Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepipeps
    17. Travanj 2020. 12:52

Ja sam danas vadila krv za TSH i KKS pa ćemo vidjeti za koji sat rezultate...

pepipeps
    17. Travanj 2020. 12:55

MalaSirena

Uh, ja se javljam jer smo od ovog mj odlucili raditi na bebi. Spolni odnosi su bili tijekom plodnih dana, a menstruacija bi trebala stici za 11 dana.

Ja vec 3 dana imam prilicno bolne grudi (14 dana prije menstruacije je krenulo), a inace me bole 4-5 dana prije. Osjecam nekakve leptirice u maternici, u pocetku samo navecer, od danas prvi puta i po danu.

Nekako imam "the osjecaj" da je to to, a nemam strpljenja uopce za cekat jos 11 dana hah

Drugih simptoma nemam.

Zanima me vase misljenje, ne zelim pitat ni mamu ni prijateljice nista dok ne budem sigurna 🙈

Joj, stvarno ne znam, ja nisam imala nikakve simptome...i kad sam radila test nismo mislili da sam trudna već da kasni jer sam taj mjesec popila 3 kutije antibiotika (imala sam gnojnu anginu koje sam se jedva riješila), a od svih tih lijekova sam dobila i candidu, tako da nisam ništa osjećala spešl da se dolje odvija, nas je naš plus baš iznenadio. Možda ima ovdje cura koje su odmah to osjetile pa se nadam da ćeš dobiti potrebne odgovore😊

17. Travanj 2020. 12:57

MalaSirena, drzim vam fige 🤞
    Al jos ti je prerano za bilo kakve simptome. Implantacija se dogadja uglavnom izmedju 6-9 dana nakon oplodnje, tako da prije toga ne mozes osjetiti nazalost nista. 
    Bolne grudi su ti mozda povezane s drugim hormacima vezanim za ovulaciju. 

• MalaSirena
    17. Travanj 2020. 13:01

RedRobin

MalaSirena, drzim vam fige 🤞
    Al jos ti je prerano za bilo kakve simptome. Implantacija se dogadja uglavnom izmedju 6-9 dana nakon oplodnje, tako da prije toga ne mozes osjetiti nazalost nista.
    Bolne grudi su ti mozda povezane s drugim hormacima vezanim za ovulaciju.

Proslo je 10 dana od prvog ciljanog sexa, 8 od drugog i 5 od treceg pa gledam da se mozda nesto dogodilo prva dva puta :/   svakako cu pricekati dok mi (eventualno) ne bude kasnilo pa napraviti test..

isabelagregorijan
    17. Travanj 2020. 13:04

Danijelalea

Tea22

Danijelalea

Hej cure moje jel jos kojoj ko meni kaj osim izostanka m i tek tolko osjetljivih cica nema nikakve druge simptome? S tim da sam pocela piti prije tj dana vitamine koje su mi preporucile u ljekarni…..iskreno ja sam poletna cak i vise nego prije trudnoce😁u prvoj trudnoci sam od pocetka muku mucila s mucninama i povracanjem sad nista🙄nadam se da to nije znak da nesto nije u redu….

Ima nas dosta bez simptoma ja mislim haha😃
    Ja tek od pred tj dana osjecam neke blage mucnine, jednom sam povratila.. al nije to nista izrazeno, u principu ne osjecam se kao trudnica jos 😄

Ma uzas to mi sam jos vise tjera strah da nekaj nije ok🙄🙄velim ko da nisam trudna cak sam i jucer sadila kod mame krumpir…znam da trudnoca nije bolest al opet ono…..

Ja od početka nemam nista od simptoma, ali 0! I stalno ih čekam i nista se nw dogada...dosad je sve bilo ok. 

[/url

17. Travanj 2020. 13:20

MalaSirena

Proslo je 10 dana od prvog ciljanog sexa, 8 od drugog i 5 od treceg pa gledam da se mozda nesto dogodilo prva dva puta :/ svakako cu pricekati dok mi (eventualno) ne bude kasnilo pa napraviti test..

