Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepipeps
    15. Travanj 2020. 20:05

MalaD

Drage moje ja danas ugledala svoj plusic1-2 na digitalnom clearbuleu.. Pa ako me primite ka bi s pridruzila. :-)

čestitke!

Tea22
    15. Travanj 2020. 20:26

MalaD

Drage moje ja danas ugledala svoj plusic1-2 na digitalnom clearbuleu.. Pa ako me primite ka bi s pridruzila. :-)

Cestitke🥳🥳 dobrodosla😍😍

pepipeps
    15. Travanj 2020. 20:36

Joj, cure, ja sam se sad tako najela...cijeli dan sam razmišljala o McDonaldsu i, naravno, da sam sad otišla u McDrive i uzela cijeli Big Mac meni, najela se svega, popila i pola litre Cole Zero...ajme..sad mi je takva grižnja...tješim se jedino time što otkad sam saznala za trudnoću nisam nikakav junk food jela, niti pila gazirana pića pa onda ovo valjda neće tako naškoditi 😒😄

mylady
    15. Travanj 2020. 20:52

pepipeps

Joj, cure, ja sam se sad tako najela…cijeli dan sam razmišljala o McDonaldsu i, naravno, da sam sad otišla u McDrive i uzela cijeli Big Mac meni, najela se svega, popila i pola litre Cole Zero…ajme..sad mi je takva grižnja…tješim se jedino time što otkad sam saznala za trudnoću nisam nikakav junk food jela, niti pila gazirana pića pa onda ovo valjda neće tako naškoditi 😒😄

Hahaha 😁 dobra si.. Ako te ista tijesi, ja upravo smazala dvije snite kruha sa majonezom i schwarzwald sunkom. Huh. Previse mi je xD

Tea22
    15. Travanj 2020. 20:56

Ako te tjesi ja sam danas za rucak imala pastu sa zabranjenom tunom u trudnoci😂😂

pepipeps
    15. Travanj 2020. 20:56

mylady

pepipeps

Joj, cure, ja sam se sad tako najela…cijeli dan sam razmišljala o McDonaldsu i, naravno, da sam sad otišla u McDrive i uzela cijeli Big Mac meni, najela se svega, popila i pola litre Cole Zero…ajme..sad mi je takva grižnja…tješim se jedino time što otkad sam saznala za trudnoću nisam nikakav junk food jela, niti pila gazirana pića pa onda ovo valjda neće tako naškoditi 😒😄

Hahaha 😁 dobra si.. Ako te ista tijesi, ja upravo smazala dvije snite kruha sa majonezom i schwarzwald sunkom. Huh. Previse mi je xD

Hahah, malo je utješno😂 što je najgore, još sam gladna...valjda mi jr danas takav nekakav dan, jučer sam pola dana prespavala i bila u mučninama. Danass sam živnula malo pa udri odmah po svemu, tko zna kako ću sutra biti, osigurala sam se😄😁

pepipeps
    15. Travanj 2020. 20:57

Tea22

Ako te tjesi ja sam danas za rucak imala pastu sa zabranjenom tunom u trudnoci😂😂

zar je zabranjeno? Pa ja sam prije dva tjedna u petak isto to jela...😒

Brunoibrankica
    15. Travanj 2020. 21:11

isabelagregorijan

Brunoibrankica

isabelagregorijan

Mozee! Koje ste godište vas dvoje?! Tamo su Gregurići, Leško, Herceg….
    Meni sveki gore radi , pa mi to ona sredi kod njega… 😉

Muž 88, ja 91. Ja sam greguric, al u dubravi su svi gregurici 😅 a leško familiju znam samo zato jer je bivsa od mog muza lesko 😂 kako je svijet mali 😅 herceg poznam valeriju, s tim da ih sve znam jer mi muz reko hahs, ja sam tu vec 8 godina i ne druziđ se tu s nikim uglavnom, svi ki u zagrebu, i posao i prijatelji.

Hmm…. Sa Brankom Leško ?!
    Mislim nije ni bitno, al nju znam.
    Valeriju poznam ista generacija. Kam je tvoj Greguric isel u skolu?!? ☺️ Svijet je mali… Ja u Zabok u ekonomsku.

Hahahha da da s njom 😂🙈 ja ne poznam nikog bas osobno,sam znam po njegovim pričama 😁 moj je srednju isel u konjscinu, al mozda si osnovnu isla s njim, s valerijom je isel u razred.

Neee.... Ja sam dosla u zbk prije 13g, a srednju sam isto isla u zbk... 
    Ne poznam ja njega.. nego nekad kad sam isla na faks s njom sam isla, a imala sam tada i face, pa mi je u magli slika.. 
    Mislim sve je to proslost... 
    Ko zna mozda smo se srele ... Mozda se i sretnemo na Bračku :-)

Tea22
    15. Travanj 2020. 21:17

pepipeps

Tea22

zar je zabranjeno? Pa ja sam prije dva tjedna u petak isto to jela…😒

Ja sam citala na netu da je tuna puna zive i da cak i male kolicine mogu lose djelovati, eh sad koliko je sve na internetu tocno ne znam 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Al sam pitala gineko i ona je isto rekla bolje izbjegavati tunu
    Btw i ja sam nonstop gladna kao ti hahahha kad nam naraste trbuh necemo znati jel to zbog bebaca ili previse klope😂

15. Travanj 2020. 21:22

Brunoibrankica

isabelagregorijan

Mozee! Koje ste godište vas dvoje?! Tamo su Gregurići, Leško, Herceg….
    Meni sveki gore radi , pa mi to ona sredi kod njega… 😉

Muž 88, ja 91. Ja sam greguric, al u dubravi su svi gregurici 😅 a leško familiju znam samo zato jer je bivsa od mog muza lesko 😂 kako je svijet mali 😅 herceg poznam valeriju, s tim da ih sve znam jer mi muz reko hahs, ja sam tu vec 8 godina i ne druziđ se tu s nikim uglavnom, svi ki u zagrebu, i posao i prijatelji.

Hmm…. Sa Brankom Leško ?!
    Mislim nije ni bitno, al nju znam.
    Valeriju poznam ista generacija. Kam je tvoj Greguric isel u skolu?!? ☺️ Svijet je mali… Ja u Zabok u ekonomsku.

Ej. Kakje svijet mali, nisam iz Zagorja, al mi je dragi odande i znam BL 😃😄 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.