Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarinaStam
    16. Travanj 2020. 17:29

Pepipeps znam da zovete tako zato i kazem 🤪
    Ali stvarno zamislite burek sa krompirom 😂

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

mylady
    16. Travanj 2020. 17:34

Ma pita, burek, zeljanica sta god glavno da je finoooo. 🤣 Pocela sam sve vise pratit sto se pise ovdje u grupi... zanimljivo je i barem mi nije dosadno u ovoj koroni. Bolje da se druzimo i informiramo, sta ne? 🤔😁 Ja se prenajela odlicnog gulasa i sad lezim. Malo me grcevi ulovili, pa bolje odmor. Sve drugo moze pricekat. Bolje da se mi pazimo, ne? 😊

pepipeps
    16. Travanj 2020. 17:34

MarinaStam

Haha, ne mogu, jer ne jedem nikakav osim od sira i rjeđe od mesa..kupovni...ja to nisam nikad pravila, niti se usudim...a kako nije jelo koje je dio moje kulture, tradicije, nitko to ni doma ne sprema pa nisam ništa takvo niti probala...al vjeruj da je izvrsno, ako imaš kakav dobar recept za početnika...da ne pukne tijesto i izgubim živce, rado bih probala 😁😊 

Sara 🌸
    16. Travanj 2020. 18:12

pepipeps

MarinaStam

Haha, ne mogu, jer ne jedem nikakav osim od sira i rjeđe od mesa..kupovni…ja to nisam nikad pravila, niti se usudim…a kako nije jelo koje je dio moje kulture, tradicije, nitko to ni doma ne sprema pa nisam ništa takvo niti probala…al vjeruj da je izvrsno, ako imaš kakav dobar recept za početnika…da ne pukne tijesto i izgubim živce, rado bih probala 😁😊

Ja se ubacujem. Mislila san sa je razvlačenje pite kvantna fizika za mene dalmatinku, al: https://youtu.be/PPTSTy0kpWg
    (Moja mala kuhinja- Kore za pitu, kako napraviti)
     Odlično objašnjeno, pite su savrsene, triba samo bit strpljiv. Prvi put kad sam radila mozda je pukla na par mjesta, male rupice, al nisu se širile dalje. Eto, toliko od mene koja vas prati iz prikrajka nadajuć se da ce vam se uskoro pridruzit kako spada. 💜🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

pepipeps
    16. Travanj 2020. 18:27

Mrljica

pepipeps

MarinaStam

Haha, ne mogu, jer ne jedem nikakav osim od sira i rjeđe od mesa..kupovni…ja to nisam nikad pravila, niti se usudim…a kako nije jelo koje je dio moje kulture, tradicije, nitko to ni doma ne sprema pa nisam ništa takvo niti probala…al vjeruj da je izvrsno, ako imaš kakav dobar recept za početnika…da ne pukne tijesto i izgubim živce, rado bih probala 😁😊

Ja se ubacujem. Mislila san sa je razvlačenje pite kvantna fizika za mene dalmatinku, al:https://youtu.be/PPTSTy0kpWg
    (Moja mala kuhinja- Kore za pitu, kako napraviti)
    Odlično objašnjeno, pite su savrsene, triba samo bit strpljiv. Prvi put kad sam radila mozda je pukla na par mjesta, male rupice, al nisu se širile dalje. Eto, toliko od mene koja vas prati iz prikrajka nadajuć se da ce vam se uskoro pridruzit kako spada. 💜🤞🏻

Mrljice, puno hvala. Možda se uskoro okušam! 😍

isabelagregorijan
    16. Travanj 2020. 19:58

Evo ga na, sad mi se jede burek od mesa, a nemrem do njega 😒

[/url

pepipeps
    16. Travanj 2020. 20:19

isabelagregorijan

Hahah, sutra se onda bacamo na pečenje😂

• Pepa14
    16. Travanj 2020. 20:53

isabelagregorijan

I meni sa sirom od kada su počele spominjati. 🤣
    Teme o hrani u ovakvim grupama bi trebale biti zakonom zabranjene 🤣

16. Travanj 2020. 21:12

isabelagregorijan

Hahahah i menii isto! Narucila sam ga za dorucak sutra 😍 nisam htjela bit tolko zla pa slat sad po njega... nadam se da ce mi se ujutro tolko jest ko sad 🤩🤭

isabelagregorijan
    16. Travanj 2020. 21:16

Hahaha i ja narucila sutra od muza 😂😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.