Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    01. Prosinac 2020. 10:06

BlueMoon

I da ne zaboravim, vrecice za prljavi ves spakirati obavezno.
    Lilo ja sam uzela purelan medela kremu za bradavice u ljekarni. Kasnije sam cula i preporuke za nju. Proguglaj malo.
    Bas mi je zao sto nije sve u najboljem redu al drzim fige da izgurate jos i da bebica sretno dode ❤️
    Jel neko od cura na fejsu rodio? Tea se ne javlja, mi smo u dan dva razlike..

Puno se djecice rodilo na fb i Tea je rodila <3  vjerujem da kad ulovi vremena ce se javiti i sama podijeliti iskustvo da ja to sad ne pisem umjesto nje :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

unknown_girl
    01. Prosinac 2020. 10:14

Nemogu virovat  koliko su nam se približili termini i dosta ih je vec i rodiloo 🥰🥰,ja sam isto kupila purelan mast za bradavice,volila bi isto dojiti bebu ali vidit cemo kako Ce to sve ici.Sta vi cure mislite o epiduralnoj?

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

LeLa2807
    01. Prosinac 2020. 10:20

Ja idem sa idejom da ju ne bih uzela, a bude li me neizdrzivo boljelo uzet cu.
    Ja cu pokusat trazit na stolcicu da radjam 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nikolina95
    01. Prosinac 2020. 10:39

Pozdrav buduce mamice, citam vas odpocetka, ali jednostavno nemam vremena bit aktivna i pisati.Prvo čestitam svim mamama koje su rodile i ostalima zelim srecu i brz i lagan porod 😀🥰
    Mene vec polako panika hvata,naime mozda netko od vas ima slicni problem..
    Druga mi je trudnoca, imam skracen cerviks 1,74cm uloziv, smeksan do unutarnjeg usca.
    Doktor me je uplasio rijecima da mogu svaki cas rodit.. Sutra idem u bolnicu na pregled. Postoji li mogućnost da me ostave u bolnici, kolko je opasno?? Mirujem koliko god mogu, ali malo je teže uz djete od godinu ipo 😐Hvala puno

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

unknown_girl
    01. Prosinac 2020. 11:43

Ja isto tako planiram bez ,ali sa obzirom da ne znam kolika Ce biti bol i da ne znam sta me ceka nista nije isključeno to sigurno...Cao Nikolina95 iskreno ja ti ne mogu nista rec jer stvarno te duljine cerviksa jel smeksan,skraćen uloziv il' kakav je ja nista ne kuzim a i svoju dr ne pitam niti guglam sta ona Pise,kad kaze da je sve uredu ja se uhvatim toga i ne puštam tu misao.Mozda je to nekome glupo ali kod mene je tako..Ako ti je dr rekao da sto vise mirujes onda tako i napravi ,probaj se nekako organizirat da ti netko dode pomoc i da ti pricuva dite dok ti nema muza,ako te ne ostave sutra u bolnici.

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    08.01.21 - 👶💙

Senoritakova
    01. Prosinac 2020. 12:16

Nikolina što više miruj, ne sjediti. Da izdržiš što dulje.
    Jel imala koja od vas temp u trudnoći? Mene noćas uhvatila temp, kašalj i bol između lopatica. Pijem lupocet. Mislite li da trebam zvati za testiranje?

flower93
    01. Prosinac 2020. 12:38

Senoritakova

Nikolina što više miruj, ne sjediti. Da izdržiš što dulje.
    Jel imala koja od vas temp u trudnoći? Mene noćas uhvatila temp, kašalj i bol između lopatica. Pijem lupocet. Mislite li da trebam zvati za testiranje?

Radje zovi, nego da se nesto zakomplicira. Radi sebe i svoje okoline.. Nemoj bit u strahu zbog korone. Meni je doktor potvrdio da se trudnice nemaju cega bojat, osim ako imaju popratne komplikacije 😘

dakky
    01. Prosinac 2020. 12:53

Evo i nas s pregleda. CTG uredan. Cerviks 2/3 clanka prsta (sto god to znacilo), otvorena 1 prst. Kazr dr. da je to sve ok. Kontrola za tj dana ako ne krene prije. Sad smo 37+3. Ja se nadam da ce jos malo izdrzati 🤞. Za epiduralnu mi je rekla da je to najbolja stvar ali da cemo se dogovarati za to kad dođe vrijeme. Ja sam isto nekako na prvu protiv osim ako se bas mora. Ali odlucila sam ne donositi zakljucke prijevremeno i poizdat se u doktore. Tako mi je lakse 😁

unknown_girl
    01. Prosinac 2020. 13:01

Senoritakova zovi dr i objasni situaciju,pa Ce te ona dalje uputiti sta i kako,dakky cestitke na urednom pregledu...🥰🥰 Slažem se bolje ne donositi nikakve zaključke unaprijed,ja nekako opet mislim da je to super 

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    08.01.21 - 👶💙

• SummerRoss
    01. Prosinac 2020. 13:03

Google pays $ 85 per hour. My last paycheck was $ 8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can't believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information ............ www.right75.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.