Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucija987
    16. Travanj 2020. 09:51

Ne radim uzivam ma kaucu svome 😂😂😂
    Nadan se do kraja trudnoce da necu bit sira od njega,al na dobrom sam putu 🤫🤫🙈😂

🙏❤💙

pepipeps
    16. Travanj 2020. 10:09

RedRobin, drži se i javi nam jel te naručila. Ja danas nastavljam svoje tovljenje😂 Muža sam natjerala da mi ode po burek od sira....ah, već su mi počele specifične želje😂😂

isabelagregorijan
    16. Travanj 2020. 10:51

d.

Neee…. Ja sam dosla u zbk prije 13g, a srednju sam isto isla u zbk…
    Ne poznam ja njega.. nego nekad kad sam isla na faks s njom sam isla, a imala sam tada i face, pa mi je u magli slika..
    Mislim sve je to proslost…
    Ko zna mozda smo se srele … Mozda se i sretnemo na Bračku :-)

Isla sam i ja na taj faks 😅 a u zb sam dosla krajem 2012, početkom 2013. 😁 
    Ma vidale smo se sigurno, a i na bračku cemo se vjerojatni srest 😁

[/url

isabelagregorijan
    16. Travanj 2020. 10:52

Sapica

Brunoibrankica

isabelagregorijan

Mozee! Koje ste godište vas dvoje?! Tamo su Gregurići, Leško, Herceg….
    Meni sveki gore radi , pa mi to ona sredi kod njega… 😉

Muž 88, ja 91. Ja sam greguric, al u dubravi su svi gregurici 😅 a leško familiju znam samo zato jer je bivsa od mog muza lesko 😂 kako je svijet mali 😅 herceg poznam valeriju, s tim da ih sve znam jer mi muz reko hahs, ja sam tu vec 8 godina i ne druziđ se tu s nikim uglavnom, svi ki u zagrebu, i posao i prijatelji.

Hmm…. Sa Brankom Leško ?!
    Mislim nije ni bitno, al nju znam.
    Valeriju poznam ista generacija. Kam je tvoj Greguric isel u skolu?!? ☺️ Svijet je mali… Ja u Zabok u ekonomsku.

Ej. Kakje svijet mali, nisam iz Zagorja, al mi je dragi odande i znam BL 😃😄

Hahhaha izgleda da nju svi poznaju😅

[/url

isabelagregorijan
    16. Travanj 2020. 10:58

Ja sam se opet ovu noc dizala najmanje 6 puta na wc...a snovi, mislim da svaki dan sanjam čuda haha...
    Ja jos ni kilu nisam dobila, a jedem ko slon, jučer mi dosla zelja za gibanicu od maka pa sam isla mijesit i peć 😅 a trbuh mi je vec zaokruzen, pogotovo navecer 😁 
    U pon imam pregled i jedva čekam samo da vidim da je beba ok, kombinirani cemo isto raditi pa sam sva u strahu. Nadam se da.ćw sve biti ok ♥️

[/url

pepipeps
    16. Travanj 2020. 11:03

Ja sutra idem privatno vaditi hormone štitnjače da provjerim jel sve okej...

Tea22
    16. Travanj 2020. 11:19

Ajme spavam malo duze i toliko je por da ne znam od kud pocet odgovarat😅

Tea22
    16. Travanj 2020. 11:22

Za pocetak, JaTeTo i Napokon 2804 niste svjesne kakvo mi je olaksanje procitati ovo da jedete svu hranu i da je sve okej, bas me mucilo to sto sam postala izgubljena u tome sto smijem,sto ne smijem
    Hvala cure😃😃

• Pepa14
    16. Travanj 2020. 11:22

pepipeps

Ja sutra idem privatno vaditi hormone štitnjače da provjerim jel sve okej…

Evo ja danas išla vaditi TSH pa očekujem rezultate :) 

Tea22
    16. Travanj 2020. 11:24

RedRobin ne brini nista, bit ce to uredu💞
    Al odi kod ginek9 cisto zato da budes mirnija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.