Mimi, dobrodosla! Zelim ti dosadnu i skolsku trudnocu
Nisi htjela raditi kromosomske pretrage ili?
Za sad nikako nije dosadna. Taman u 12 tt imala smeđi iscjedak i nakon 2 tjedna se smirio i onda doslovno izljev krvi pa sad opet vučem smeđi iscjedak.
Nisam željera raditi te testove jer vjerujem da je sve uredu s bebicom. Napravila sam jedino mini anomaly scan i sve je bilo uredu. Napraviti ću i anomaly scan samo moram proučiti s koliko se tjedan ide.
Ja sad uskoro idem na anomaly, on se radi od 18-22tt., ali mi se dok.rekla da je najbolje od 20-22tt.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ja sam bila na pregledu, bilo je super, decki se jednako razvijaju, ima svaki oko 600grama. 💪 doktorica kaze da su aktivni, lijepo izgledaju i nema niti jednu zamjerku… OSIM sto smatra da sam dobila previse kila 🤦♀️ visoka sam 172 cm i trenutno u ovom stupnju trudnoce sa dva decka u trbuhu imam 62 kile. Iskreno, bas me to nekako naljutilo i povrijedilo 🤷♀️ valjda sam osjetljivija, odma sam si morala kupit Quattro i Nesquik preljev od cokolade da se smirim 😁
Ne mogu vjerovat da ti je to dr rekla!! Kakva dijeta! Zvučiš prezgodno!!!
Osim toga čestitam na urednom pregledu!! Dečki se cine i poprilično veliki za svoje tjedne ❤️
Matea1201 čestitke i tebi na urednom pregledu!! 🥳🥳
Mimi dobrodošla! 🤗 nadam se da će sve biti dobro na idućem pregledu pa da nećeš morati vise mirovat. 🤞
Javljam da je jučerašnji pregled prošao odlično obje bebe se razvijaju podjednako, a razlika u težini je samo 5grama, što je super. Sad sam navršila 17tt, a bebe su veće za malo više od tjedan dana. Sad teže 250 g i doktor je jako zadovoljan kako sve izgleda i kako se razvija. Iduća kontrola za 4 tjedna.
Prošli put je rekao da bi bila dva dečka, iako za jednog nije bio siguran. Sad kaže da bi bila kombinacija - curica i dečko jako smo sretni zbog toga, iako naravno, najvažnije je samo da su oba zdrava
suprug je bio prisutan uzv-u i baš smo se dobro nasmijali.. curica je stalno nešto s nogama izvađala, kvrčila pa ih rastezala, kao da je vježbala.. a dečko je jednu rukicu prislonio na glavicu, a s drugom se igrao s pupkovinom, moj mali filozof
Joj čestitam curke na super pregledima, uvijek mi dođe toplo oko srca kad to pročitam :)))
Ja sam sinoć probala onaj banana jastuk za spavanje, ali ipak mi nije pasao, očito je prerano. Jel ga koristi koja od vas?
I uspjela sam odspavati 7 sati u komadu što nisam ne sjećam se od kad jer obično moram na wc nakon 3,4 sata sna.
Drugo nemam ništa posebno za prijaviti :))
Joj čestitam curke na super pregledima, uvijek mi dođe toplo oko srca kad to pročitam :)))
Ja sam sinoć probala onaj banana jastuk za spavanje, ali ipak mi nije pasao, očito je prerano. Jel ga koristi koja od vas?
I uspjela sam odspavati 7 sati u komadu što nisam ne sjećam se od kad jer obično moram na wc nakon 3,4 sata sna.
