Ja sam bila na pregledu, bilo je super, decki se jednako razvijaju, ima svaki oko 600grama. 💪 doktorica kaze da su aktivni, lijepo izgledaju i nema niti jednu zamjerku… OSIM sto smatra da sam dobila previse kila 🤦♀️ visoka sam 172 cm i trenutno u ovom stupnju trudnoce sa dva decka u trbuhu imam 62 kile. Iskreno, bas me to nekako naljutilo i povrijedilo 🤷♀️ valjda sam osjetljivija, odma sam si morala kupit Quattro i Nesquik preljev od cokolade da se smirim 😁
Cestitke na pregledu i malim divnim deckima! Pa koliko si kg dobila? Probaj umjesto slatkoga ubaciti vocku. Ili bar smanjiti unos slatkoga. Meni je dovoljna jedna kockica cokolade da me zasladi i pokusavam se drzati toga.
Mimi, dobrodosla! Zelim ti dosadnu i skolsku trudnocu
Nisi htjela raditi kromosomske pretrage ili?
Hvala Doranorafora! Pretpostavljam da je prerano da mi već sada da doznake... (po mojoj računici trebala bi na porodiljni sa 8/11)...
Mimi dobro došla! I ja imam nisku posteljicu za sada, trebala bi se podici između 18-30 tt pa imaš još fore... samo malo smanji tempo i bit će sve ok 🤗
Lilo23ej, ja ti znam da postoji vremenski rok do kad mozes zamjeniti tajice za novce, a potom ih mozes mijenjati za druge stvari
Ali cisto sumnjam da ce ti sutra biti u Lidlu S broja, pa ti ja savjetujem da tako neraspakirane tajice sa etiketom i racunom sacuvas…. jer ako akcija ponovno dode u roku 30 dana imas pravo ih zamijeniti za S broj iz nove akcijske ponude!
Recimo, posljednji put su tajice bile u Lidlu 10.08., i uzela sam XS koje mogu obuc al mi nisu komotne… sad je stigla akcija 07.09. - da nisam potrgala etiketu i bacila racun mogla sam zamijeniti 😏😏
Lei_Be ulov ti je fantastican! Lako tako, kad se ne moras tuci po ducanima hahah 😆😃
Mislim da kod nas sad u ovom tjednu nisu pristigle podloge za igranje, al bas su odlicne
Daj mi pliz slikaj vrecu za spavanje posebno (premda ni nje nema kod nas 😅😅) al ako dode da znam potraziti 😃
https://ibb.co/K969TDB
https://ibb.co/c1F380r
Samo te moram razočarati, vreća nije iz Lidla nego iz Aldija 🙈🙈 išla sam si kupiti majice tamo i vidjela to pa sam uzela usput, 10 eura nije puno, a mogla bi bit dobra 😁 ali možda će i Lidl dobiti nešto slično, inače uvijek imaju sličnih stvari..
Ovo je recimo ponuda iz Aldija, meni je to više manje isto, samo je "marka" drugačija 😊https://ibb.co/rHVyftT
Pa bas me jesi razocarala haha jer mi je vreca jako lijepa 😊😃
I vidi stvarno, ponuda iz Aldija skroz slicna ponudi iz Lidla 😮
https://ibb.co/V95mmNv
Evo ima na stranici lidla u online ponudi, pa će valjda doć i u dućane nekad, samo prati kataloge 😁😁
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Pozz cure😁 evo da se i ja javim s pregleda. s mojom curicom je sve u redu, ima 699 grama🤗 s kilama sam na +4. moram ići vadit krv, ono za šećer i to je to. idući pregled opet za 5 tjedana. doranorafora čestitam i tebi na uspješnom pregledu😊 mimi dobro nam došla😁
Pozz cure😁 evo da se i ja javim s pregleda. s mojom curicom je sve u redu, ima 699 grama🤗 s kilama sam na +4. moram ići vadit krv, ono za šećer i to je to. idući pregled opet za 5 tjedana. doranoraforačestitam i tebi na uspješnom pregledu😊 mimidobro nam došla😁
Cestitke na pregledu! Ja sam dr zadnji put pitala koliko je malena teska i dugacka ali mi nije htjela reci, samo da sve odgovara tjednima. Sta je tako tesko reci 🤦🏽♀️
Mimi, dobrodosla! Zelim ti dosadnu i skolsku trudnocu
Nisi htjela raditi kromosomske pretrage ili?
Za sad nikako nije dosadna. Taman u 12 tt imala smeđi iscjedak i nakon 2 tjedna se smirio i onda doslovno izljev krvi pa sad opet vučem smeđi iscjedak.
Nisam željera raditi te testove jer vjerujem da je sve uredu s bebicom. Napravila sam jedino mini anomaly scan i sve je bilo uredu. Napraviti ću i anomaly scan samo moram proučiti s koliko se tjedan ide.
Hvala Doranorafora! Pretpostavljam da je prerano da mi već sada da doznake… (po mojoj računici trebala bi na porodiljni sa 8/11)…
Mimidobro došla! I ja imam nisku posteljicu za sada, trebala bi se podici između 18-30 tt pa imaš još fore… samo malo smanji tempo i bit će sve ok 🤗
Na zadnjem pregledu rekao mu je da je par mm preko ušća.
Nitko mi nije objasnio što znači smanjiti tempo. Sad sam doma više ne radim i stavim veš prati pa legnem, pa onda ručak pa legnem i tako kroz dan, ali ne znam smijem li u šetnju, na kavu u grad. Znam da je najvažnija beba ali fali mi malo šetnje po prirodi.
Mimi meni je 1 cm iznad ušća, samo je rekao bez odnosa da ne prokrvarim bezveze... a smanjiti tempo sam ja sebi odredila jer mi je bude pristigao ako puno hodam, ali hodam dalje, doma stavljam veš prat, kuham,... ali često odmaram, bar sjednem ili legnem kada mogu...
Sortiraj odgovore
Najstariji