Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brunoibrankica
    16. Travanj 2020. 22:24

RedRobin

Brunoibrankica

Ja sam prvu trudnoću prenijela za 4 dana, s tim da su cijelu trudnoću govorili da je veci ,da je velik da bude to i raniji porod, i na kraju kad sam rodila svee je bilo super abgar 10/10 a gestacijaka dob 38+2, po čemu su zakljucili, po odvajanju noktica od kože i po cervikalnoj sluzi po njemu. A imao je 4kg….. I 52cm… I u porod sam isla 4prsta otvorena i cerviks se skroz smanjio…..
    Tako da ne znam šta reci, mislim da nema pravila…
    Al ovaj put me svega strah, a prvi put me nije bilo niceg strah …..

Strah te jer znaš kaj te čeka ili je nekaj drugo u pitanju?

Eeevo me... Da zato što znam što me čeka, i kako mi je teško bilo .... 
    Meni muž spekel pizzu, saaavršena je bila ... 🍕🍕

Tea22
    17. Travanj 2020. 06:49

Ja ispred poliklinike cekam ponovno vadenje krvi, moja gineko kaze da nije njena nadleznost da mi prepise terapiju, pa me opet salje na vadenje i nuklearnu🙄🙄
    Kad dodem doma u 11h ispit
    Izgleda da danas nema spavanja😫

• Danijelalea
    17. Travanj 2020. 07:39

MalaD

Danijelalea

Jelima koja iz vz zupanije😄

Ja sam iz Varazdina

Hehe ja iz n.marofa😄😄znaci druzit cemo se nadam se do Bozica....

Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰

• Danijelalea
    17. Travanj 2020. 07:46

Hej cure moje jel jos kojoj ko meni kaj osim izostanka m i tek tolko osjetljivih cica nema nikakve druge simptome? S tim da sam pocela piti prije tj dana vitamine koje su mi preporucile u ljekarni.....iskreno ja sam poletna cak i vise nego prije trudnoce😁u prvoj trudnoci sam od pocetka muku mucila s mucninama i povracanjem sad nista🙄nadam se da to nije znak da nesto nije u redu....

Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰

mylady
    17. Travanj 2020. 07:51

Tea22

Ja ispred poliklinike cekam ponovno vadenje krvi, moja gineko kaze da nije njena nadleznost da mi prepise terapiju, pa me opet salje na vadenje i nuklearnu🙄🙄

Tea samo hrabro! Izdrži sad vađenje i sretno na ispitu! Javi kako je prošlo. 

Tea22
    17. Travanj 2020. 07:54

mylady

Tea22

Tea samo hrabro! Izdrži sad vađenje i sretno na ispitu! Javi kako je prošlo.

Hvala ti 😃🌼💛
    Evo vadenje krvi sam jedva prezivjela hahah neka mlada sestra me bola tri puta i onda je pozvala u pomoc stariju kolegicu, uzasavam se pikanja, a pogotovo ovoliko pikanja😂😂

Tea22
    17. Travanj 2020. 07:55

Danijelalea

Hej cure moje jel jos kojoj ko meni kaj osim izostanka m i tek tolko osjetljivih cica nema nikakve druge simptome? S tim da sam pocela piti prije tj dana vitamine koje su mi preporucile u ljekarni…..iskreno ja sam poletna cak i vise nego prije trudnoce😁u prvoj trudnoci sam od pocetka muku mucila s mucninama i povracanjem sad nista🙄nadam se da to nije znak da nesto nije u redu….

Ima nas dosta bez simptoma ja mislim haha😃
    Ja tek od pred tj dana osjecam neke blage mucnine, jednom sam povratila.. al nije to nista izrazeno, u principu ne osjecam se kao trudnica jos 😄

mylady
    17. Travanj 2020. 08:00

Tea22 sve ćeš ti to zgurat za bebu! Samo hrabro!
    Danijelalea koliko znamo po sestrični.. njoj je u svakoj trudnoći (bile dvije) bilo drugačije.Tako da ne brini.  
    Cure,mene muž jutros u čudu gledao,veli da sam ga budila i pričala svašta u noći,a ja nisam ni svjesna.. Očito imam lude snove  i to malo što spavam.

Nisha_21
    17. Travanj 2020. 08:41

Sto se tice spavanja - navečer zaspim kod beba i onda se budim oko 3/4 ujutro i nemrem zaspat više 😳😳😅

17. Travanj 2020. 08:44

Ja zadnjih dana više nemam problema sa spavanja. Budim se po noći na wc tu i tamo, ali zaspim odmah. 
    Tea, sad buš to obavila pa si mirna za neko vrijeme. Sretno ti na ispitu :D 
    Ideš opet kod iste dr na nuklearnu ili ćeš kod nekog drugog? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.