Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    26. Kolovoz 2020. 00:22

Tea22 ma kakva briga,  mislim da je to baš taman😊

Nova19
    26. Kolovoz 2020. 06:45

Lilo i Tea čestitke na urednim pregledima i na curici Tea ❤️
    Ja jucer imala bh kontrakcije, malo se prepala ali sam čitala da je to normalno u ovim tjednima... dosta me rezalo i zatezalo, trbuh tvrd kao kamen, ali se mali javljao svako malo pa me to umirilo 💙
    Jutros sam puno bolje i nadam se da će tako ostati sada pa do pregleda najmanje, koji je tek 10/9 🤗

santina
    26. Kolovoz 2020. 07:39

Cure, cestitam na odlicnim pregledima. Samo tako naprijed! A sada napokon znamo spol najvece skrivalice na forumu. 😊 

Nova19, ne zelim te plasiti, samo molim te obrati paznju i malo vise miruj narednih dana.. Upravo si opisala ono sto se meni desavalo za vikend, samo je meni duze trajalo. Jedino sto je moja trudnoca ipak kraca, i to je bitno. Mada sam po netu citala da su bh kontrakcije vec normalne od mog tjedna.. Ipak sam se javila doktoru, zavrsila na pregledu i oni misle da, u mom slucaju, to nije dobro, da je prerano. Da mi se nije smjelo toliko grciti i biti tvrd stomak..A kako sam shvatila bh kontrakcije i ne bole. Tako da su mi pojacali terapiju Utrogestana, dali antibiotik (jer je CRP iz nekog razloga povecan) i da sto vise lezim. 

Sretno svima dalje i pisiteee. Ja bas uzivam kad vas citam, o cemu god, kao da pijem kavicu sa vama. ☺️

Lalla
    26. Kolovoz 2020. 08:06

Dobro jutro svim! Evo citam vas uz cokoladni dorucak. Poludila sam jutros za cokoladom  
    Na moru sam samo sa sinom do petka kad ce doci tata po nas i onda cemo doma u nedjelju. U ponedjeljak vrtić i posao. 
    Meni je pregled iduci tjedan, nisam bila od 7.7. Vidjet cemo... malca osjećam svaki dan. Braco mu priča, salje puse i mazi.  Nadam se da je sve ok.
    Bh kontrakcije nisam nikad imala, mozda zato sto imam previse sala na trbuhu. Nemam ni iskustva s bakterijama, nisam imala do sad problema s tim. 
    U subotu sam po zadnjoj m na tocno 20 punih tjedana  Čini mi se nestvarno. 
    Rebeka je i meni bilo zanimljivo ime za djevojcicu, ali isto me vjerujem da bih nagovorila muza na njega. On je htio zensku verziju svog imena  a eto mu sad, imati ce dva sina.

flower93
    26. Kolovoz 2020. 09:10

čestitke svima na urednim pregledima  divno je čitati vašu sreću što ste vidjele svoje bebice 

nina_1805
    26. Kolovoz 2020. 09:13

Dobro jutro cure, ja isto svaki dan citam, ali ne komentiram 😂 budemo sad to malo promijenili.
    Ja sam isto imala bh kontrakcije s tim da moj ginekolog puse na hladno pa me poslao na Sveti duh i tamo su mi rekli da je to sve normalno za moje tjedne (tad sam bila 23 plus nesto sitno, a danas tocno 25 😍😍) tako da treba piti magnezij i jako puno vode, cula sam da se znaju cesto dogadati i zbog dehidracije..
    I ove slikice s 4d su mi nesto prekrasno 😍 kad sam ja isla znam da sam gledala cijeli dan tih par sto su super ispale i zarucnik i ja bi se topili.
    Bebu sad vec osjecam svaki dan, par dana luduje doslovno svaka 2 sata, i onda dode jedan ili dva dana di je toliko miran i odmah pocnem panicariti kao jucer npr 😂 
    Htjela sam vas pitati, curke koje rade, kako su vama reagirali na poslu vezano uz trudnocu? Ja sam odmah na pocetku rekla nadredenima jer san htjela ispasti fer i korektna u slucaju da se nesto dogodi pa da se zna. Obzirom da imam ugovor na odredeno ali da su zadovoljni mojim radom, poslodavac mi je odmah rekao da bi mi dao ugovor na neodredeno kad ovaj istekne. Medutim, imam jednu nadredenu seficu koja me i ne preferira bas, prosli tjedan me napala i izvrijedala vezano uz nesto s cim ja uopce nisam imala veze te sam iz njenih rijeci dala iscitati da ona odlucuje o meni i mom ugovoru i da mi ga nece produziti.. Malo.se sad jadam, ali mi je nevjerojatno da je zena zeni najgori neprijatelj, i da je ocito moja trudnoca razlog zasto mi se ne produzava ugovor iako ih ne kostam ni lipe.

Nova19
    26. Kolovoz 2020. 10:03

Santina hvala i ne brini, ne plašiš me, jako osluškujem svoje tijelo i za sada vjerujem da je sve to ok, no ipak ću napisati e-mail ginicu da vidim šta mi on predlaže (još je na godišnjem)...
    Stvar je u tome da imam uredski posao i kolega se tek prije 2 dana vratio sa godišnjeg, do tada sam puno više hodala po stepenicama i općenito pa mislim da sam malo preforsirala...
    Nina mislim da mi definitivno magnezij treba jer znam ponekad imati grčeve u listovima koje nikad nemam... pogotovo ujutro... svakako ću si kupiti! 
    Šta se tiče posla, kod mene su dobro reagirali ma da znam da je kolegi najviše bed jer će i moj dio posla pasti na njega iako će mi doći zamjena... ali imam ugovor na neodređeno pa nemam problema sa ugovorom, žao mi je da ti imaš jednu glupacu koja ti može raditi probleme 😠

santina
    26. Kolovoz 2020. 10:34

Nina-1805,  nazalost i moje iskustvo kaze da su zene zenama najveci neprijatelji i to cisto iz neke zavisti zbog njihovih kompleksa. Sa muskarcima nikad nisam imala problema na poslu. Srecom, promijenila sam tu paklenu firmu u kojoj sam bila 6 god, i dan danas su mi ostale traume. Firma u kojoj sam danas je super, medjuljudaki odnosi su skroz ok, svi se postujemo, pomazemo si.. Rekla sam cim je proslo 3 mjeseca i nakon sto je prenatalni potvrdio da je sve ok. Sada radim od kuce, a svi oni mi dosta uskacu u firmi, ako nesto treba.. 
    Tebi ne mora znaciti da nece produziti ugovor. vjerujem da se pika misljenje svih. Ali i da ti ne produze ugovor, gledaj na to kao na nesto dobro, jer niko ne zasluzuje da trpi mobing na poslu, zbog necijih frustracija. Kako nasi stariji kazu "svako zlo za neko dobro". I meni se to zaista pokazalo tako. Nekad ne vidim odmah, ali u na kraju se pokaze istinom.
    Nova_19 i ja mislim da sam se preforsirala u prethodnom periodu. Iako radim od kuce, znala sam sjediti bar do 18/19h i raditi, a pocinjati cak i u 6.30. Kako je curetak nisko, sjedenje je meni valjda najveci problem, a ja sam pretjerala.. 😔
    Zato nakon posla, kuci i sto vise odmaraj, lezi.

student13ica
    26. Kolovoz 2020. 10:35

Nina ja s poslom nemam problema. Ali da žena je ženi najgori neprijatelj. Tako kad mi je sestra ostala trudna, radila je na nekom projektu, di je bila glavna. Kad je rekla da je trudna, šefica joj je komentirala, "a to si planirala il", al ono bezobrazno. Oću reći, svi smo zamjenjivi, mada mi mislimo da nismo 🙈 a žene su uvijek prve koje će nešto komentirati. 
    Može se najgore dogoditi da ti stvarno ne produže ugovor, ali sigurna sam da ćeš brzo naći, naravno nakon porodiljnog novi posao. 💪

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Nova19
    26. Kolovoz 2020. 11:27

Santina mislim da sam i ja dosta sjedila u jednom periodu jer me baš “dole” znalo tako štrecnuli da me iznenadilo... pitala doktora i da, kaže da moram piti magnezij 1-2x na dan... osluskujem jako svoje tijelo i probat ću sto više ležati nakon posla, a za 2,5 tjedna idemo opet malo na more pa se baš veselim 👏👏 tim više da mi je pregled 10/9 i naravno vidjet ću šta će ginic reci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.