Tea nije jos rodila, ali su pregledi uredni. Sigurna sam da ce ona doci opet na forum pa detaljnije odgovoriti.
Brinem za Lilo i malenu, pratimo se jos od lh trakica, nadam se da ce se javiti uskoro. <3
I mene brine Lilo, ali ne smijem ni pomisliti. Opet kako sam vracala poruke cini mi se da ona tad bila u 33.-34. sedmici. To je super sad kad pogledam sebe, jer su za mene mislili da cu se juce jos poroditi. Lilo se nije javila od kako je otisla kuci. Mozda se cisto distancirala od svega ovoga da se ne stresa zbog drugih losih iskustava ili sl..
Lilo je sad u 33 kao i ja mi imamo termin isti dan..
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Santina drz’se💪🙏znam da lezanje nije ugodno,ali isplati se jos koji tjedan🤞❤️🤗
Lilo? Nadam se da si dobro,mislimo na tebe❤️🤗
Meni su pocela oticati stopala,osjecam se kao morz,zdjelica i prepone ubijaju i samo bih spavala😂
Cure nadam se da ste dobro..🤗
Mi guramo.. spakirano sve i cekamo. pocelo mi je ovaj zadnji mj biti teze, ali sam pokretna tako da se ne zalim. Jedino me donji desni dio ledja zna boliti tj ove dane cesto, bas me prelomi bol pri ustajanju/setanju pa sam ufilmala da bi mogao porod brzo al to nista ne znaci. Krenula sam na ctg i cesce kontrole. Drzite se ❤️
Termini su se opasno približili 😍😍
Šteta što nas ima tako malo tu 😔
Ja sam jučer bila na pregledu, cervix se skratio na 13mm.. svake srijede imam pregled i ctg pa ćemo vidjeti dokle ćemo izgurati.. ali svi očekuju da će bit prije termina 🤷♀️
Santina kakvo je stanje kod tebe?
Gdje nam je Tea?
Ostale cure, jeste spremne? 😁 imate li sve?
Mi čekamo crni petak da odemo po kolica i još neke "sitnice".. muž trenutno pravi ormar za bebu, nismo mogli naći šta nam odgovara dimenzijama pa je odlučio sam napravit.. pa kad završi ostaje mi oprat i posložit robicu... bit će veselo 🤯😍🤗😅
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Bome se opasno približavamo porodima... 🤩
Ja psihički nisam još spremna, mislim da sam prvi put bila puno opuštenija i spremnija... ali stvari su spremne, za bebu imamo sve i sve je spremno i složeno ☺️
Meni je sve teže ustajati od trbuha i baš loše spavam po noći ali po danu si odspavam kada treba pa nadoknadim san.
Ponekad je mali tako nisko dole da imam osjećaj da će izletiti, teško mi je duže hodati samo radi pritiska a i stidna kost me ponovo boli, tako i donji dio leđa ali samo po noći za sada... mislim da će uskoro jer svaki put računam kako je mali 2 tjedna napredniji... ja u 34tt a on 36tt 😁
Imam još jednom pregled kod privatnika pa u bolnicu do kraja... 💪🏻🤗
Da, steta sto nas ima malo ovdje.. Vi cete sve roditi ubrzo, a ja cu ostat ovdje sama :(
Iako nisam preko 30tt, ali sve vise osjecam tu tezinu nosenja dvije bebe.. Krenuli su cesci odlasci na wc, a ponekad me znaju tako fino udarit tocno u mjehur da odmah letim na wc 🤦♀️
Mi smo se vise manje opremili, ostala mi je ljekarna i par sitnica iz DMa, Bipe il gdje god cu vec peonac sto trebam, jastuk za bocno spavanje, moram oprat robu i posloziti u ormar, a i krecem sa slaganjem svoje torbe za rodiliste..
Pitanje - gdje ste kupile one stitnike za bradavice? Koliko pari treba uzet za pocetak i kako uopce odrediti velicinu toga? Mislim da sam ja vise S, ali za svaki slucaj da pitam..
Takodjer, jel ima koja ovdje da je rodila ili da ce roditi u Petrovoj?
Flower ostat cu ja. Ja sam 25. Zavidim svim curama koje ce uskoro roditi. Ja sam prestravljena trudnocom, svaki dan strahovi. Evo sinoc i danas osjecam kao nekakvo pecenje, rezanje, ne znam.. na jednom dijelu koze kao iznutra, uopce ne znam ni objasniti. Nije nista strasno, ali dovoljno da me prati i stvara mi nelagodu i brigu. Nije nista kao menstrualno, ne znam jesu li misici, trebam li popiti normabel. Da idem na hitnu po ovoj ludnici strah me. Ne znam, molim Boga da dodjemo u 7.mjesec. Pa znam da se i rodi ranije, bit ce u redu
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Zao mi je, ne znam odgovore na ova pitanja 😏
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Nova ja isto jako loše spavam zadnjih tjedan-dva, ne mogu se namjestit nikako.. pa se budim svakih sat-dva u wc, imam osjećaj da mi bebač mjehur koristi ko jastuk 😂
Flower ja sam kupila od NUKa na njihovoj stranici, 2 komada, veličina M (valjda će odgovarat).. ne znam hoće li mi trebati, ali eto uzela sam za svaki slučaj ako mi zatreba.. imala sam neke popuste pa sam svašta nešto naručila 😁
Ali sam vidjela i u DMu da ima, ovdje je cijena nešto malo manje od 7 eura...
Malamarelica ja mislim da je to normalno kako se sve rasteže 🤷♀️.. ali najbolje da nazoveš ginekologa i pitaš ako si zabrinuta, on će ti najbolje znat objasnit o čemu se radi
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji