Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei_Be
    10. Rujan 2020. 15:23

I pitali smo što se tiče spavanja, rekao je isto to što smo pročitali na internetu, da spavanje na leđima može bit opasno , da je najbolje spavat na boku.. ali kaže kad se dogodi da maternica pritisne tu donju šuplju venu da će se prvo meni počet mantat, pa du ću se najvjerovatnije automatski prestat okretat na leđa.. pa eto živi bili pa vidjeli 😅

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Nova19
    10. Rujan 2020. 15:51

Lei-be čestitke na urednom pregledu!!! 🥰🥰🥰 mali je pravi zvrk, neka vas je malo zezao 😁😁
    Ja se isto znam naći na leđima usred noći pa se odmah prebacim na bok, ali kada to nesvijesno radiš šta ćeš 🤷‍♀️😂
    Čovječe, imam osjećaj da će sada samo vrijeme proletiti i da ćemo za čas držati naše smotuljke 😍

• MiMi
    10. Rujan 2020. 15:54

Nova19

Drage moje cure, evo nas sa pregleda… rastemo super, čak smo se i nasmijali 💙
    Moram piti željezo i paziti na prehranu radi šećera inače sve ok.
    Sljedeći pregled za mjesec dana … evo mog malog smješka
    https://ibb.co/WDtP4QC

Kako slatka bebica i sličica. Jedva čekam da dođem u te tijedne i obavim taj 4D. 

Tea22
    10. Rujan 2020. 20:30

doranorafora woow veliki decki za 23tt 😃🤩🥰
    Ma kakve su to gluposti da si dobila previse kila? Na koliko si sad od pocetka trudnoce? Imas idealnu tezinu za osobu koja nije trudna, a kamoli koja nije trudna sa dva velika djecaka 🔝🔝👌
    Hahahah neka si se ti pocastila 😋😋
    MiMi hej draga, dobro nam dosla ❣ jako lijep datum termina 🥰🥰 drzim fige da ti ova trudnoca unatoc dosadasnjim poteskocama donese samo radost i srecu ❤
    ovčica hahahah bit ce puuno korona bebica 🤭🤭🤭
    Lei_Be e bas ti hvala! Ako ima online, onda ce zasigurno doci i u ducane.. samo se treba malo strpiti 🤗
    matea1201 jos jedna velika bebuska 😍❤ cestitke na super pregledu!
    ovčica ma ni meni ti moja gineko ne kaze gramazu, vec napise opseg trbuscica, glavice i bedrene kosti pa ja sama racunam... al ni meni nije jasno sta joj to ne moze izbacit program, a ne da se ja i time zamaram 😒🤷‍♀️
    MiMi kad je rijec o potencijalnoj placenti previi, definitivno bi trebalo izbjegavati spolne odnose i dizanje tezih stvari
    Umjerena tjelesna aktivnost - setnje, plivanje... to je dozvoljeno 
    flower93 ajme koliko lijepih vijesti sa pregleda 🥰🥰🥰 cestitke na malim debeljucama 💗 eh sad jos fali da na slj pregledu kaze da su dvije curice pa je ispucao sve kombinacije 😂😂 bas mi je drago sto je i tata mogao biti prisutan na porodu, njima je to itekakav dozivljaj 😍❣

Tea22
    10. Rujan 2020. 20:39

Lei_Be ma ja ne izbjegavam spavanje na ledima, pase mi... ili tako ili na bok pa jastuk medu noge
    Vjerujem da bih osjetila nelagodu kada meni ili bebici taj polozaj ne bi odgovarao
    Mislim da je ginekolog koji vodi trudnocu flower93 dao vrlo dobar odgovor!
    A i Tomica01 ti je vrlo dobro objasnila da nase bebuljice ipak jos nisu toliko teske da bi nam mogle prignjeciti donju suplju venu
    Nova19 mozda si i pisala al se ne mogu sjetiti... ogtt ti je ispao povisen? Kolike su ti vrijednosti?
    Bebuska je toliko preslatka da nemam rijeci 😍😍😍😍😍
    Lei_Be jeste to bili na privatnom pregledu? Ne mogu zamisliti da neki socijalni doktor obavlja pregled sat i pol 😅😅 ajme kakav zvrkic mali 🤗🤗💓💓💓  bravo za 600 grama i bravo za posteljicu koja se digla! ❤ i ja sam bas sretna zbog tebe 🤩🤩

