https://ibb.co/NthQbBj
Evo moj današnji ulov iz Lidla 😍😍😍
Po par komada bodića, čarapica i štrampica 50/56 i 62/68, 2 piđamice i vreća za spavanje.. ovu dekicu za igranje i igračkicu je kupila moja mama, nije mogla odoljeti 😅💙
Čitala sam da bi bilo pametno tako te dvije veličine robice uzeti po par komada svega jer ne možeš do zadnjeg znat kolika će se beba rodit 🙈
I moram napomenut da ovdje nije ko kod vas, kad su akcije onda stvarno dobiju puno robice i ima dovoljno za sve, em ima 3-4 Lidla u krugu par km 😊
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Oh kod nas je opsadno stanje u lidlu i sve dobro nestane u roku par sati haha uz to što ne dobiju puno stvari baš što flower kaže uvijek gužve uvijek borba za stvari stvarno je nekad katastrofa. Sad me još više zanima šta je mama upecala 😜😄
čak mislim da znam koja ti je mama haha bila je jedna ženskica i uzimala grudnjake pa komentirala kak to uzima za svoju kćer i da će ti sigurno odgovarat C košara haha, ako sam dobro čula
Oh kod nas je opsadno stanje u lidlu i sve dobro nestane u roku par sati haha uz to što ne dobiju puno stvari baš što flower kaže uvijek gužve uvijek borba za stvari stvarno je nekad katastrofa. Sad me još više zanima šta je mama upecala 😜😄
čak mislim da znam koja ti je mama hahabila je jedna ženskica i uzimala grudnjake pa komentirala kak to uzima za svoju kćer i da će ti sigurno odgovarat C košara haha, ako sam dobro čula
Moja je u Kutini bila i ako je rekla da će mi c pasat nije moja hahah ili je sestri to uzimala jer je i sestra trudna a meni je c prevelika haha 😂😂
A nisi ti iz vž-a? onda sam te s nekom drugom curkom pomiješala hehe, sorry
Evo meni muž došao iz Lidla s tajicama, super su. 😁 i da mislim da su bolje iz h&m traperice..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Bok ženske! Ja sam danas uhvatila samo tajice :)) Trapke su ostale samo ogromne veličine i to je to.
Planiram ovaj tjedan do H&M pogledat trapke i to je to. Imam hrpu tunika, haljina i širokih košulja pa ću se tako nekako snalazit.
Nadam se da ste mi sve dobro :)) mene je malo zatezalo i bolucaklo zadnja dva dana, ali računam da se valjda sve namješta i širi i da je mala OK :))
Cure i ja sam svratila do Lidla. Moram se složiti s Flower - ni ja ne razumijem to ludilo koje nastane. Stvarčice nisu besplatne, a ni toliko posebne pa da se isplati lovit ih 😂😹 ja sam tek oko podne posla, bilo je ok izbora. Kupila sam si sive i crne taice i pidžamicu za Tomu! Skromno 🙊 oni mi se grudnjaci ne sviđaju, jeli ih netko probao? Kakvi su?
Lilo23 možeš mijenjati za drugu robu ili za keš, svejedno. Samo moraš imati račun i naravno da nije etiketa potrgana
Cure i ja sam svratila do Lidla. Moram se složiti s Flower - ni ja ne razumijem to ludilo koje nastane. Stvarčice nisu besplatne, a ni toliko posebne pa da se isplati lovit ih 😂😹 ja sam tek oko podne posla, bilo je ok izbora. Kupila sam si sive i crne taice i pidžamicu za Tomu! Skromno 🙊 oni mi se grudnjaci ne sviđaju, jeli ih netko probao? Kakvi su?
ja sam si uzela jedan grudnjak i okej je, mekan. Nije nešto posebno sexy haha, ali poslužit će svojoj svrsi. S time da me strašno iznerviralo što je bila najmanja veličina 80C, a ja sam inače 75A. Uzela sam to najmanje šta je bilo, maaalo mi je velika još košarica ali nadam se da će mi Bog podarit još malo sreće pa da cice porastu hehe, barem sad kad sam trudna
Lilo23 ej, ja ti znam da postoji vremenski rok do kad mozes zamjeniti tajice za novce, a potom ih mozes mijenjati za druge stvari
Ali cisto sumnjam da ce ti sutra biti u Lidlu S broja, pa ti ja savjetujem da tako neraspakirane tajice sa etiketom i racunom sacuvas.... jer ako akcija ponovno dode u roku 30 dana imas pravo ih zamijeniti za S broj iz nove akcijske ponude!
Recimo, posljednji put su tajice bile u Lidlu 10.08., i uzela sam XS koje mogu obuc al mi nisu komotne... sad je stigla akcija 07.09. - da nisam potrgala etiketu i bacila racun mogla sam zamijeniti 😏😏
Lei_Be ulov ti je fantastican! Lako tako, kad se ne moras tuci po ducanima hahah 😆😃
Mislim da kod nas sad u ovom tjednu nisu pristigle podloge za igranje, al bas su odlicne
Daj mi pliz slikaj vrecu za spavanje posebno (premda ni nje nema kod nas 😅😅) al ako dode da znam potraziti 😃
I da, ja sam zasad nabavila crne i sive tajice.. to me bas usrecilo danas 😃
Nadam se da ce biti opet akcija do 12mj pa da si uzmem i grudnjake i potkosulje 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji