mimi0402ja o cervikalnim brisevima ne znam puno, meni su radeni u 15tt… ali gledaj, brisevi se uzimaju iz razloga da se otkrije stima li sve ili treba malo ipak intervenirati, pretraga ne bi ni postojala kada bi svim trudnicama nalazi bili savrseni
Dakle kod tebe je bakterijica otkrivena, sad slijedi terapija… budi bez brige, ovčica je dobro rekla - antibiotici nisu razlog za brigu i strah, gore je da se te bakterijice razmnozavaju
Takoder, brisevi su ti mogli biti uzeti odmah na pocetku trudnoce pa da se bakterija pojavi do 20tt i recimo onda te ginekolog niti ne bi slao na ponovnu pretragu jer bi mislio da je sve uredno 🤷♀️ meni se cini da je to kod tebe super ispalo, i sama kazes da si zatvorena i da je sve uredu
Sretno sutra ❤
unknown_girl ja jos nisam nabavila kolica i krevetic, al ako nista znam sto zelim nabaviti.. i to je pocetak 😄🤦♀️
Cvitka cestitam na deckicu 😃💙💕 i sretno u ponedjeljak 🤞🤞 ne znam gdje zivis, ja sam iz Ri i ovdje je pratnja dozvoljena… a vjerujem da mozes naci popis ostalih bolnica u RH koje takoder dozvoljavaju pratnju
Za ZG znam da je to sv Duh
Tea 22 hvala ti na podrsci😁Nekad poneki glas razuma dobro dode… Istina nemoze sve uvjek bit perfect iako bi mi to htjele… Oped se tjesim da je od samog pocetka vec bi nedaj boze nesto se i zakompliciralo… Sutra cu sve vidjeti usput ce mi napravit i daj malo opsežniji uvz posto to nismo pa cu ajmo reci sve znati…treba se nadati najboljen istina 😁🙏bebaca sam neki dan tek pocela osjecati(ili bar mislim da je to to) kao neko titranje vibriranje kroz trbuh poput ribice pa sve nekako mislim da me tjesi mama ja sam dobro… 😛👣
Dada hoce oni to tako, utjesit nas cim skuze da smo malo uznemirene 😊❤
https://ibb.co/jDW3vCG
https://ibb.co/gSmFmkF
https://ibb.co/ykQbB3M
https://ibb.co/h8JXMqj
https://ibb.co/BKcxLr5
Zeznula sam nešto sa slikama uglavnom evo i slikice 😁
Ajmeee pa ona se smjeska, i pravi grimase 🤭🤭🥰🥰🥰 prekrasna mrvica mala 🌼🌞🧡 cestitam ti na urednom pregledu, i drago mi je da ste napokon otkrili spol 😃 pratnja ti je bila dozvoljena na pregledu, je li tako?
Ja niti imam slikica, niti nesto osobito puno za pricat (hvala Bogu da je tako❤), super smo... cerviks, posteljica, bebolina... sve 5, malecka ima 780 grama 🤩😃❤
Sretno na pregledu sutra curkama koje idu 🥰 ja idem tek 9.9. a zadnji mi je bio 29.07. Ovaj period je bas predugo izmedju ali osjecala sam se dobro i nisam isla ni privatno.. ja sam vam sad isto na fb grupi, lakse mi pratiti i mi smo si tamo vec sve super u komunikaciji ali dodjem i na forum da vidim sta ima ❤️ Ja se vec uveliko bavim sopingom, kupila sam mnogo robice za bebaca, danas sam narucila i posteljinu za krevetac, gnijezdo i onu pletenicu za oko kreveta a nekad sredinom septembra idem u ikeu pa cu kupiti krevetic i komodicu s previjalnikom… kolica cu zadnja jer moram pazljivo odabrati a cijene su haos🙃🙃 pozdravljam vas sve, budite mi dobro 🥰🥰💋
Gdje si naručila posteljinu, pletenicu…?
Ima toliko tih stranica za naručivanje, boja.. ja se ne mogu odlučiti za koju 🙈 al mislim da će mi na kraju svekrva šivati, ona će uživati u tome 😊
Narucila sam preko instagram stranice @didaktik jako su ljubazni, ja sam trazila da posalju na maminu adresu pa da ona plati pouzecem jer sam ja u Sloveniji i skupa bi bila postarina. Stranica je iz Bosne ali vidjela sam da salju i za Hrv, a ako nista mozes pogledati zbog ideja ako ce ti svekrva vec sivati 🙃
Sretno na pregledu sutra curkama koje idu 🥰 ja idem tek 9.9. a zadnji mi je bio 29.07. Ovaj period je bas predugo izmedju ali osjecala sam se dobro i nisam isla ni privatno.. ja sam vam sad isto na fb grupi, lakse mi pratiti i mi smo si tamo vec sve super u komunikaciji ali dodjem i na forum da vidim sta ima ❤️ Ja se vec uveliko bavim sopingom, kupila sam mnogo robice za bebaca, danas sam narucila i posteljinu za krevetac, gnijezdo i onu pletenicu za oko kreveta a nekad sredinom septembra idem u ikeu pa cu kupiti krevetic i komodicu s previjalnikom… kolica cu zadnja jer moram pazljivo odabrati a cijene su haos🙃🙃 pozdravljam vas sve, budite mi dobro 🥰🥰💋
Bas sam neki dan povezala tvoj nadimak s foruma, sa imenom na fejsu… trebalo mi je neko vrijeme 😅😅😃
Slazem se da je na fejsu lakse pratiti, volim nasu fejs grupu ❤ ali pratim svejedno sve sto ovdje cure pisu, a kad vec pratim onda i pisem jer drugacije ne bi imalo smisla 😄
Dobro je ako si uspjela povezati, ja jos nikog nisam sa foruma povezala, mada za tebe sad mislim da znam 🤔😉😂😂 iskreno, meni puno znaci i forum i fb i aktivna sam na oba mjesta ❤️🥰
Lilo cestitam ba urednom pregledu i na djevojcici 💞🥰 slikice su preslatke, bas se fino vidi bebica u tom tjednu, ja se sjecam da sam lebdila danima nakon pregleda u 12t gdje sam iole bolje vidjela obrise bebca a sta ce biti kasnije 🥰🥰
Tea22 sad podsjecam na tebe sa ovim odgovaranjem post za postom 😂😂 kad udjem na forum onda bar sve da odradim😂😂
Cure, cestitke na urednim pregledima! Lilo, i tebi cestitke na curici! tako sam i ja cijeli dan gledala slike s 4D, sve mi je to bilo predivno. Sad cekam jos tjedan dana do pregleda, vec mi fali vidjeti bebicu na ekranu 🥰
čestitam cure na lijepim vijestima i urednim pregledima😁 i tebi lilo23 na malenoj slatkici😊😍☺ tea22 već 780gr, ajmee😍🤗🤗
Lilo23 daa poznat mi je taj osjecaj euforije nakon 4Da, nesto posebno u svakom slucaju 🥰🥰🥰
Bas mi je drago sto ima jos iznimaka koje dopustaju pratnju.. 😊 i fantasticno si ubola akciju 😃🤩
Slikice ne dobijam vec tjednima... opseg glavice, femur, trbuh... i to je to (hvala Bogu da sam bila i sama na 4Du jer bi poludila sa slikama koje mi moja gineko uskracuje 😅)
I dopada mi se ime Rebeka 👌👌🤩 bas me zanima hoces li ostat pri njemu 😅😄
misslolica hahahah ja sam vise pita razmisljala idem li ljudima na zivce kad odgovaram pojedinacno, ocito idem ako si me ti po tome upamtila 🤣🤣🤣
I bas cu pogledat didaktik posteljine, ne postoji stranica koju je netko preporucio a da je ja nisam detaljno proucila 🤭🤭
ovčica hvala ti 💕💕
matea1201 ma joj, nezz zasto sam uopce isla guglat koliko ostale bebe imaju u tim tjednima... ima nekih i po kilogram i vise 😳😳 pa me to zabrinulo, al sam odlucila ne razmisljati o glupostima 😅😂
Hvala ti 🌞🌼🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji