pepipeps, odličnost!
hortensia, zašto ne pitaš na nekoj od fejs grupa za dojenje?
Nemam iskustva, al mi je frendica rekla da je dojila 4 godine u komadu. Dojila je prvog sina pa je ostala dojit s drugim sinom i onda nastavila dojiti kad je drugog rodila još dvije godine. I mogla bi još da nije odlučila da je dosta :D Sad ću je baš pitat za to dojenje u trudnoći.
Hortensia, sad sam pitala frendicu, kaze da je jako oslabila tad od dojenja i povracanja. Na kraju je morala odviknut starijeg od dojenja jer su joj kontrakcije krenule od dojenja.
Tak da ne znam nista 😕
Cure koje dojite….mislite li da je spotting koji se tu i tamo javi razlog za smanjenje/prestanak dojenja???
Ne mogu pitati moju doc jer je ona generalno jako protiv dojenja u trudnoci a i inace o dojenju nema pojma..dijeli savjete tipa nista pomalo nego samo odjednom ukines dojenje kao malo ce plakat i rijeseno…
I ako je odg na moje pitanje da…kako smanjit dojenje jedne male junkie?
Meni je doktorica rekla da ako ja primijetim kontrakcije ili ako ona ih primijeti na uzvu da onda preporuca prestanak dojenja jer dojenje izaziva kontrakcije, a inace da ostala stanja nemaju veze s tim. Moja je bas super po tom pitanju i rekla mi je da nek dojim do kad budem htjela jer je to dobro za malog, osim ako budem primijetila zatezanja, onda nek probam polako ptestajati. Nadam se da to ne bude slucaj jer bi htjela ga dojiti do 2. godine, a i super mi bude dosao kad se beba rodi i kad budu sise ko kamen, on to izvuce u dva usisa 😀
Samo da se javim.. bila sam na kontroli, uzv, sve je super srčeko kuuuca….. 🥰🥰🥰
Prema ultrazvuku sam 6+1, a prema ZM 6+5
Odlično ❤️😊
Ajde, baš lijepe vijesti 😊
Divnoo🥰🥰 kolika ti je mrvica
Cestitam 😍😍😍