Sve ovisi o tome kad ti je bila ovulacija. Menga uglavnom dolazi 14 dana nakon ovulacije, nekima dođe i malo ranije, od 11-13 dana nakon ovulacije. 
    Ti možeš i ranije napraviti test, ako ga radiš ranije onda ga svakako napravi ujutro s prvim urinom, možda najbolje dva dana prije (ne)očekivane menge - tad bi ti već mogao pokazati točan rezultat. 

Tea22
    17. Travanj 2020. 13:41

ClearBlue digitalni test pokazuje do 4 dana ranije
    Recimo ja sam radila test 24.03., a trebala sam dobiti menstruaciju 28.03., tad sam bila 3+5
    Pokazao mi je 1-2tj
    S tim da sam rezultat uzela s rezervom, jer znam da puno tako ranih trudnoca zavrsi u vrijeme ocekivane menstruacije pa zene ni ne znaju da su bile trudne

Tea22
    17. Travanj 2020. 13:42

pepipeps

MalaSirena

Uh, ja se javljam jer smo od ovog mj odlucili raditi na bebi. Spolni odnosi su bili tijekom plodnih dana, a menstruacija bi trebala stici za 11 dana.

Ja vec 3 dana imam prilicno bolne grudi (14 dana prije menstruacije je krenulo), a inace me bole 4-5 dana prije. Osjecam nekakve leptirice u maternici, u pocetku samo navecer, od danas prvi puta i po danu.

Nekako imam "the osjecaj" da je to to, a nemam strpljenja uopce za cekat jos 11 dana hah

Drugih simptoma nemam.

Zanima me vase misljenje, ne zelim pitat ni mamu ni prijateljice nista dok ne budem sigurna 🙈

Joj, stvarno ne znam, ja nisam imala nikakve simptome…i kad sam radila test nismo mislili da sam trudna već da kasni jer sam taj mjesec popila 3 kutije antibiotika (imala sam gnojnu anginu koje sam se jedva riješila), a od svih tih lijekova sam dobila i candidu, tako da nisam ništa osjećala spešl da se dolje odvija, nas je naš plus baš iznenadio. Možda ima ovdje cura koje su odmah to osjetile pa se nadam da ćeš dobiti potrebne odgovore😊

Ej pila si antibiotike u vrijeme kad si vec bila trudna?

pepipeps
    17. Travanj 2020. 13:50

Tea22

pepipeps

MalaSirena

Drugih simptoma nemam.

Joj, stvarno ne znam, ja nisam imala nikakve simptome…i kad sam radila test nismo mislili da sam trudna već da kasni jer sam taj mjesec popila 3 kutije antibiotika (imala sam gnojnu anginu koje sam se jedva riješila), a od svih tih lijekova sam dobila i candidu, tako da nisam ništa osjećala spešl da se dolje odvija, nas je naš plus baš iznenadio. Možda ima ovdje cura koje su odmah to osjetile pa se nadam da ćeš dobiti potrebne odgovore😊

Ej pila si antibiotike u vrijeme kad si vec bila trudna?

i bila na snimanju zuba koji dan prije, al nisam bila tad trudna. Taj tjedan kad sam zatrudnila sam popila zadnju..al tko je mogao znati, nama na kraj pameti nije bilo...😁 Još sam se mazala Canestenom poslije zbog gljivica koje su izbile kao posljedica tog agresivnog Klavocina. Valjda će sve biti okej, ja nisam ni osobno još razg s ginekologinjom jer kad sam dogovarala termin prvo je nisam mogla 3 dana uopce dobiti na telefon, a onda mi se kasnije javila sestra i rekla kad mogu doci jer rade drukcijim tempom zbog korone.

pepipeps
    17. Travanj 2020. 14:00

Ah, vidjet cemo sad za koji dan jel sve okej...nisam znala dok sam pila, a upala je bila jaka i nije mogla biti drukcije lijecena. Citala sam po forumima da je nekad nuzno popiti bez obzira sto nije preporucljivo u trudnoci, ne mora nista biti, a uvijek moze i nesto postojati,  neka opasnost....ne znam, kako bude, necu se sad sekirati oko toga, ne mogu vise na to utjecati pa sto god da je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.