Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hortensia
    17. Travanj 2020. 14:01

Ja salm test radila ..onaj iz mullera 11 dpo..tako da tko 
    Pepipeps ne brini zbog canestena meni ga dok sad dala za gljivice u trudnoci...sve sto sam nasla je da postoji vise istrazivanja za royazol i sl.preparate na bazi mikonazola nego za preparate na bazi klotrimazola pa preventivno ne preporucuju ove druge u prva tri mj....ali meni moja doc prepisala klotrimazol i rekla da je to ok....ja odlucila iz predostroznosti pokusati s trecinom doze tj.razlomila vag.tabletu na 3 dijela...

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Tea22
    17. Travanj 2020. 14:07

pepipeps

Ah, vidjet cemo sad za koji dan jel sve okej…nisam znala dok sam pila, a upala je bila jaka i nije mogla biti drukcije lijecena. Citala sam po forumima da je nekad nuzno popiti bez obzira sto nije preporucljivo u trudnoci, ne mora nista biti, a uvijek moze i nesto postojati, neka opasnost….ne znam, kako bude, necu se sad sekirati oko toga, ne mogu vise na to utjecati pa sto god da je.

Tocno kad sam saznala da sam trudna, jos dok se nisam ni prikljucila forumu.. sam pila antibiotike za upalu mjehura
    5 dana sam trpila strasne bolove u donjem dijelu leda, isla sam na wc vise od 50 puta na dan.. mislila sam da cu poluditi a nisam htjela naskoditi bebi antibioticima
    Na kraju sam shvatila da ce bebi vise nastetiti nelijecena upala, nego antibiotici pa sam ih ipak popila

• hortensia
    17. Travanj 2020. 14:07

Cure koje dojite....mislite li da je spotting koji se tu i tamo javi razlog za smanjenje/prestanak dojenja???

Ne mogu pitati moju doc jer je ona generalno jako protiv dojenja u trudnoci a i inace o dojenju nema pojma..dijeli savjete tipa nista pomalo nego samo odjednom ukines dojenje kao malo ce plakat i rijeseno...
    I ako je odg na moje pitanje da...kako smanjit dojenje jedne male junkie?

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥

pepipeps
    17. Travanj 2020. 14:17

Tea22

pepipeps

Ah, vidjet cemo sad za koji dan jel sve okej…nisam znala dok sam pila, a upala je bila jaka i nije mogla biti drukcije lijecena. Citala sam po forumima da je nekad nuzno popiti bez obzira sto nije preporucljivo u trudnoci, ne mora nista biti, a uvijek moze i nesto postojati, neka opasnost….ne znam, kako bude, necu se sad sekirati oko toga, ne mogu vise na to utjecati pa sto god da je.

Tocno kad sam saznala da sam trudna, jos dok se nisam ni prikljucila forumu.. sam pila antibiotike za upalu mjehura
    5 dana sam trpila strasne bolove u donjem dijelu leda, isla sam na wc vise od 50 puta na dan.. mislila sam da cu poluditi a nisam htjela naskoditi bebi antibioticima
    Na kraju sam shvatila da ce bebi vise nastetiti nelijecena upala, nego antibiotici pa sam ih ipak popila

Ma, tko će više biti pametan, da sam znala, ne bih ih sigurno pila, pogotovo jer sam 3 kutije antibiotika strusila negdje je sve krenulo sredinom 2. mj, zadnju sam popila krajem 2. mj i onda sam trebala piti za upalu zuba jer sam taj tjedan kad sam ostala trudna, čupala zub....tako da se mi stvarno nismo nadali trudnoći, šest mjeseci prije nije se hvatalo, a bili smo dobrog zdravlja, bez stresa. Ja se nadam da to nije toliko opasno, je nepororučljivo, ali nadam se da nije toliko opasno i da će sve biti u redu. Pozitivan stav 😊

pepipeps
    17. Travanj 2020. 14:27

Stigli su mi nalazi - dobri su. TSH je točno 1. Kompletna krvna slika je izvrsna, nema povišenih, a ni sniženih vrijednosti, sve u granicama. Zadovoljna sam 😁

• hortensia
    17. Travanj 2020. 14:28

pepipeps

Stigli su mi nalazi - dobri su. TSH je točno 1. Kompletna krvna slika je izvrsna, nema povišenih, a ni sniženih vrijednosti, sve u granicama. Zadovoljna sam 😁

Super

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥

Tea22
    17. Travanj 2020. 14:31

pepipeps

Bas mi je drago, fantasticno😃😃

Tea22
    17. Travanj 2020. 14:32

Koliki ti je secer?

pepipeps
    17. Travanj 2020. 14:42

Tea22

Koliki ti je secer?

e, to nisam, za to treba biti natašte, a prvi termin koji su mi ponudili je bio u 12. 30. Tako da ću to naknadno, ali nisam ranije imala s time problema, nadam se da će tako i ostati😁

Brunoibrankica
    17. Travanj 2020. 14:56

Samo da se javim.. bila sam na kontroli, uzv, sve je super srčeko kuuuca..... 🥰🥰🥰
    Prema ultrazvuku sam 6+1, a prema ZM 6+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.