Ja spavam sa tim, moj se zove Jukki, po stranici sa koje sam naručila 😂😂 ali nekad mi isto smeta po noći pa ga odnesem u dnevnu.. blago tebi ako moraš svaka 3-4 sata u wc, ja se budim točno svaka 2 sata, svaku noć.. za popizdit.. 😵
Kad smo već kod spavanja, ja imam jedan problem, a ne znam kako ga riješiti.. čitala sam da spavanje na leđima nikako nije dobro, pogotovo u 2. i 3. tromjesečju, a ja se stalno okrećem na leđa.. nekad ni ne mogu zaspat drugačije nego na leđima.. pokušavam se sad sa Jukkijem prisilit da spavam na boku, ali opet se ja nekad u noći probudim na leđima, a Jukki na meni 😂 muž me već više puta pokušavao okrenuti na bok ili me probudi da se okrenem.. strah me da ne bi naštetila bebaču tako, a opet s druge strane valjda tijelu iz nekog razloga godi tako pa se stalno okrećem 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ ako ima tko isti problem ili savjet, rado ću poslušati i isprobati 😊
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Ja spavam sa tim, moj se zove Jukki, po stranici sa koje sam naručila 😂😂 ali nekad mi isto smeta po noći pa ga odnesem u dnevnu.. blago tebi ako moraš svaka 3-4 sata u wc, ja se budim točno svaka 2 sata, svaku noć.. za popizdit.. 😵
Kad smo već kod spavanja, ja imam jedan problem, a ne znam kako ga riješiti.. čitala sam da spavanje na leđima nikako nije dobro, pogotovo u 2. i 3. tromjesečju, a ja se stalno okrećem na leđa.. nekad ni ne mogu zaspat drugačije nego na leđima.. pokušavam se sad sa Jukkijem prisilit da spavam na boku, ali opet se ja nekad u noći probudim na leđima, a Jukki na meni 😂 muž me već više puta pokušavao okrenuti na bok ili me probudi da se okrenem.. strah me da ne bi naštetila bebaču tako, a opet s druge strane valjda tijelu iz nekog razloga godi tako pa se stalno okrećem 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ ako ima tko isti problem ili savjet, rado ću poslušati i isprobati 😊
Jucer sam upravo svog ginekologa pitala za spavanje. Kad sam mu postavila pitanje, covjek si js prvo trebao dobro udahnut da mi moze odg 😂 rekao je nek mi trudnocu ne vodi internet i razni forumi, onako kako mi odgovara da spavam tako nek spavam. Kaze da sve ovisi o samom polzaju maternice pa i bebaca. Npr ako se prebacim vise na trbuh, a bebacu to smeta, on ce me pocet udarat i to je odmah znak da taj polozaj ne. Ugl, sve su to statisticki podaci i spavaj kako ti odgovara 😎
Imam i ja taj jastuk, ali ga najčešće koristim ako popodne odem odmoriti.. po noći mi smeta, on, ja, muž... baš je nezgodno sa svim tim u krevetu 🙈
A što se tiče spavanja, ja inače spavam na trbuhu i ovo me sad baš ubija što ne mogu. I ja se probudim na ledjima, ali se ne zamaram s tim. Da nešto ne paše, mislim da bi tijelo pokazalo neke znakove.. 🤔 znam navečer staviti medju noge mali jastuk pa na bok leći.
Flower čestitke na super pregledu i kombinaciji
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Imam ja taj jastuk, meni je super. Uzela sam ga jer spavam samo na trbuhu i pocela sam se buduti s bolovima,a on mi sluzi da se bas ne zavalim na trbuh po noci. Znam se probuditi a on je na podu ili na meni ili ga muz grli.
Flower čestitke i tebi na super pregledu!!!! 💙❤️
Lei be mislim da ti spavanje na leđima nije strašna stvar. Ne brini zbog toga. Naše bebe još uvijek nisu toliko teške pa da mogu pritisnuti donju šuplju venu. Zbog nje se preporuča spavanje na boku jer u većim tjednima težina bebe može je prignječiti te tako smanjiti dotok krvi u maternicu. Čak i takvi slučajevi su jako rjetki.
Sortiraj odgovore
Najstariji