Tea22
    10. Rujan 2020. 20:41

Ja sam danas usla u 7mj ilitiga u posljednje tromjesjecje i bas sam happy 🥳🥳🥳🥳 pregled u utorak 💗

Nova19
    10. Rujan 2020. 21:34

Tea prvi put sam imala OGTT 5,2, pa pripazila tjedan dana pa onda 5,0. Kao na granici mi je (5,1 je maxi vrijednost) pa da pripazim... do sada dobila samo 3,5 kg, mali super napreduje kao i do sada... ne znam šta da mislim... pazit ću ali kada će mi doći gušt neću se ustručavati pojesti komad kolača ☺️

Lei_Be
    10. Rujan 2020. 22:08

Tea22

Lei_Be ma ja ne izbjegavam spavanje na ledima, pase mi… ili tako ili na bok pa jastuk medu noge
    Vjerujem da bih osjetila nelagodu kada meni ili bebici taj polozaj ne bi odgovarao
    Mislim da je ginekolog koji vodi trudnocu flower93 dao vrlo dobar odgovor!
    A i Tomica01 ti je vrlo dobro objasnila da nase bebuljice ipak jos nisu toliko teske da bi nam mogle prignjeciti donju suplju venu
    Nova19 mozda si i pisala al se ne mogu sjetiti… ogtt ti je ispao povisen? Kolike su ti vrijednosti?
    Bebuska je toliko preslatka da nemam rijeci 😍😍😍😍😍
    Lei_Be jeste to bili na privatnom pregledu? Ne mogu zamisliti da neki socijalni doktor obavlja pregled sat i pol 😅😅 ajme kakav zvrkic mali 🤗🤗💓💓💓 bravo za 600 grama i bravo za posteljicu koja se digla! ❤ i ja sam bas sretna zbog tebe 🤩🤩

Poslala me moja ginekologica kod specijalista u kliniku jer ona nije mogla dobro vidjeti srce zadnji put, a i zbog posteljice što je bila nisko.. i danas je prvi put bio muž sa mnom, stvarno je bilo posebno i plus što je sve u najboljem redu 😍😍 hvala ti 😘 a ja tebi čestitam na ulasku u treće tromjesečje, javi u utorak poslije pregleda kako je prošlo i šta curka radi u bušiki 😍😊

Lei_Be
    10. Rujan 2020. 22:12

Nova19

Lei-be čestitke na urednom pregledu!!! 🥰🥰🥰 mali je pravi zvrk, neka vas je malo zezao 😁😁
    Ja se isto znam naći na leđima usred noći pa se odmah prebacim na bok, ali kada to nesvijesno radiš šta ćeš 🤷‍♀️😂
    Čovječe, imam osjećaj da će sada samo vrijeme proletiti i da ćemo za čas držati naše smotuljke 😍

On zeza, a mami se piški 😂
    Ja se nadam da će brzo proć vrijeme, jedva čekam da rodim i da ga vidim, mazim, ljubim 😍💙💙💙

ovčica
    10. Rujan 2020. 22:23

Uvijek me razvesele lijepe vijesti. Bravo cure! 
    Ja sam obavila ogtt, nalaz je dobar, jedna briga manje.
    Sto se tice spavanja, odkad sam trudna, jako lose spavam. Svaku noc redovito ustajem na wc, nikako se namjestiti, podsvjest valjda radi pa brinem na kojoj strani spavam....doma sam pa mogu odspavati i preko dana ali ne volim to prakticirati jer mi po noci bude jos gore. Mislim da nas bebice pripremaju na nesprospavane noci 🤷🏽‍♀️

Tea, cestitke na ulasku u zadnje tromjesecje. Brzo ce nam sve to proci! Vec sam rekla da ce mi faliti udarci kao i veliki trbuscic, bas ga volim 🥰
    Btw, kako racunas velicinu bebe po opsegu glavice i sl? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.