže uz djete od godinu ipo 😐Hvala puno
Meni je sa 30+1 cerviks bio 13mm, bila sam u bolnici 3 dana, pratili su ctg ako ima kontrakcija, sve je bilo ok i pustili me doma.. rekli su mirovati, ali ne svezati se za krevet i svakih 7 dana kontrola.. sad mjesec dana kasnije cerviks mi je 12mm.. sutra imam opet kontrolu pa ću vidjeti dal je isto ili se još skratio.. uglavnom, meni doktorica kaže da možemo ranije očekivat bebača, ali da bebe ne ispadaju samo tako 🙈😅
Znaci u skoro istoj smo situaciji,odma mi je lakse.. Mozes li mi samo rec kad su se odlucili da te ostave u bolnici jesi morala istog trena ostat ili si mogla otic doma po stvari i sve sto treba pa se vratit? Malo glupo pitanje ali brine me ako me odma zadrze.. A moramo organizirat cuvanje klinca, muz radi skoro cijeli dan.. A nikog nemamo ublizini 🤨
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Kad citam kakvo stanje vam je vec bilo sa 30tt, sad se bas bojim iduce kontrole. U petak mi je kontrola i bas me zanima kaj ce doktor rec. Cerviks mi je do sad uvijek bio savrsen, cak preko 4cm, nadam se da se ne moze smanjiti samo tako na kriticne razine 😱
Nikolina95 ja sam bila na redovnoj kontroli kod svoje ginekologice, cerviks se skratio sa 38 na 13mm i ona me tad poslala u bolnicu gdje ću rodit nek oni vide šta dalje.. vratila sam se kući, došao je i muž s posla, spremila sam stvari za svaki slučaj i tek tad smo išli u bolnicu.. on je bio cijelo vrijeme sa mnom, nakon tih svih pregleda, pretraga i briseva, odlučili su da ostanem da me prate par dana, pa je tad muž otišao u auto po torbu... mene su u međuvremenu i na koronu testirali, prije smještanja u stacionar.. pošto je to danas novo "normalno" mislim da ako odluče da ostaneš, ostaješ odmah.. najbolje da i ti tako spakiraš stvari za svaki slučaj i ostavi u autu da imaš ako ti zatreba.. organiziraj sve ko da ćeš ostat u bolnici, ako ostaneš znaš da je sve pod kontrolom, a ako ne ostaneš super 😊
Nikolina95ja sam bila na redovnoj kontroli kod svoje ginekologice, cerviks se skratio sa 38 na 13mm i ona me tad poslala u bolnicu gdje ću rodit nek oni vide šta dalje.. vratila sam se kući, došao je i muž s posla, spremila sam stvari za svaki slučaj i tek tad smo išli u bolnicu.. on je bio cijelo vrijeme sa mnom, nakon tih svih pregleda, pretraga i briseva, odlučili su da ostanem da me prate par dana, pa je tad muž otišao u auto po torbu… mene su u međuvremenu i na koronu testirali, prije smještanja u stacionar.. pošto je to danas novo "normalno" mislim da ako odluče da ostaneš, ostaješ odmah.. najbolje da i ti tako spakiraš stvari za svaki slučaj i ostavi u autu da imaš ako ti zatreba.. organiziraj sve ko da ćeš ostat u bolnici, ako ostaneš znaš da je sve pod kontrolom, a ako ne ostaneš super 😊
Hvala ti puno, bas sam napisala popisi stvari sta da mi donese ako budem morala ostat za svaki slučaj 😀 nadam se da me nece ostavit ali nikad neznas.. Prosli put kad me doktor poslao u bolnicu na hitan pregled zbog istog samo je tad bio cerviks nešto veci. Doktorica u bolnici me pitala zašto sam ja uopce dolazila, to njih uopće nebrine ja sam vec rodila pa je to vec sve smeksano i za ocekivat 🤷♀️
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Dakky super na dobrom pregledu!! 🤗 lilo e pa super ako su ti prije radili briseve,to se radi jednom eventualno dvaputa u trudnoci. Bit ce to dobro,samo jos malo 🤗 Nikolina95 meni je isto skracen cerviks i smeksan vec od 31tj, (20mm?) Ne sjecam se jer mi poslije doktor rekao da je ipak 26mm,sto i nije toliko kritično. Nisu ga dugo mjerili sada ali nije vise ni bitno jer je termin blizu,ali svakako moras mirovat mjesec dana sigurno,za svaki slucaj.
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Cure kako ste se nosile sa hemoroidima vi koje ste ih imale? Ja sam ih do sad imala par puta u životu, ali nikada nije bilo ni bolno ni strašno kao sada.. danas sam plakala od bolova.. ne usudim se skoro ništa ni pojesti, em mi je muka od tih svih bolova.. ni jedna krema mi ne pomaže.. ne mogu ni sjedit ni hodat, a boli me i kad ležim 😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji