Hej cure moje jel jos kojoj ko meni kaj osim izostanka m i tek tolko osjetljivih cica nema nikakve druge simptome? S tim da sam pocela piti prije tj dana vitamine koje su mi preporucile u ljekarni…..iskreno ja sam poletna cak i vise nego prije trudnoce😁u prvoj trudnoci sam od pocetka muku mucila s mucninama i povracanjem sad nista🙄nadam se da to nije znak da nesto nije u redu….
Ima nas dosta bez simptoma ja mislim haha😃
Ja tek od pred tj dana osjecam neke blage mucnine, jednom sam povratila.. al nije to nista izrazeno, u principu ne osjecam se kao trudnica jos 😄
Ma uzas to mi sam jos vise tjera strah da nekaj nije ok🙄🙄velim ko da nisam trudna cak sam i jucer sadila kod mame krumpir...znam da trudnoca nije bolest al opet ono.....
Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰
Ma uzas to mi sam jos vise tjera strah da nekaj nije ok🙄🙄velim ko da nisam trudna cak sam i jucer sadila kod mame krumpir…znam da trudnoca nije bolest al opet ono…..
Ne brini, vjerujem da će te kad tad stić simptomi. Ak ne prije, onda trbuščić u drugom tromjesečju i onda kasnije sve ono što ide prije poroda :D
Ma uzas to mi sam jos vise tjera strah da nekaj nije ok🙄🙄velim ko da nisam trudna cak sam i jucer sadila kod mame krumpir…znam da trudnoca nije bolest al opet ono…..
Ne brini, vjerujem da će te kad tad stić simptomi. Ak ne prije, onda trbuščić u drugom tromjesečju i onda kasnije sve ono što ide prije poroda :D
Ma znam sam da sto prije prode to vrijeme do prve kontrole i da budem sigurna da se sve ok odvija....to cekanje me ubija
Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰
Ja ispred poliklinike cekam ponovno vadenje krvi, moja gineko kaze da nije njena nadleznost da mi prepise terapiju, pa me opet salje na vadenje i nuklearnu🙄🙄
Kad dodem doma u 11h ispit
Izgleda da danas nema spavanja😫
Javi Tea kakvi su nalazi kada dođu i držim fige i za nalaze i za ispit :)
Pepa14 evo upravo sam pala ispit hahaha al ne sekiram se bas, ovo je jedini do sad kojeg nisam prosla.. i meduostalim od nas 30 proslo ih je 4 tako da opusteno😄😄
U 13h cu zvat nuklearnu da vidim jesu li im stigli moji nalazi
Sad se pregledi obavljaju telefonski, popricat cu s doktorom (RedRobin- nadam se da nece biti opet ona doktorica haha) i oni ce mi po potrebi prepisati terapiju
Tea, ima rokova 😁
A kaj ti je ginicka rekla za tsh 5?
Drzim fige da je neka druga dns pri telefonu 🤞
Tea, ima rokova 😁
A kaj ti je ginicka rekla za tsh 5?
Drzim fige da je neka druga dns pri telefonu 🤞
Ma bas me briga za ispite, imam se ja cemu veseliti🥰😃
Rekla je da nije u njenoj nadleznosti da mi prepise terapiju 🤔
A na telefonu je bio neki dragi doktor, al rekao je da nalazi jos nisu stigli pa da opet zovem u pon
Ja sam u prosloj trudnoci spol saznala na porodu….dakle bila sam sto posto uvjerena da je djecak kao i svi bapski pokazatelji koji postoje…ugl.hitni carski i potpuna anestezija i kad sam se probudila…imate curicu…ja sto upitnika??❤❤ cure su ❤
Kaj su krivo vidjeli na uzv-u prije?
Ne ne ...nismo mi htjeli znati..rekli smo dok dal nam ne kazu....ali kao uvjereni svi da je decko...oba doktora su stalno govorili beban.. bebac ...mi smo mislili da im je to izletio spol...a sve bapske fore govorile da je decko...rodila se cura❤
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Uh, ja se javljam jer smo od ovog mj odlucili raditi na bebi. Spolni odnosi su bili tijekom plodnih dana, a menstruacija bi trebala stici za 11 dana.
Ja vec 3 dana imam prilicno bolne grudi (14 dana prije menstruacije je krenulo), a inace me bole 4-5 dana prije. Osjecam nekakve leptirice u maternici, u pocetku samo navecer, od danas prvi puta i po danu.
Nekako imam "the osjecaj" da je to to, a nemam strpljenja uopce za cekat jos 11 dana hah
Drugih simptoma nemam.
Zanima me vase misljenje, ne zelim pitat ni mamu ni prijateljice nista dok ne budem sigurna 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji