Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    26. Kolovoz 2020. 21:25

Bok cure, da se javimo, moj malac super napreduje ima 460g. 
    Sve je super sa njim, ja sam nocas imala groznu bol u desnom bu trgu, doktorica kaze da je proširen kanal radi pritiska maternice. Dobila sam uputnicu za urinokulturu za pocetak i nadajmo se da nije bubrežni kamenac. Mozda je bio pa ga nocas to dok je bolilo pomokrila. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    26. Kolovoz 2020. 21:27

Moram i usporit tempo cerviks mi se u 4 tj smanjio sa 3.9 na 3.1. Jel se kome kasnije opet produžio? 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    26. Kolovoz 2020. 21:28

Lilo23

Tea22 da za sad mi je Rebeka nekako najljepše za curku samo da još dragog uvjerim i bit će haha 😁. A za slikice mislim da će tako onda sad počet i meni ginekologica da nećemo više dobivat svakakve slikice osim ako ponovo ne odem do privatnika nekog a mislim da neću ali to je s naglaskom na mislim haha 😅
    Santinada baš je mala skrivalica ali otkrili smo je nema više skrivanja🙈🥰
    Joj Lalla sad si me samo podsjetila na čokoladi sad ću dragom morat reć da mi donese quatro kad ide s posla😅 a ime Rebeka nisam već dugo čula pa mi je zato još zanimljivije 😁

Cestitke na curici 😍😍😍😍

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    26. Kolovoz 2020. 21:31

Upoznajte Liama :)

https://ibb.co/724yH7J

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• matea1201
    26. Kolovoz 2020. 22:13

Lela2807 Liam je presladak, a sviđa mi se i ime☺😊😊  što se tiče cerviksa i ove boli nemam iskustva pa nemogu ništa pametno reći

Lei_Be
    26. Kolovoz 2020. 22:31

LeLa2807

Upoznajte Liama :)

https://ibb.co/724yH7J

Ojjj Bože, Liam je pravi med 😍😍
    Lijepo ime ste izabrali, mi kako smo krenuli, našeg ćemo do 18. godine zvati "hej ti", pa onda nek sam sebi da ime 😂😂😂

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

LeLa2807
    26. Kolovoz 2020. 22:52

To moje bolno stanje se zove hudronefroza ako netko ima iskustva pls help

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

ovčica
    26. Kolovoz 2020. 23:19

LeLa2807

Ja sam bas pisala o svojim problemima. Isto dijagnoza hidronefroza ali kod svakoga se valjda drukcije ocituje. Moj problem s bakterijama stvara arterija koja smeta pri prohodnosti kanala i tu se ocito zadrzava mali dio urina i eto polja za bakterije. Dok bubrezi podjednako rade ne zele me operirati (precvikali bi kanal i zasili ga ispred ili iza arterije) jer sam mlada, a i pitanje dal bi operacija rijesila problem. 
    Kazu da zene cesto u trudnoci dobiju tu dijagnozu s obzirom da se sve premjesta i namjesta. Ali ne znam kako se to ljeci?
    Savjet koji sam i sama dobila - ne spavati na toj strani koja je problematicna, piti jakoooo puno tekucine i sto cesce ici na wc (nikako ne trpiti, bakterijama treba cca 6h da se razviju). Izbjegavati secer i citrusno voce.
    Cure, cestitke na curici i na deckicu Liamu, lijepo i neobicno ime 

• mimi0402
    26. Kolovoz 2020. 23:20

Lilo23

mimi0402

POZZ curke evo ja dosla s pregleda(za one koje zanima🤭)
    Bakteriju koju su mi nasli na brisevima je ipak ureoplazma 😣10 na 3 dokt kaze nije strasna upala al mi je ipak dao sumamed da pijem….
    Radili uzv i sve je uredu zatvorena i bebac je dobro cekamo deckica koji se super razvija
    Jedino sto me oped uplasilo iako dokt kaze nikakav razlog za brigu alll nije uspio vidjeti ljevi bubregic kaze smeta mu zeludac i ne vidi se dobro… Mislim ocito je da bi primjetio i na prvom vecem uzv u 12 tjednu da nedaj boze nema beba bubreg i da se ocito beba tako namjestila alll me naravno isprepado dobro reko pa jel moguce da beba nema bubreg🤯🤭znam luda sam al vjecito nesto a ja paranoicna 😣

Nemoj se puno sekirat probaj ostat smirena mislim da bi ti doktor rekao i prije na ultrazvuku da je primjetio nešto neobično. Čestitam na dečku i držim fige da je sve u najboljem redu 🥰😁

Da to se i ja tjesim jer znam da je na pocetku u 12 tj komentirao da je tu sve i mjehur i bubrezici pa mi sad nije jasno kako ga nijr vidio mozda se stvarno beba tako nezgodno okrenula

LeLa2807
    27. Kolovoz 2020. 00:08

ovčica

LeLa2807

Ja sam bas pisala o svojim problemima. Isto dijagnoza hidronefroza ali kod svakoga se valjda drukcije ocituje. Moj problem s bakterijama stvara arterija koja smeta pri prohodnosti kanala i tu se ocito zadrzava mali dio urina i eto polja za bakterije. Dok bubrezi podjednako rade ne zele me operirati (precvikali bi kanal i zasili ga ispred ili iza arterije) jer sam mlada, a i pitanje dal bi operacija rijesila problem.
    Kazu da zene cesto u trudnoci dobiju tu dijagnozu s obzirom da se sve premjesta i namjesta. Ali ne znam kako se to ljeci?
    Savjetkoji sam i sama dobila - ne spavati na toj strani koja je problematicna, piti jakoooo puno tekucine i sto cesce ici na wc (nikako ne trpiti, bakterijama treba cca 6h da se razviju). Izbjegavati secer i citrusno voce.
    Cure, cestitke na curici i na deckicu Liamu, lijepo i neobicno ime

Ufff hvala ti puno, poslusat cu te. Jel te boljelo jako? Ja sam mislila jucer da cu zavrsit na hitnoj moguce da sam pomokrila kamen pa je ta bol stala. Imam na desnom samo, kaze dr da je od T i pritiska maternice :(

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.