Hvala za info za zubara, ovo nas mozda i natjera da odemo
Ponavljam pitanje za pretragu secera, moram to obaviti sljedeci tj pa ako netko zna!
Ogtt radis natašte. Dodjes u 7:45 u 8 ti vade krv pa pijes onu tekucinu pa u 9 i u 10. Cijelo vrijeme moras bit natašte. :* ja radim 17.9
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ponavljam pitanje za pretragu secera, moram to obaviti sljedeci tj pa ako netko zna!
Ogtt radis natašte. Dodjes u 7:45 u 8 ti vade krv pa pijes onu tekucinu pa u 9 i u 10. Cijelo vrijeme moras bit natašte. :* ja radim 17.9
Oke, nekako cu izdrzati tih sat, dva bez hrane. Inace doruckujem cim otvorim oci, drukcije ne funkcioniram.
Ja radim 18.09. i doktorica mi je rekla da mogu pojest kruh sa maslacem, popit nezaslađeni čaj ili kavu.. da će mi vadit krv kad dođem, onda moram popit neki njihov "sok", sat vremena čekat, pa mi vade krv još jednom (Njemačka).. doduše ovdje nikad za vađenje krvi ne traže da se dođe na tašte, pa mi nije bilo jasno od kad sam se preselila ovamo zašto je u HR to još uvijek praksa jer očito se može i bez toga 🤷♀️
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Ovcica, cestitam sna jos jednom odlicnom pregledu manje! Samo tako nastavite, a tek culetak 😍😍 slaba sam na njih, sta cu ☺️
Evo i mene tu, sretan rockas i sve najbolje ti zelis. Izvinj sto je sa zakasnjenjem, ali za iskrene cestitke nikad nije kasno. ☺️
Cure, imate li vi iskustva sa trudnickim pojasom za nisko nosenje? Meni ga je preporucila doktorica. Ali sam u nedoumica, jer sam naletila na 2. tipa..a ono sto me ubjedjuju u apoteci meni se cini kontra.. a tek sto su poskupi.. bar su mi rekli da su inace jeftiniji..
1. pojas je iz prodavnice bebi opreme. Skoro citavom duzinom jednake sirine i stavlja se ispod stomaka pa se cickom spaja na ledjima. Imam utisak da obuhvata stomak sa donje str. podjednako i bez koncentrisanog ili ikakvog pritiska. Kosta oko 30eura.
Ovaj nisam fotkala, slika je sa neta, ali izgleda odprilike ovako..
https://ibb.co/kMWTwb1
2.pojas je iz apoteke. Na ledjima ima ojacanje za kicmu, suzava se pri krajevima. Stavlja se prvo na kicmu, pa se spaja cickom ispod stomaka. Kosta ooko 25 eura.
U apoteci me ubjedjuju da je upravo ovo pojas za nisko nosenje, ali ja kad sam ga probala, previse me koncentrisano stiskao naprijed.. Ne osjecam da mi poduhvata stomak, vec da je to pojas za kicmu..
https://ibb.co/bdJP9ZL
https://ibb.co/WxFVNFk
Licno mi se cini da je 1.bolji, ali mozda sam u krivu.. Zna li iko ista o ovome?
Pozz cure! Malo se kasno priključujem ali evo i mene s još jednom zimskom bebicom. Termin 15.01. 🥳
Stiže maleni dječak - Toma!!
Kako ste vi? Dali su krenuli bolovi?
Santina ja ne znam osobno, ali vjerujem da će ti netko odgovoriti tko zna 😊 jučer mi je baš kolegica rekla da je ona u prvoj trudnoći nosila taj pojas, kupila u ljekarni, spaja se naprijed na čičak i rekla je da je bio dobar.. to je sve što ti mogu reći u vezi toga 😂
Tomica01 dobro došla ☺ lijepo mi je vidjeti kad netko već ima spremno ime 😍 mi ćemo našeg do 18. rođendana zvat "ej ti" 😂😂😂
Da li su krenuli kakvi bolovi točno? 😁 Ja bolove imam ponekad u leđima i redovno u listovima na nogama.. ali svaka 3-4 tjedna idem na masažu pa mi je top 😁😍😍
Lei be hvala na dobrodoslici!! meni isto leđa!!! Jako me bole, čak ne mogu ni reci da me boli samo jedan dio već svaki dan nešto drugo 😂😂 možda bi pomogao taj pojas kojeg spominjete?
Vidim da smo umalo!!! I kod tebe je dječak? Uvjerena sam da ćete smislit nešto bar u trenu kad ga prvi put ugledate 😍
I kako te masiraju? Ležiš na boku? Mene je strah još uvijek masaže u trudnoći
Ja ne razmisljam o bolovima osjetim malo leda nakon dugacke setnje, ali nista neuobicajeno. Svakako se bolje osjecam sad dok ne radim i ne sjedim 8h u uredu pred kompjuterom
inace sam aktivna po prirodi i moram stalno nesto raditi, ne volim samo lezati. Dok se dobro osjecam, tako cu se i ponasati. Naravno, smanjim tempo i cesce odmorim. Sad se vise bavim kucanskim poslovima, jer znam da se iducih godinu dana vjerojatno necu moci u potpunosti posvetiti tome, a ne podnosim nered i prljavstinu 🙈🙊 bolest hahah
Lei behvala na dobrodoslici!! meni isto leđa!!! Jako me bole, čak ne mogu ni reci da me boli samo jedan dio već svaki dan nešto drugo 😂😂 možda bi pomogao taj pojas kojeg spominjete?
Vidim da smo umalo!!! I kod tebe je dječak? Uvjerena sam da ćete smislit nešto bar u trenu kad ga prvi put ugledate 😍
Da, šutalo malo aktivno, čim se rodi dobit će loptu pa nek šuta 😁😂 u tjedan dana smo razlike, meni je termin 08.01. 💙
Od trenutka kad sam saznala da sam trudna, masira me na boku, stavi mi jastuk ispod gornje noge, ma namjesti me ko bebu 😍 ako osoba zna svoj posao, ne treba te biti strah.. ja i inače volim laganije masaže, ono baš opuštajuće, ali sad je žena pogotovo nježna i to više liči na maženje nego na pravu masažu, mislim da i bebač uživa koliko ja uživam 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji