Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    unknown_girl
    01. Prosinac 2020. 23:26

Lei_Be

Cure kako ste se nosile sa hemoroidima vi koje ste ih imale? Ja sam ih do sad imala par puta u životu, ali nikada nije bilo ni bolno ni strašno kao sada.. danas sam plakala od bolova.. ne usudim se skoro ništa ni pojesti, em mi je muka od tih svih bolova.. ni jedna krema mi ne pomaže.. ne mogu ni sjedit ni hodat, a boli me i kad ležim 😭😭

Nista mi ne pricaj,imala ih par puta u životu nesto sitno,sad su mi iskočili u trudnoći mazala sam hemopropinom ne pomaze,kantarionom ne pomaze jel ima iko nesto provjereno da kupimo ili sta da radimo?!?od meni je neugodno da mi to ko vidi🙀🙀

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

Senoritakova
    02. Prosinac 2020. 06:50

Cure ja nemam problema s hemeroidima, imam redovitu stolicu, valjda od magenzija kojeg pijem 700mg dnevno. Ali mislim da je to normalno u trudnoći. I da su i dr i sestre naviknuti na to. 

dakky
    02. Prosinac 2020. 10:47

Hvala cure 💕
    Ni ja nemam problema s hemeroidima pa ne mogu pomoci :( Mene povremeno muci zatvor ali nije prestrasno.
    Kako ste  ostale ovih dana?
    Meni se pojavio rozi gusti iscijedak nakon vaginalnog jucer ali kaze dr da je to od pregleda. Pocele su me boliti prepone jace nego inace (ko muskulfiber) tako da se beba ocito priprema polako. Samo neka jos malo izdrzi da jos malo naraste 😉
    Saljem ❤ svima i drzite se!!

flower93
    02. Prosinac 2020. 10:59

Djevojke, jel koja radila kontrolu u trudnoci u Repromedu? Meni je prof zavrsio u samoizolaciji i Repromed mi je ponudjen kao jedna od opcija. Jel znate koja je cijena kontrole? 

Lei_Be
    02. Prosinac 2020. 13:27

unknown_girl

Lei_Be

Cure kako ste se nosile sa hemoroidima vi koje ste ih imale? Ja sam ih do sad imala par puta u životu, ali nikada nije bilo ni bolno ni strašno kao sada.. danas sam plakala od bolova.. ne usudim se skoro ništa ni pojesti, em mi je muka od tih svih bolova.. ni jedna krema mi ne pomaže.. ne mogu ni sjedit ni hodat, a boli me i kad ležim 😭😭

Nista mi ne pricaj,imala ih par puta u životu nesto sitno,sad su mi iskočili u trudnoći mazala sam hemopropinom ne pomaze,kantarionom ne pomaze jel ima iko nesto provjereno da kupimo ili sta da radimo?!?od meni je neugodno da mi to ko vidi🙀🙀

Mi smo danas bili na pregledu, ctg uredan, zatvorena sam, bebač aktivan i zajebava ☺😍 radila mi je test na streptokok, u petak moram zvat za rezultate..
    Između ostalog mi je pregledala i hemoroide, rekla je nek probam sa običnim sprejom za nos.. našpricati na blazinicu (vaticu) i stavljati/tapkati po tom mjestu.. kaže trebali bi se smanjiti po tome.. ja ću svakako probati jer mi je jedan toliko velik da ne mogu ni hodat normalno, a o sjedenju mogu samo sanjati 🤯😭

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Lei_Be
    02. Prosinac 2020. 13:33

Senoritakova

Cure ja nemam problema s hemeroidima, imam redovitu stolicu, valjda od magenzija kojeg pijem 700mg dnevno. Ali mislim da je to normalno u trudnoći. I da su i dr i sestre naviknuti na to.

I ja pijem magnezij već dugo, ali eto... baš mi je doktorica danas rekla jojjj pa tebe su apsolutno sve tegobe snašle sad na kraju trudnoće.. reko da, možda zato što na početku nisam imala ni jedan simptom trudnoće, ni mučnine ni ništa 🙈😂

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• AmelieHunt
    02. Prosinac 2020. 13:49

Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information...... https://clck.ru/QgLCs

Nikolina95
    02. Prosinac 2020. 13:53

Cure hvala svima na pomoci, puno ste me smirile 😀 danas sam osla u nolnicu na kontrolu i nisu me ostavili 🙏 kazu da je to sve dobro 🤷‍♀️ kontrola za 3 tjedna u trudnickoj. Jel ide koja od vas tamo na kontrole u Vinogradsku?? Neznam jel se dugo ceka na red s obzirom na ovu situaciju?!! 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

malamarelica
    02. Prosinac 2020. 14:08

Ajme, cure, ti hemeroidi su strasni, moj tata je nekakvu kupku koristio, ali ne bih vam nista preporucila da isprobavate u trudnoci, najbolje pitati doktore. 
    Ja sam danas radila ogtt. Ona 2 sata cekanja pod maskom.. uzas. Stvarno se nadam da tu masku budu ukinuli na porodu. Pa kako disati pod tim

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Mart14
    02. Prosinac 2020. 14:24

malamarelica

Ajme, cure, ti hemeroidi su strasni, moj tata je nekakvu kupku koristio, ali ne bih vam nista preporucila da isprobavate u trudnoci, najbolje pitati doktore.
    Ja sam danas radila ogtt. Ona 2 sata cekanja pod maskom.. uzas. Stvarno se nadam da tu masku budu ukinuli na porodu. Pa kako disati pod tim

Nadam se da necemo morati nositi,pa nije u svakoj bolnici valjda pravilo?! Znam za Split a ostali? 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.