Čestitam na urednim pregledima i bebicama ❤️💙
Ja imam sutra pregled i jedva čekam ☺️👏👏
Šta se spavanja tiče, ja se isto budim svaka 2 sata od prilike pa sam tijekom dana baš umorna jer se ne naspavam, ali i to je prolazno ☺️ Stavljam si isto 2 mala jastuka između noga i probam spavati na lijevom boku ali ponekad bebi ne paše pa se okrenem na drugu stranu... baš kako kaže doktor, beba daje znak da nije to to 🥰
Ma ne brini, to ti je sve normalno. I ja sam ovaj vikend osjecala svasta i zatezanja i malo me boluckalo. Sve ti se rasteže i razmješta i dok god to nisu jaki bolovi, mislim da je to sve uobicajeno. :)) Laku noc
Cure ja danas imam nekakve bolove u trbuhu i ko grčeve. Nema nikakvog iscjetka niti krvi ni smeđarenja samo ti grčevi i bolovi. Događa li se to i vama? Jel se trebam brinut?
Citala sam ako imas grceve, kao menstrualne, to su te bh kontrakcije. Tijelo se priprema za porodaj. I to je normalno za ove tjedne u kojima jesi. Dok nema nepodnosljivih bolova, krvarenja ili iscjetka sve je to normalno. Osobno, jos nisam dozivjela te grceve pa ne mogu reci vise 😙
Lilo
Ja ih također ponekad imam. Posebno kad ležim na leđima. Rekao mi je gin da su to bh kontrakcije koje su sasvim normalne i prirodne u trudnoći samo nije dobro ako su prečesto
Cure zašto nas je ovako malo na forumu? Na svim ostalim forumima ima mnogo vise trudnica?
Lilo to je sve normalno kako su cure već rekle s obzirom na tt... i ja ih znam imati i sve dok kratko traju nisu jake i nema iscjetka/krvarenja tijelo se polako priprema 🤩
Cure zašto nas je ovako malo na forumu? Na svim ostalim forumima ima mnogo vise trudnica?
I meni bude zao sto nas je malo, ne znam kak ostale cure, spominjale su neku grupu na fejsu pa ne znam kakva je aktivnost tamo :D
Ja sam sutra tocno 27 tjedana i bas mi postaje tesko, leda me ubijaju.. kako god da legnem, namjestim se, ne pase. Nemam pojma kako ce mi na porodu biti jer me lezanje na ledima ubija.
Cure, ima li koja problema sa nesanicom? Ja sam 27+3 i već tjedan dana nikako ne mogu spavati :( zaspim oko 4 i jedva se dignem za posao u 7. Osjećam užasan umor ali kada legnem samo mi se gluposti motaju po glavi, bacakam se po krevetu ali ništa od spavanja.
Drage moje cure, evo nas sa pregleda... rastemo super, čak smo se i nasmijali 💙
Moram piti željezo i paziti na prehranu radi šećera inače sve ok.
Sljedeći pregled za mjesec dana ... evo mog malog smješka
https://ibb.co/WDtP4QC
Drage moje cure, evo nas sa pregleda… rastemo super, čak smo se i nasmijali 💙
Moram piti željezo i paziti na prehranu radi šećera inače sve ok.
Sljedeći pregled za mjesec dana … evo mog malog smješka
https://ibb.co/WDtP4QC
Ojjjj Božee, koja slatkoća 😍😍😍😍
I mi smo danas bili na posebnom detaljnom pregeldu.. ultrazvuk je trajao sat i pol jer nas je mladi gospodin sve skupa zajebavao 😂 okretao se stalno, nije dao da doktor vidi jel sa srčekom sve ok, bježao stalno, lupkao, skrivao lice, sisao palac 🙈🙈 ali najbitnije je da je sve super sa bebačom, sve organe je doktor detaljno pregledao i sve štima, lijepo se razvija i kaže da sve mjere odgovaraju tjednu trudnoće.. i ima skoro 600 grama ☺ i kaže da mi se posteljica digla i da je sad stvarno sve super.. baš sam sretna 😍💙
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji