Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lullee
    17. Studeni 2020. 09:30

Lucija cestitke❤️💙,sto brzi oporavak i puno srece👏🤞🤗 stigle prve bebice🙏❤️

santina
    17. Studeni 2020. 10:03

LeLa2807

santina

Lilo nam se nikako ne javlja. 😔 Ne znam da je nema na fb. Nema ni Tee dugo. Za nju znam da je na fb grupi, pa ako neko ima info saljite.
    Moja je cura narasla do 1640gr. Idemo dalje. Juce je CTG bio dobar. Ali sinoc sam imala malo neke bolove, pa cu vidjet da mi i danas provjere ima li kontrakcija.
    Ciao cure, cuvajte se.

Tea je dobro i curica, ali za Lilo nemam info jer nije na fb :-/ bas brinem. Nadam se da ce se uskoro javiti

Pa je li Tea rodila? Kad kazes Tea je dobro i curica..

Ja maloprije sa pregleda. Otvorena 3-3.5cm. Pogorsalo se stanje. Opet hitno ukljucili tokolizu.. 
    Bas razmisljam kako Lilo nisu davali ni da ustaje do wc. Bas su se borili oko nje. A meni, ustani do wc, sto moras, tek sad mi stavili jastuk pod karlicu..

santina
    17. Studeni 2020. 14:42

Senoritakova, Lilo ili neko drugi ak zna, neka se ukljuci.. vracala sam postove nazad da vidim kako lezati i to.. vidim spominjale ste podihnute noge? Doslovce? Na sta, rub kreveta jastuk? Ako gledamo popresno sts je bilo ispod cega? Guza ispod ravni nogu, ramena ispod ravni guze, glava ispod ravni svega toga?Ili samo guza na jastuku? Jeste li se smjele na bok okrenuti? Neka dalja uputstva? 😟

Mart14
    17. Studeni 2020. 15:00

santina

Senoritakova, Lilo ili neko drugi ak zna, neka se ukljuci.. vracala sam postove nazad da vidim kako lezati i to.. vidim spominjale ste podihnute noge? Doslovce? Na sta, rub kreveta jastuk? Ako gledamo popresno sts je bilo ispod cega? Guza ispod ravni nogu, ramena ispod ravni guze, glava ispod ravni svega toga?Ili samo guza na jastuku? Jeste li se smjele na bok okrenuti? Neka dalja uputstva? 😟

Draga samo polako i hrabro. Zao mi je sto to cujem da se pogoršalo ali svakako dobro sto si u bolnici pa su na vrijeme reagirali. Ja kad sa mirovala ležala bi na lijevom ili na desnom boku sa jastukom između koljena. Na leđima ne mogu ležati zbog išijasa,odmah me ukoči živac od težine bebe kad sam  na leđima. 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

17. Studeni 2020. 16:48

Zdravo cure,ja sam nova,jedva sam skontala kako da pisem ovdje 😂
    Je li bi mi mogao netko od vas protumacit sta znaci ovo:
    Ri Aumb 0,62 FSF i dinamika ploda uredni,a trenutno smo 33+4 unaprijed hvala.

malamarelica
    17. Studeni 2020. 18:24

Beba se krece uredno, a ove brojeve i slova ne znam sta znace.
    Santina drzi se i koliko znam najbolji je lijevi bok. I svakako pitaj jos njih u bolnici, dosaduj im ako treba. Bit ce sve dobro, ne brini! ❤

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Senoritakova
    17. Studeni 2020. 19:48

Santina, žao mi je što se nalaz pogoršao, znaju li zbog čega? Kakva ti je krva slika? 
    Ja sam ležala sa povišenom zdjelicom, znači samo ispod guze 2-3 jastuka, osjetiti ces da dobro lezis kad odjetis da te cice guše, tako je meni sestra jedna objasnila. Ja imam velike i jedva sam disala u tom položaju. A kad sam prebačena u zagreb u bolnicu imala sam električni krevet i onda bi si tak središnji dio kreveta podigla. Ali nisam tako bila 24sata dnevno vec sam imala pauzu od 3-4 sata gdje sam se malo odmaral od tog položaja. I u tom položaju sam bila i na lijevom i desnom boku i na leđima.

LeLa2807
    17. Studeni 2020. 23:19

Tea nije jos rodila, ali su pregledi uredni. Sigurna sam da ce ona doci opet na forum pa detaljnije odgovoriti.
    Brinem za Lilo i malenu, pratimo se jos od lh trakica, nadam se da ce se javiti uskoro. <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

santina
    18. Studeni 2020. 10:58

Hvala mnogo svim curama na podrsci i savjetima. I sama sam do sad najvise lezala na bokovima, ali se sjetih price Senoritakova i Lilo. A juce mi rekose da stavim jastuk ispod guze. Ali se mislim sto nisu prije rekli. A jastuk koji su mi dali nije mi se cinio da pravi prevelik nagib.
    Senoritakova, hvala mnogo na tvom iskustvu i sugestijama. Evo, vec sam stavila 2.jastuk pod guzu i sad vec mislim da je konkretniji nagib. Smiju li mi noge biti savijene u koljenima? Mene nema sta ugusiti, samo osjetim vec bol u lumbalnom dijelu kako legoh na ledja, pa se okrenuh na bok, lakse mi je. Znaci 3-4h dnevno bez jastuka? Hvala od srca.

santina
    18. Studeni 2020. 11:01

LeLa2807

Tea nije jos rodila, ali su pregledi uredni. Sigurna sam da ce ona doci opet na forum pa detaljnije odgovoriti.
    Brinem za Lilo i malenu, pratimo se jos od lh trakica, nadam se da ce se javiti uskoro. &lt;3

I mene brine Lilo, ali ne smijem ni pomisliti. Opet kako sam vracala poruke cini mi se da ona tad bila u 33.-34. sedmici. To je super sad kad pogledam sebe, jer su za mene mislili da cu se juce jos poroditi. Lilo se nije javila od kako je otisla kuci. Mozda se cisto distancirala od svega ovoga da se ne stresa zbog drugih losih iskustava ili sl.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.