Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    09. Rujan 2020. 22:12

Čestitam na urednim pregledima i bebicama ❤️💙
    Ja imam sutra pregled i jedva čekam ☺️👏👏 
    Šta se spavanja tiče, ja se isto budim svaka 2 sata od prilike pa sam tijekom dana baš umorna jer se ne naspavam, ali i to je prolazno ☺️ Stavljam si isto 2 mala jastuka između noga i probam spavati na lijevom boku ali ponekad bebi ne paše pa se okrenem na drugu stranu... baš kako kaže doktor, beba daje znak da nije to to 🥰

Evo i mene tu :)
    10. Rujan 2020. 01:06

Ma ne brini, to ti je sve normalno. I ja sam ovaj vikend osjecala svasta i zatezanja i malo me boluckalo. Sve ti se rasteže i razmješta i dok god to nisu jaki bolovi, mislim da je to sve uobicajeno. :)) Laku noc

ovčica
    10. Rujan 2020. 07:36

Lilo23

Cure ja danas imam nekakve bolove u trbuhu i ko grčeve. Nema nikakvog iscjetka niti krvi ni smeđarenja samo ti grčevi i bolovi. Događa li se to i vama? Jel se trebam brinut?

Citala sam ako imas grceve, kao menstrualne, to su te bh kontrakcije. Tijelo se priprema za porodaj. I to je normalno za ove tjedne u kojima jesi. Dok nema nepodnosljivih bolova, krvarenja ili iscjetka sve je to normalno. Osobno, jos nisam dozivjela te grceve pa ne mogu reci vise 😙

Tomica01
    10. Rujan 2020. 08:59

Lilo 
    Ja ih također ponekad imam. Posebno kad ležim na leđima. Rekao mi je gin da su to bh kontrakcije koje su sasvim normalne i prirodne u trudnoći samo nije dobro ako su prečesto

Tomica01
    10. Rujan 2020. 09:00

Cure zašto nas je ovako malo na forumu? Na svim ostalim forumima ima mnogo vise trudnica?

Nova19
    10. Rujan 2020. 09:11

Lilo to je sve normalno kako su cure već rekle s obzirom na tt... i ja ih znam imati i sve dok kratko traju nisu jake i nema iscjetka/krvarenja tijelo se polako priprema 🤩

nina_1805
    10. Rujan 2020. 11:08

Tomica01

Cure zašto nas je ovako malo na forumu? Na svim ostalim forumima ima mnogo vise trudnica?

I meni bude zao sto nas je malo, ne znam kak ostale cure, spominjale su neku grupu na fejsu pa ne znam kakva je aktivnost tamo :D

Ja sam sutra tocno 27 tjedana i bas mi postaje tesko, leda me ubijaju.. kako god da legnem, namjestim se, ne pase. Nemam pojma kako ce mi na porodu biti jer me lezanje na ledima ubija.

• Petit_Piglet
    10. Rujan 2020. 13:59

Cure, ima li koja problema sa nesanicom? Ja sam 27+3 i već tjedan dana nikako ne mogu spavati :( zaspim oko 4 i jedva se dignem za posao u 7. Osjećam užasan umor ali kada legnem samo mi se gluposti motaju po glavi, bacakam se po krevetu ali ništa od spavanja. 

Nova19
    10. Rujan 2020. 14:16

Drage moje cure, evo nas sa pregleda... rastemo super, čak smo se i nasmijali 💙
    Moram piti željezo i paziti na prehranu radi šećera inače sve ok.
    Sljedeći pregled za mjesec dana ... evo mog malog smješka 
    https://ibb.co/WDtP4QC

Lei_Be
    10. Rujan 2020. 15:12

Nova19

Drage moje cure, evo nas sa pregleda… rastemo super, čak smo se i nasmijali 💙
    Moram piti željezo i paziti na prehranu radi šećera inače sve ok.
    Sljedeći pregled za mjesec dana … evo mog malog smješka
    https://ibb.co/WDtP4QC

Ojjjj Božee, koja slatkoća 😍😍😍😍
    I mi smo danas bili na posebnom detaljnom pregeldu.. ultrazvuk je trajao sat i pol jer nas je mladi gospodin sve skupa zajebavao 😂 okretao se stalno, nije dao da doktor vidi jel sa srčekom sve ok, bježao stalno, lupkao, skrivao lice, sisao palac 🙈🙈 ali najbitnije je da je sve super sa bebačom, sve organe je doktor detaljno pregledao i sve štima, lijepo se razvija i kaže da sve mjere odgovaraju tjednu trudnoće.. i ima skoro 600 grama ☺ i kaže da mi se posteljica digla i da je sad stvarno sve super.. baš sam sretna 😍💙

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.