Jel su dobri ulovi iz Lidla? 😎 Ja sma razocarana ponudom traperica, brojevi su ili bili ogromni ili jako mali. Tako da sam na kraji uzela samo jedan par tajci, grudnjak i topic za dojenje. Strampice su takodjet bili samo manji brojevi, tako da ni od toga nista. Ne shvacam ljude koji takvim naletom ulaze u taj Lidl i grabe tu robu kao da je sve free. A jedna trudnica, sa fkt velkim trbuhom, je skoro porazbacala pola ljudi u Lidlu samo da se docepa robe 🤦♀️ u jednom trenutku sam se bojala za svoj zivot haha 🤦♀️😂
Hahaha ja sam vec u 8 bila u ducanu. Inace nema sanse da nesto nades. Svasta sam kupila ali da, neki ljudi bi se potukli najradije 🙊
Uzela sam i grudnjake, kak je jedna rekla, nisu seksi ali su udobni i lagani i cak sam pogodila velicinu. Fora su jer imaju onu kopcu koja se spusta kad dojis. Ne znam dal do sad nisam primjecivala ali cini mi se da bas cesto imaju ponudu za trudnice i bebe. Vidjela sam na ducanu, za 10tak dana ce opet biti bodici za bebe :)
Lilo23ej, ja ti znam da postoji vremenski rok do kad mozes zamjeniti tajice za novce, a potom ih mozes mijenjati za druge stvari
Ali cisto sumnjam da ce ti sutra biti u Lidlu S broja, pa ti ja savjetujem da tako neraspakirane tajice sa etiketom i racunom sacuvas…. jer ako akcija ponovno dode u roku 30 dana imas pravo ih zamijeniti za S broj iz nove akcijske ponude!
Recimo, posljednji put su tajice bile u Lidlu 10.08., i uzela sam XS koje mogu obuc al mi nisu komotne… sad je stigla akcija 07.09. - da nisam potrgala etiketu i bacila racun mogla sam zamijeniti 😏😏
Lei_Be ulov ti je fantastican! Lako tako, kad se ne moras tuci po ducanima hahah 😆😃
Mislim da kod nas sad u ovom tjednu nisu pristigle podloge za igranje, al bas su odlicne
Daj mi pliz slikaj vrecu za spavanje posebno (premda ni nje nema kod nas 😅😅) al ako dode da znam potraziti 😃
https://ibb.co/K969TDB
https://ibb.co/c1F380r
Samo te moram razočarati, vreća nije iz Lidla nego iz Aldija 🙈🙈 išla sam si kupiti majice tamo i vidjela to pa sam uzela usput, 10 eura nije puno, a mogla bi bit dobra 😁 ali možda će i Lidl dobiti nešto slično, inače uvijek imaju sličnih stvari..
Ovo je recimo ponuda iz Aldija, meni je to više manje isto, samo je "marka" drugačija 😊 https://ibb.co/rHVyftT
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Uzela sam i grudnjake, kak je jedna rekla, nisu seksi ali su udobni i lagani i cak sam pogodila velicinu. Fora su jer imaju onu kopcu koja se spusta kad dojis. Ne znam dal do sad nisam primjecivala ali cini mi se da bas cesto imaju ponudu za trudnice i bebe. Vidjela sam na ducanu, za 10tak dana ce opet biti bodici za bebe :)
Sta stvarno, dobro je znat da se pripremim unaprijed 😃 ja samo znam da od cca 4mj pa sve sad do 8 tajica nisu imali, to sam bas pratila 🤷♀️
Bilo bi odlicno kad bi im ponuda za trudnice i bebe postala standardna ponuda 😏
Lilo23ej, ja ti znam da postoji vremenski rok do kad mozes zamjeniti tajice za novce, a potom ih mozes mijenjati za druge stvari
Ali cisto sumnjam da ce ti sutra biti u Lidlu S broja, pa ti ja savjetujem da tako neraspakirane tajice sa etiketom i racunom sacuvas…. jer ako akcija ponovno dode u roku 30 dana imas pravo ih zamijeniti za S broj iz nove akcijske ponude!
Recimo, posljednji put su tajice bile u Lidlu 10.08., i uzela sam XS koje mogu obuc al mi nisu komotne… sad je stigla akcija 07.09. - da nisam potrgala etiketu i bacila racun mogla sam zamijeniti 😏😏
Lei_Be ulov ti je fantastican! Lako tako, kad se ne moras tuci po ducanima hahah 😆😃
Mislim da kod nas sad u ovom tjednu nisu pristigle podloge za igranje, al bas su odlicne
Daj mi pliz slikaj vrecu za spavanje posebno (premda ni nje nema kod nas 😅😅) al ako dode da znam potraziti 😃
https://ibb.co/K969TDB
https://ibb.co/c1F380r
Samo te moram razočarati, vreća nije iz Lidla nego iz Aldija 🙈🙈 išla sam si kupiti majice tamo i vidjela to pa sam uzela usput, 10 eura nije puno, a mogla bi bit dobra 😁 ali možda će i Lidl dobiti nešto slično, inače uvijek imaju sličnih stvari..
Ovo je recimo ponuda iz Aldija, meni je to više manje isto, samo je "marka" drugačija 😊https://ibb.co/rHVyftT
Pa bas me jesi razocarala haha jer mi je vreca jako lijepa 😊😃
I vidi stvarno, ponuda iz Aldija skroz slicna ponudi iz Lidla 😮
Hej cure, pitanje... tko izdaje doznake za porodiljni, doktor opće medicine ili matični ginekolog? Ja skroz zaboravila... 🤦🏼♀️
Hej cure, pitanje… tko izdaje doznake za porodiljni, doktor opće medicine ili matični ginekolog? Ja skroz zaboravila… 🤦🏼♀️
Ginekolog, navodno doktor opce prakse nema vise nista sa tim.
Ja sam bila na pregledu, bilo je super, decki se jednako razvijaju, ima svaki oko 600grama. 💪 doktorica kaze da su aktivni, lijepo izgledaju i nema niti jednu zamjerku... OSIM sto smatra da sam dobila previse kila 🤦♀️ visoka sam 172 cm i trenutno u ovom stupnju trudnoce sa dva decka u trbuhu imam 62 kile. Iskreno, bas me to nekako naljutilo i povrijedilo 🤷♀️ valjda sam osjetljivija, odma sam si morala kupit Quattro i Nesquik preljev od cokolade da se smirim 😁
Pozdrav cure, vidim već se dobro uhodan tim i nadam se da primate nove trudnice.
Već sam bila na ljetnim bebama ali imala sam spontani u 2 mjesecu ove godine. Pa sam odlučila malo sačekati s priključenjem na novu temu.
Trenutno sam 16+1 tt i termin bi trebao biti 22.2. Još ne znam spol jer nisam radila niti jedan od onih kromosomskih testova. Za sad je sve uredu osim dva krvarenja koja sam imala i manjeg hematoma, iako ginekolog kaže da krvarenje može biti i od niske posteljice koja se još nije podigla ali nadam se da hoće.
Također vidim da ste zadnje pričale o shoppingu u lidlu i ja sam upecala neke stvari za sebe jer sve manje stvari ih ormara mi odgovara.
Sta stvarno, dobro je znat da se pripremim unaprijed 😃 ja samo znam da od cca 4mj pa sve sad do 8 tajica nisu imali, to sam bas pratila 🤷♀️
Bilo bi odlicno kad bi im ponuda za trudnice i bebe postala standardna ponuda 😏
Mozda su sad povecali ponudu zbog velikog broja corona-trudnica moja dr kaze da dugo nije imala toliko trudnica hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji