Ja sutra idem privatno vaditi hormone štitnjače da provjerim jel sve okej…
Evo ja danas išla vaditi TSH pa očekujem rezultate :)
Moze pa mi javi😊
Meni su vadili krv na sve odjednom, i to mi je draze nego da me nonstop pikaju te za ovo te za ono😅
Ja sam se opet ovu noc dizala najmanje 6 puta na wc…a snovi, mislim da svaki dan sanjam čuda haha…
Ja jos ni kilu nisam dobila, a jedem ko slon, jučer mi dosla zelja za gibanicu od maka pa sam isla mijesit i peć 😅 a trbuh mi je vec zaokruzen, pogotovo navecer 😁
U pon imam pregled i jedva čekam samo da vidim da je beba ok, kombinirani cemo isto raditi pa sam sva u strahu. Nadam se da.ćw sve biti ok ♥️
Ajmee zar ti vec imas trbuscic😍😍🥰
Prekrasno❤
I uskoro izlazis iz ovog tromjesjecja strave i uzasa, blago tebi😄
Eh da cure, znam sta sam vas htjela pitati
Jel koja od vas razmisljala o tome da radi nifty test?
Ja se bas ne mogu odluciti
Za pocetak mi je preskupo, da je jeftinije mislim da bi ga definitivno napravila
Al s druge strane nisam sigurna 🤷♀️
Sta vi mislite
Za pocetak mi je preskupo, da je jeftinije mislim da bi ga definitivno napravila
Sta vi mislite
Radili smo u prosloj trudnoci nifty, radili budemo i opet. Onda sam rekla, sad budem ponovila, ako 4500kn moze kupiti moj mir, ja sam za to.
Razvila bude se rasprava oko toga da bi vecina rodila dijete s downom, ali niftyjem, pogotovo ovim najopsirnijim paketom se ne provjerava samo za down, nego jos 6, 7 drugih kromosomskih sindroma i 60ak dodatnih kromosomskih poremecaja, a velika vecina je nespojiva sa zivotom.
Uvijek dok procitate da je nekoj bebi stalo srce u 20+ tt, to je zbog nekog kromosomskog poremecaja, tak da je mozda bolje napraviti i znati na cemu si pa i ptekinuti trudnocu ako je potrebno. Naravno, ako se pokaze veliki rizik za neki sindrom, ide se na amniocintezu koja je jedina 100% tocna, ali je izrazito invazivna.
Sta vi mislite
Javim svakako rezultate. Kod mene nije bilo opcije da mi odmah sve naprave pa moram ovako sve pojedinačno :(
Ugl, od mog društva, pola cura ga je radilo, pola ne. I one koje su radile su radile najviše zato što nisu mogle dočekati da saznaju da li je curica ili dečko. Ja ga neću raditi.
Vidis nisam uopce razmisljala da se i zatajenje srca u kasnijoj trudnoci moze predvidjeti
Jucer sam u fejs grupi Trudnice 2018/19/20 vidjela post od djevojke koja je objavila da je upravo otkrila da je njezinoj bebi prestalo kucati srce u 23tt, to me toliko potreslo da vam ne mogu opisati
Jel se moze nifty na rate platiti? I u kojem tj se tocno radi?
Sta vi mislite
Javim svakako rezultate. Kod mene nije bilo opcije da mi odmah sve naprave pa moram ovako sve pojedinačno :(
Ugl, od mog društva, pola cura ga je radilo, pola ne. I one koje su radile su radile najviše zato što nisu mogle dočekati da saznaju da li je curica ili dečko. Ja ga neću raditi.
Hahah meni je glavni razlog zasto bih ga zeljela raditi, taj sto bih bas htjela ici na taj lijepi ultrazvuk😅
Sta vi mislite
Što se Nifty tiče,ja planiram raditi..ipak se bližim brojci 33,a i nakon 30 je kao da se preporučuje svakako.Ne znam kako kod Vaših ginekologa,moj ima složeno da plačaš na više rata, pa je lakše i sve kod njega radiš.
Sta vi mislite
Vjeruj mi da sam ja sad to krenula da pitam :D. I ja se razmisljam bas sta da radim, imaju dakodje i double i triple testovi, s tim da oni pokazuju 70-tak% tacnosti. S tim da je dosta jeftinije, i mislim da se na ultrazvuku moze dosta toga vidjeti. Ja naprosto nisam mirna, znam da ako uradim nifty da cu biti mirnija, pa sad...on se radi u desetom tjednu, htjela sam da vidim sa vama ostalim da li ste ista planirale od tih stvari? Jos nesto, citala sam da nifty se vise preporucuje zenama koje su u rizicnijoj grupi, tipa starije zene, koje imaju dijabetes i sl. Meni je 27, a suprugu 28 godina. Sta vi mislite?
Pa ja iskreno ne znam. Ja imam 30, ako održim trudnoću do kraja, rodit ću u 31. A, što i ako vidite da postoje neke anomalije? Što biste onda napravile..da vam kažu da će se dijete roditi s Downovim ili nekim drugim sindromom? Odrekle bi se djeteta u startu? Bojim se da ne razumijem svrhu toga testa. Sigurno je olašanje znati da je sve okej, ali ako saznam da nije baš sve okej, koliko bi me to izjedalo onda, bih li mogla nastaviti u miru s trudnoćom...to me više brine...
Sortiraj odgovore
Najstariji