Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Travanj 2020. 06:19

Danijelalea

Jelima koja iz vz zupanije😄

🙋‍♀️

16. Travanj 2020. 06:25

Inace cure, sve se slobodno jede, tuna ima zove, ali ima u toliko maloj kolicini da se to uopce u vasem organizmu ne osjeti. 
    U prosloj trudnoci sam pazila na pocetku, pa nemoj suhomesnato, pa meke sireve pa zubu, pa nemoj ovo pa nemoj ono dok me gibekolog nije oprao i rekao bek jedem kaj hocu i koliko hocu, da je to toliko mala vjerojatno da se bude nekaj od hrane desilo da nema smosla ne jesti, da on u svojih 30 godina nije imao trudnicu kojoj je bilo nekaj od hrane "zabranjene". Tak da dam onda pocela jesti sve, vidlo se to na kraju na mojih +23, al to je druga stvar 😂 mali je sve isisao iz mene tak da opet ne brinem kolko bude dobila, ovak sam pothranjena, sve bude nakon poroda otislo dolje.
    Zakljucak, jedite kaj vam se jede! 

Napokon 2804
    16. Travanj 2020. 07:31

JaTeTo

Inace cure, sve se slobodno jede, tuna ima zove, ali ima u toliko maloj kolicini da se to uopce u vasem organizmu ne osjeti.
    U prosloj trudnoci sam pazila na pocetku, pa nemoj suhomesnato, pa meke sireve pa zubu, pa nemoj ovo pa nemoj ono dok me gibekolog nije oprao i rekao bek jedem kaj hocu i koliko hocu, da je to toliko mala vjerojatno da se bude nekaj od hrane desilo da nema smosla ne jesti, da on u svojih 30 godina nije imao trudnicu kojoj je bilo nekaj od hrane "zabranjene". Tak da dam onda pocela jesti sve, vidlo se to na kraju na mojih +23, al to je druga stvar 😂 mali je sve isisao iz mene tak da opet ne brinem kolko bude dobila, ovak sam pothranjena, sve bude nakon poroda otislo dolje.
    Zakljucak, jedite kaj vam se jede!

Tocno tako, pogotovo ako vas muče mucnine i povracate, ja sam do 12 tjedna zivjela na cedeviti od limuna i rizi, uz to pila vitamine, folnu i magnezij. Rekla sam ginici kakva je moja prehrana, inače samo meso, od svega ostalog samo riza i krumpir dolaze u obzir, na to mi je ona rekla, svaka zena drugačije prihvaća trudnoću i normalno je da ti uz jake mucnine ne možeš paziti sta jedes. Bitno je da ne dehidriras, a kasnije kad se sve smiri radi onako kako ti tijelo trazi, ako to znaci cijeli dan na slatkom, ti jedi cijeli dan slatko, ako je slano jedi slano... Nemaju smisla zabrane, nego samo slusati tijelo. Tako i radim, i krvna slika je odlična, i sve se odlicno razvija. 

Nisha_21
    16. Travanj 2020. 07:43

MalaD

Vi ste na pocetku trudnoce.. Odnosno kad ste otkrile da ste trudne imale grceve kao da cete svaki cas dobiti mengu?? Mene malo strah.. Ba sme muce..

Ja sam isto na početku, znači 4+ nešto i meni ima dana pa me cijeli dan lagano grci kao da cu dobiti svaki tren, onda me 1-2 puta jače ulovi grč i tak idem svako malo na wc gledat...

Još jedan simptom mi je - pulsiranje cijelog tijela - znaci lezim i osjetim puls, kao da mi srce ima Volumen 2L 😂

Brunoibrankica
    16. Travanj 2020. 07:49

Sapica

Brunoibrankica

Sapica

Brunoibrankica

isabelagregorijan

Mozee! Koje ste godište vas dvoje?! Tamo su Gregurići, Leško, Herceg….
    Meni sveki gore radi , pa mi to ona sredi kod njega… 😉

Muž 88, ja 91. Ja sam greguric, al u dubravi su svi gregurici 😅 a leško familiju znam samo zato jer je bivsa od mog muza lesko 😂 kako je svijet mali 😅 herceg poznam valeriju, s tim da ih sve znam jer mi muz reko hahs, ja sam tu vec 8 godina i ne druziđ se tu s nikim uglavnom, svi ki u zagrebu, i posao i prijatelji.

Hmm…. Sa Brankom Leško ?!
    Mislim nije ni bitno, al nju znam.
    Valeriju poznam ista generacija. Kam je tvoj Greguric isel u skolu?!? ☺️ Svijet je mali… Ja u Zabok u ekonomsku.

Ej. Kakje svijet mali, nisam iz Zagorja, al mi je dragi odande i znam BL 😃😄

Daaaaj…. Stvarno ????!?!?
    Znaci muz ili decko ti je iz okolice Zaboka ?!?

Kak je svijet mali

Naozbiljnije 😄😄😄😄, daaaa, okolica 🤩🤭

Zaaakon.....  Jel planiras i ti doć u Zagorje 😉🥰
    Ima naas.... 
    Ufff nesanica, pola noci sam precula, boli me glava od sinoc. 😵

mylady
    16. Travanj 2020. 08:10

Cure, kako ste danas? Radite normalno ili ne? 

Brunoibrankica
    16. Travanj 2020. 08:29

Kao sto sam rekla boli me glava, nervozna sam. 
    Nekako mi je mukasto.
    Ja radim od kuce, trazila sam go, tak da mi se pise sad go, al moram danas napraviti neke tablice...

16. Travanj 2020. 08:45

Ja radim od kuce.
    Imala sam nekakve mutave nocne more koje imam osjecaj da pretocim u knjigu il scenarij za seriju bi mogla dobro zaraditi. 
    A nakon sto sam se probudila iz zadnje nocne more sam otisla na wc i tamo me opet docekao trag krvce na papiru, a ujutro i mala tockica na ulosku. Zivcira me to vec. 
    Danas cu zvat dr da vidim oce li me primit na pregled sljedeci tjedan. 

mylady
    16. Travanj 2020. 08:54

Brunoibrankica drži se,bude prošlo.
    RedRobin zovi doktora,da budeš mirna. Samo smireno.
    Ja radim u uredu, ali sama. Pa je u redu. Sva sam si napuhnuta i gladna skroz  Samo povremeno imam grčeve, glava boli dok me mučnine i dalje muče navečer. Spavam dosta dobro, sa obzirom na odlaske na wc. 

16. Travanj 2020. 09:46

mylady

Cure, kako ste danas? Radite normalno ili ne?

Muka mi je od kad sam oci otvorila 😑 slozila sam nam dorucak, sad se igram s malim, muz je zatvoren u drugoj sobi jer ima online nastavu posto radi na fakultetu i tak, duramo iz dana u dan, inace sam na porodiljnom jos uvijek. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.