Nisam bila aktivna,pustili su me iz bolnice jučer doma na mirovanje 😊 danas je opet pregled, zasada je okej sve no jos osjećam "lažne" trudove,jako slabe i ne kontinuirane pa ćeko vidit hoce danas sve biti okej.
Curke kupujte što prije sve što mislite da treba,ja kasnim a sad ni ne mogu ići osobno u dućane moram slati mamu. Još sam imala puno ideja ali sve na cekanju.
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
A kaj nama treba od stvari za bebu za rodiliste? Tamo dobiju pelene i neku robu? Flasice dobe ako ne zele cicat?
Mart želim da ti sve prođe sto mirnije 🥰 drži se...
Flower za bebu će ti definitivno trebati oblekica u kojoj će izaći iz bolnice pa je to po meni najbitnije, i stvari za tebe...
Najbitnije za mene će biti šeširići za dojenje, ulošci i mrežaste gaće, spavaćica, vate/blazinice za bradavice, ručnik (ne sjećam se kakve dobivaš u bolnici), pidžamu/spavaćicu, šlape ...
Martželim da ti sve prođe sto mirnije 🥰 drži se…
Flower za bebu će ti definitivno trebati oblekica u kojoj će izaći iz bolnice pa je to po meni najbitnije, i stvari za tebe…
Najbitnije za mene će biti šeširići za dojenje, ulošci i mrežaste gaće, spavaćica, vate/blazinice za bradavice, ručnik (ne sjećam se kakve dobivaš u bolnici), pidžamu/spavaćicu, šlape …
Ma da, jasno mi je za doma.. Al pitam za boravak tamo.. Pocela sam raditi popis i ovaj tjedan cu svakako obic ducane, jer ova korona me ubija.
Sad sam saznala za neke osobe u svojoj blizini da su pozitivni, nismo imali kontakt, ali me svakako bas pogodilo..
Flower ovo sam napisala za boravak u bolnici, ne doma 😁😁
Joj ova korona, znam i ja par ljudi u okruženju ali sva sreća pa isto nije bilo kontakata... treba se jako paziti... najgore mi je bilo citati da je ušla u rodilište Itd... 😒
Flower ovo sam napisala za boravak u bolnici, ne doma 😁😁
Joj ova korona, znam i ja par ljudi u okruženju ali sva sreća pa isto nije bilo kontakata… treba se jako paziti… najgore mi je bilo citati da je ušla u rodilište Itd… 😒
Mislim da se mi od samog starta ne kuzimo bas haha 😂 mene zanima kaj trebas za bebu u bolnici, a za sebe vise manje znam.. Imam spreman popis i svaki cas cu u kupnju iako mi je svakako jos rano, ali bit cu tako mirnija. Ulosci nemaju rok trajanja.
Za bebicu sam osim robice uzimala jos par tetra pelena i jednokratnih pelena i podloge za presvlacenje,tako cu i sad. Za sebe osim higijenskih potrepstina,japanke,slafruk,2-3 spavacice,izdajalicu i sesirice za bradavice,purelan mast,sokove za dojilje,komprese za grudnjak,rucnike i to je to uglavnom.😊
Cure, jel pijete nesto za zeljezo? U zadnje vrijeme dok stojim osjetim kao neku slabost, kao da nemam energije. A hodati mogu kilometrima. Uz to nekad srce jace lupa. Inace mi je uvijek super krvna slika ali sad beba sve uzima i vjerujem da mi mozda fali zeljeza...
Cure, jel pijete nesto za zeljezo? U zadnje vrijeme dok stojim osjetim kao neku slabost, kao da nemam energije. A hodati mogu kilometrima. Uz to nekad srce jace lupa. Inace mi je uvijek super krvna slika ali sad beba sve uzima i vjerujem da mi mozda fali zeljeza…
Mene je doktor pred 2 tjedna na zadnjoj kontroli stavio na Globifer forte, a zeljezo je bilo granicno na krvnoj slici. Sad zadnjih tjedan dana imam osjecaj lupanja srca i kratak dah, bas me zanima sta ce rec na iducoj kontroli.
Jesi provjeravala krvnu sliku?
Cure, jel pijete nesto za zeljezo? U zadnje vrijeme dok stojim osjetim kao neku slabost, kao da nemam energije. A hodati mogu kilometrima. Uz to nekad srce jace lupa. Inace mi je uvijek super krvna slika ali sad beba sve uzima i vjerujem da mi mozda fali zeljeza…
Mene je doktor pred 2 tjedna na zadnjoj kontroli stavio na Globifer forte, a zeljezo je bilo granicno na krvnoj slici. Sad zadnjih tjedan dana imam osjecaj lupanja srca i kratak dah, bas me zanima sta ce rec na iducoj kontroli.
Jesi provjeravala krvnu sliku?
Nisam sad vec 2mj a sljedeca kontrola mi je tek za 3tj. I ja se brzo umorim u zadnje vrijeme, odnosno fali mi zraka i uspusem se. Sad se vec osjeca tezina trudnoce
Sortiraj odgovore
Najstariji