I tnx cure za savjete oko folne. Budem i ja poslije ručka ih pila .💪
Momoftwooprosti, ali jos me zanima moze li mi gineko prepisati terapiju? Ili mora biti endokrinolog?
Može,može.Evo meni je baš dns ginekologica propisala , pokupila tablete i sutra ujutro počinjem sa terapijom. Pije se na tašte ujutro pola sata prije jela.
Sretno ❤️
Hvala ti, ne bih htjela opet dopasti u ruke doktorici s nuklearne koja misli da terapija nije potrebna😂😂❤
Mozee! Koje ste godište vas dvoje?! Tamo su Gregurići, Leško, Herceg….
Meni sveki gore radi , pa mi to ona sredi kod njega… 😉
Muž 88, ja 91. Ja sam greguric, al u dubravi su svi gregurici 😅 a leško familiju znam samo zato jer je bivsa od mog muza lesko 😂 kako je svijet mali 😅 herceg poznam valeriju, s tim da ih sve znam jer mi muz reko hahs, ja sam tu vec 8 godina i ne druziđ se tu s nikim uglavnom, svi ki u zagrebu, i posao i prijatelji.
Hmm.... Sa Brankom Leško ?!
Mislim nije ni bitno, al nju znam.
Valeriju poznam ista generacija. Kam je tvoj Greguric isel u skolu?!? ☺️ Svijet je mali... Ja u Zabok u ekonomsku.
Drage moje ja danas ugledala svoj plusic1-2 na digitalnom clearbuleu.. Pa ako me primite ka bi s pridruzila. :-)
Drage moje ja danas ugledala svoj plusic1-2 na digitalnom clearbuleu.. Pa ako me primite ka bi s pridruzila. :-)
Wohoooo! Evo nam jos jedne! Super! Čestitam!
Mozee! Koje ste godište vas dvoje?! Tamo su Gregurići, Leško, Herceg….
Meni sveki gore radi , pa mi to ona sredi kod njega… 😉
Muž 88, ja 91. Ja sam greguric, al u dubravi su svi gregurici 😅 a leško familiju znam samo zato jer je bivsa od mog muza lesko 😂 kako je svijet mali 😅 herceg poznam valeriju, s tim da ih sve znam jer mi muz reko hahs, ja sam tu vec 8 godina i ne druziđ se tu s nikim uglavnom, svi ki u zagrebu, i posao i prijatelji.
Hmm…. Sa Brankom Leško ?!
Mislim nije ni bitno, al nju znam.
Valeriju poznam ista generacija. Kam je tvoj Greguric isel u skolu?!? ☺️ Svijet je mali… Ja u Zabok u ekonomsku.
Hahahha da da s njom 😂🙈 ja ne poznam nikog bas osobno,sam znam po njegovim pričama 😁 moj je srednju isel u konjscinu, al mozda si osnovnu isla s njim, s valerijom je isel u razred.
[/url
Wohoooo! Evo nam jos jedne! Super! Čestitam!
Jeej, dobro doslaaa ♥️
[/url
Jelima koja iz vz zupanije😄
Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰
Cestitke😃😃😃
Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji