Zao mi je, ne znam odgovore na ova pitanja 😏
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Flower o kojem štitnicima za bradavice pričaš? Ja SMS kupila silikone za dojenje (S) u apoteci, jastučiće za bradavice u DM-u (babylove, jeftinije a stvarno solidne)...
Malamarelica znam kako ti je, probaj se opustiti... sve je to normalno dok nisu jaki bolovi i krvarenje... meni je ova trudnoća skroz drugačija i osjećam bolove koje prije nisam ali sve je to normalno, iako čekam svaki pregled sa nestrpljenjem 😊
Pozdrav svima!
Nova sam ovdje iako vas već duže vrijeme čitam i pratim pa evo da se uključim. Nadam se da me primate?🤞
Mi smo 35 +5. Ovo mi je prva trudnoća i treba doći mali decko ❤️. Termin je 18.12., Merkur. Nisam jedino pohvatala da li još neka treba roditi približno u to vrijeme u Merkuru? Sretno svima!!
Ej, cure, hvala vam.. znam da sam paranoicna, ali sve mi je prvi put, nista ne znam. Prestalo je hvala Bogu. Nije to ni bilo jako, nego samo onako nekako doboljno da osjetim, a nelagodno. Sad sam dolje osjetila bebu, onako kao pulsiranje nekakvo jedno za drugim, lup lup lup sve zaredom. Jel bi to moglo biti famozno stucanje?
Dakky jos malo pa ste i vi na redu. 🥳 ja cu roditi na Sv. Duhu, ne znam nikoga s Merkura, ali sigurno ovdje ima cura
dakky ja ću roditi na merkuru al termin mi je 31.12. , 4. trudnoća pa bi moglo prije...mi sutra imamo pregled pa javim što doktorica kaže
Uskoro stizu nase bebice
Jos nisam stigla ni procitati sve knjige koje sam htjela, dani prebrzo idu.
I meni je sve teze. Do prije 2tj sam bila zbilja aktivna, sve sam radila, nista mi nije bilo tesko. I dobro mi je frendica rekla, pitat cu te za 2tj kako ti je. Kao da me zacoprala
Jos sam se pitala, kako se sve te trudnice gegaju a ja normalno hodam. Evo mene danas, ko pingvin sam 😂
Od bolova u zdjelici i preponama do max hodanja 45min u komadu, saginjanje mogu zaboraviti, okretanje u krevetu znanstvena fantastika, spavanje nula bodova, broj odlazaka na wc po noci sve cesci...i tako, ugrubo sam opisala svoje trenutne boljke. Ali zapravo se i ne smijem zaliti, cijela trudnoca mi je stvarno bila za pozeljeti. Neka se nasa malena cuda spremaju za izlaske, bit ce uzbudljivo pratiti sve ovdje na forumu, iako nas je malo ❤️🥰
Malamarelica meni to definitivno lici na stucanje. Meni je to super osjećaj, za razliku kad me negdje pritisne pa sve zvijezde vidim 😅. Sad smo u fazi kad je najviše živahan kad ja krenem jesti. Sve izlupa dolje dok ne završim sa jelom i posvetim mu se 😂😂
Matea1201, možda se onda i sretnemo tamo. Tko zna? Meni je prva, za sada nema naznake da će požuriti ali to se nikada ne zna. Javi sto kaže dr sutra. Nas su sada stavili na pregled 1xtjedno + ctg. Imam gestacijski (granično) plus godine pa me ekstra prate 😱, iako je za sada stvarno prošlo sve u trudnoći kako treba uz neke standardne boljke koje se brzo zaborave.
Ovčica, razumijem te skroz za knjige (ja prešla na ti sa svima nadam se da je to ok, prirodnije mi je tako). Ja mislila da imam vremena i vremena i tek sada nešto citkaram, a ono termin pred vratima 😁 Kad smo kod knjiga, ima neka neku dobru preporuku? Ja trenutno čitam Samopouzdani roditelji i preporucam. Motivacijska je i optimistična a to mi sada najviše treba...
budem javila svakako😊 ovčice tako je i meni😅 + počeli su lažni trudovi, neki dan više, neki manje. ja sve imam doma al nisam još ništa oprala ni složila kako treba pa mislim da je sad stvarno vrijeme da počnem
Ja jos ne osjetim te bolne udarce, ali mozda je rano 🤷♀️ Nekad me s vremena na vrijeme jako udari, ali nije bolno, samo bude iznenadujuce jako da se odmah uhvatim za trbuh. Jucer sam onak viknula aaa. Moj muz odmah skace sta je. Meni to sve lijepo, sretna sam da me tako udari, ja bih da stalno tako.
Kad vas slusam, cini mi se sve tako daleko, ali ustvari i nije.
Malamarelica, ja sam se neku vecer prvi put prepala. Osjetila sam pulsiranje u trbuhu, bas kao stucanje. I nikako prestati, zato sam se i prepala. Onda sam malo prehodala po stanu, promijenila polozaj i tek tada se smirila. Tako da je to sigurno bilo stucanje, kako mi je to slatko sve
Dakky, ma naravno, svi smo ovdje na ti. I dobro nam dosla :)
Matea, i ja imam bh kontrakcije, isto kako koji dan. Vec znam i kad ce doci taj osjecaj, tijelo mi nekako da znak par sekundi prije.
A sto se tice priprema, rijesila sam sve prije 2-3 tj i dobro da jesam, sad zbilja imam manje snage 🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji