Ja sam prvu trudnoću prenijela za 4 dana, s tim da su cijelu trudnoću govorili da je veci ,da je velik da bude to i raniji porod, i na kraju kad sam rodila svee je bilo super abgar 10/10 a gestacijaka dob 38+2, po čemu su zakljucili, po odvajanju noktica od kože i po cervikalnoj sluzi po njemu. A imao je 4kg….. I 52cm… I u porod sam isla 4prsta otvorena i cerviks se skroz smanjio…..
Tako da ne znam šta reci, mislim da nema pravila…
Al ovaj put me svega strah, a prvi put me nije bilo niceg strah …..
Strah te jer znaš kaj te čeka ili je nekaj drugo u pitanju?
Eeevo me... Da zato što znam što me čeka, i kako mi je teško bilo ....
Meni muž spekel pizzu, saaavršena je bila ... 🍕🍕
Ja ispred poliklinike cekam ponovno vadenje krvi, moja gineko kaze da nije njena nadleznost da mi prepise terapiju, pa me opet salje na vadenje i nuklearnu🙄🙄
Kad dodem doma u 11h ispit
Izgleda da danas nema spavanja😫
Jelima koja iz vz zupanije😄
Ja sam iz Varazdina
Hehe ja iz n.marofa😄😄znaci druzit cemo se nadam se do Bozica....
Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰
Hej cure moje jel jos kojoj ko meni kaj osim izostanka m i tek tolko osjetljivih cica nema nikakve druge simptome? S tim da sam pocela piti prije tj dana vitamine koje su mi preporucile u ljekarni.....iskreno ja sam poletna cak i vise nego prije trudnoce😁u prvoj trudnoci sam od pocetka muku mucila s mucninama i povracanjem sad nista🙄nadam se da to nije znak da nesto nije u redu....
Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰
Ja ispred poliklinike cekam ponovno vadenje krvi, moja gineko kaze da nije njena nadleznost da mi prepise terapiju, pa me opet salje na vadenje i nuklearnu🙄🙄
Tea samo hrabro! Izdrži sad vađenje i sretno na ispitu! Javi kako je prošlo.
Tea samo hrabro! Izdrži sad vađenje i sretno na ispitu! Javi kako je prošlo.
Hvala ti 😃🌼💛
Evo vadenje krvi sam jedva prezivjela hahah neka mlada sestra me bola tri puta i onda je pozvala u pomoc stariju kolegicu, uzasavam se pikanja, a pogotovo ovoliko pikanja😂😂
Hej cure moje jel jos kojoj ko meni kaj osim izostanka m i tek tolko osjetljivih cica nema nikakve druge simptome? S tim da sam pocela piti prije tj dana vitamine koje su mi preporucile u ljekarni…..iskreno ja sam poletna cak i vise nego prije trudnoce😁u prvoj trudnoci sam od pocetka muku mucila s mucninama i povracanjem sad nista🙄nadam se da to nije znak da nesto nije u redu….
Ima nas dosta bez simptoma ja mislim haha😃
Ja tek od pred tj dana osjecam neke blage mucnine, jednom sam povratila.. al nije to nista izrazeno, u principu ne osjecam se kao trudnica jos 😄
Tea22 sve ćeš ti to zgurat za bebu! Samo hrabro!
Danijelalea koliko znamo po sestrični.. njoj je u svakoj trudnoći (bile dvije) bilo drugačije.Tako da ne brini.
Cure,mene muž jutros u čudu gledao,veli da sam ga budila i pričala svašta u noći,a ja nisam ni svjesna.. Očito imam lude snove
i to malo što spavam.
Sto se tice spavanja - navečer zaspim kod beba i onda se budim oko 3/4 ujutro i nemrem zaspat više 😳😳😅
Ja zadnjih dana više nemam problema sa spavanja. Budim se po noći na wc tu i tamo, ali zaspim odmah.
Tea, sad buš to obavila pa si mirna za neko vrijeme. Sretno ti na ispitu :D
Ideš opet kod iste dr na nuklearnu ili ćeš kod nekog drugog?
Sortiraj odgovore
Najstariji