Bit ce sve super!!!
Bila sam na uzv gdje se vidjelo da je srce prokucalo i da je sve na svom mjestu 👏🤗 ali nikakve uputnice nikakve upute daljnje za kks, urin, tsh 😂ugl nista jel tako slucaj i kod vas ili?
A kad ti je sljedeći pregled?
Meni je najdrazi mjesec 11., obozavam jesen i kisu.. termin mi je 03.12. al u sebi se potajno nadam da ce mi bebac malo ranije, pa da mi 11.mj bude jos drazi😃😃
Meni je termin 2.12. al bi si i ja da mi dođe malo ranije u 11. iz nekog razloga :D ili nek zakasni pa nek dođe na sv. Nikolu :D
Meni je najdrazi mjesec 11., obozavam jesen i kisu.. termin mi je 03.12. al u sebi se potajno nadam da ce mi bebac malo ranije, pa da mi 11.mj bude jos drazi😃😃
Meni je termin 2.12. al bi si i ja da mi dođe malo ranije u 11. iz nekog razloga :D ili nek zakasni pa nek dođe na sv. Nikolu :D
Meni je, navodno 30.11., a ja bih da ipak uđemo u prosinac...mužu mi je rođendan 5.12..pa bih da smo bliže datumu njegovog rođendana 😁
RedRobin nisam znala da si usla u 10tt, jos jedna slicnost haha
Ja sam bila 10+3 kad su rekli da se bebac prestao razvijati s 8+2, a tocno u 11tt je uslijedio pobacaj
Hahahah jel vjerujes da sam i ja razmisljala da ako vec ne moze 11imj da bi bar na svetog Nikolu😂😂
Meni je, navodno 30.11., a ja bih da ipak uđemo u prosinac…mužu mi je rođendan 5.12..pa bih da smo bliže datumu njegovog rođendana 😁
Mozemo se mijenjati ako hoces hahah😄😄
RedRobin hahaha...samo da je sve super,kad bude beba htjela bude stigla,a sad može se požurit puno,a može i odužit malo koliko vidim po prijateljicama svaka je nešto doživjela...
Meni je, navodno 30.11., a ja bih da ipak uđemo u prosinac…mužu mi je rođendan 5.12..pa bih da smo bliže datumu njegovog rođendana 😁
Hahah, ali dvije apikacije su mi izračunale 30.11. to su one koje automatski stavljaju da mi je duljina ciklusa 28 dana, a one u kojima se ti može regulirati jer mi je prosjek ciklusa oko 33 dana, izračunale su mi baš na njegov rođendan...tako da ne znam. Ima li ta duljina ciklusa uopće ikakve veze i koliko je ovdje u grupi cura, koje već imaju dijete rodilo na dan termina? Šogorica prije 3 mj rodila 10 dana prije termnina koji su joj odredili...valjda tu nema nekih baš pravila🙈
RedRobin hahaha…samo da je sve super,kad bude beba htjela bude stigla,a sad može se požurit puno,a može i odužit malokoliko vidim po prijateljicama svaka je nešto doživjela…
Ma da, glavno da mi stigne zdrava i spremna :D
Hahah, ali dvije apikacije su mi izračunale 30.11. to su one koje automatski stavljaju da mi je duljina ciklusa 28 dana, a one u kojima se ti može regulirati jer mi je prosjek ciklusa oko 33 dana, izračunale su mi baš na njegov rođendan…tako da ne znam. Ima li ta duljina ciklusa uopće ikakve veze i koliko je ovdje u grupi cura, koje već imaju dijete rodilo na dan termina? Šogorica prije 3 mj rodila 10 dana prije termnina koji su joj odredili…valjda tu nema nekih baš pravila🙈
Frendica je svoja oba dječaka rodila s 37. tjedana i malci su bili super.
Dvije frendice koje su zadnje rodile su obje prenijele za jedno tjedan dana, a prvi su put rađale.
Negdje sam pročitala da žene koje prve put rađaju često prenesu pa rode kasnije od termina. Al ne znam jel to točno.
Al još smo jako daleko od toga :D
Navodno južnokoreanci računaju starost od trenutka začetka. Danas sam si baš razmišljala kak mi je bebač sad negdje malo više od mjesec dana star :D i nekak si zabrijavam da je muško, nemam pojma iz kojeg razloga.
Hahah, ali dvije apikacije su mi izračunale 30.11. to su one koje automatski stavljaju da mi je duljina ciklusa 28 dana, a one u kojima se ti može regulirati jer mi je prosjek ciklusa oko 33 dana, izračunale su mi baš na njegov rođendan…tako da ne znam. Ima li ta duljina ciklusa uopće ikakve veze i koliko je ovdje u grupi cura, koje već imaju dijete rodilo na dan termina? Šogorica prije 3 mj rodila 10 dana prije termnina koji su joj odredili…valjda tu nema nekih baš pravila🙈
Ja mislim da duljina ciklusa definitivno ima veze s trajanjem trudnoce
Meni ciklus traje tocno 30 dana, a ne 28
I bebac je samim tim na svakom pregledu i u prosloj trudnoci, a i sad 2 dana manji
Sortiraj odgovore
Najstariji