Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    16. Studeni 2020. 10:03

Lucija, cestitke na bebicama! Nadam se da cete brzo doma tati na mazenje i pazenje 

Mart14
    16. Studeni 2020. 11:15

Lucija cestitke!! Drago mi je da je sve prošlo uredu i da si imala super pozitivno iskustvo 😍🥳

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

santina
    16. Studeni 2020. 11:39

Lucija, cestitke od srca za dva andjela koja su vam dosla u zivot. Zelim vam svima zajedno svu ljubav, zdravlje i srecu, a tebi sto brzi oporavak.

Dorapamidora, ako se dobro sjecam Lucija je u Njemackoj.. 

dorapamidora
    16. Studeni 2020. 11:43

santina

Lucija, cestitke od srca za dva andjela koja su vam dosla u zivot. Zelim vam svima zajedno svu ljubav, zdravlje i srecu, a tebi sto brzi oporavak.

Dorapamidora, ako se dobro sjecam Lucija je u Njemackoj..

Uf.... onda nista 😅 oni su ispred nas godinama. 😊😊
    Ja sutra imam pregled i pokusat cu potplatit doktoricu da izvadi ovu bandu iz mene sto prije. 🤣🤣 salim se naravno 😁 al ako su spremni za vanjski svijet, tko sam ja da ih u tome sprijecavam? 🤣🤣❤❤

• matea1201
    16. Studeni 2020. 12:34

Lucija čestitam!! čuvajte se i pazite🤗

flower93
    16. Studeni 2020. 16:26

Lucija987

Cure mi smo stigli mami i tati jos u petak 😍😍,sve je proslo u redu,nadamo se da ce nas danas pustit kuci napokon da idemo tati 😍🙏❤
    Ante 2760g i 52cm💙
    Matea2809g i 49cm❤
    Na fb san aktivnija al znam da tu imaju jos dvi cure sa blizancima pa ako sta mogu pomoc tu sam 🤗😍

Lei_Be znaci iz prve ruke ja san zadovojna sa uslugom i osobljem bolnice,tim na craskom stvarno za pozelit
    Babice su bas drage do jedne,kad im pozvonis za sekundu su ti u sobi i znaci pitas ih sta god oces.Potrepstine za bebu i za tebe normalno koristis nema nikakve ogranicene kolicine po danu
    Ako sna jis sta zaboravila napisat slobodno pitaj 😘 i sretno ti naravno 🤗❤

Cestitam!! ❤️💙 Divno je procitat ovako lijepe vijesti i tako lijepe kilograme 😍 mene toliko ne muci sto i kako u bolnici, vec poslije... Slobodno se javi kad prodju prvi zajednicki dani doma da podijelis dojmove 😉

LeLa2807
    16. Studeni 2020. 16:29

Lucija, cestitke od srca i ovdje <3
    Cure, jel se javlja Lilo?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Lei_Be
    16. Studeni 2020. 17:42

Lucija987

Cure mi smo stigli mami i tati jos u petak 😍😍,sve je proslo u redu,nadamo se da ce nas danas pustit kuci napokon da idemo tati 😍🙏❤
    Ante 2760g i 52cm💙
    Matea2809g i 49cm❤
    Na fb san aktivnija al znam da tu imaju jos dvi cure sa blizancima pa ako sta mogu pomoc tu sam 🤗😍

Lei_Be znaci iz prve ruke ja san zadovojna sa uslugom i osobljem bolnice,tim na craskom stvarno za pozelit
    Babice su bas drage do jedne,kad im pozvonis za sekundu su ti u sobi i znaci pitas ih sta god oces.Potrepstine za bebu i za tebe normalno koristis nema nikakve ogranicene kolicine po danu
    Ako sna jis sta zaboravila napisat slobodno pitaj 😘 i sretno ti naravno 🤗❤

Čestitke od srca 😍😍❤💙
    Želim ti brz oporavak i nadam se da ste već kući 😍
    Cure koje su pitale gdje je Lucija rodila, odgovor je Ulm 🇩🇪😁

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

santina
    17. Studeni 2020. 05:34

Lilo nam se nikako ne javlja. 😔 Ne znam da je nema na fb. Nema ni Tee dugo.  Za nju znam da je na fb grupi, pa ako neko ima info saljite.
    Moja je cura narasla do 1640gr. Idemo dalje. Juce je CTG bio dobar. Ali sinoc sam imala malo neke bolove, pa cu vidjet da mi i danas provjere ima li kontrakcija.
    Ciao cure, cuvajte se.

LeLa2807
    17. Studeni 2020. 09:01

santina

Lilo nam se nikako ne javlja. 😔 Ne znam da je nema na fb. Nema ni Tee dugo. Za nju znam da je na fb grupi, pa ako neko ima info saljite.
    Moja je cura narasla do 1640gr. Idemo dalje. Juce je CTG bio dobar. Ali sinoc sam imala malo neke bolove, pa cu vidjet da mi i danas provjere ima li kontrakcija.
    Ciao cure, cuvajte se.

Tea je dobro i curica, ali za Lilo nemam info jer nije na fb :-/ bas brinem. Nadam se da ce se uskoro javiti

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.