Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Momoftwo
    15. Travanj 2020. 18:38

I tnx cure za savjete oko folne. Budem i ja poslije ručka ih pila .💪

Tea22
    15. Travanj 2020. 18:41

Momoftwo

Tea22

Momoftwooprosti, ali jos me zanima moze li mi gineko prepisati terapiju? Ili mora biti endokrinolog?

Može,može.Evo meni je baš dns ginekologica propisala , pokupila tablete i sutra ujutro počinjem sa terapijom. Pije se na tašte ujutro pola sata prije jela.

Sretno ❤️

Hvala ti, ne bih htjela opet dopasti u ruke doktorici s nuklearne koja misli da terapija nije potrebna😂😂❤

Brunoibrankica
    15. Travanj 2020. 19:02

isabelagregorijan

Mozee! Koje ste godište vas dvoje?! Tamo su Gregurići, Leško, Herceg….
    Meni sveki gore radi , pa mi to ona sredi kod njega… 😉

Muž 88, ja 91. Ja sam greguric, al u dubravi su svi gregurici 😅 a leško familiju znam samo zato jer je bivsa od mog muza lesko 😂 kako je svijet mali 😅 herceg poznam valeriju, s tim da ih sve znam jer mi muz reko hahs, ja sam tu vec 8 godina i ne druziđ se tu s nikim uglavnom, svi ki u zagrebu, i posao i prijatelji.

Hmm.... Sa Brankom Leško ?! 
    Mislim nije ni bitno, al nju znam. 
    Valeriju poznam ista generacija. Kam je tvoj Greguric isel u skolu?!? ☺️ Svijet je mali... Ja u Zabok u ekonomsku. 

MalaD
    15. Travanj 2020. 19:24

Drage moje ja danas ugledala svoj plusic1-2 na digitalnom clearbuleu.. Pa ako me primite ka bi s pridruzila. :-) 

mylady
    15. Travanj 2020. 19:30

MalaD

Drage moje ja danas ugledala svoj plusic1-2 na digitalnom clearbuleu.. Pa ako me primite ka bi s pridruzila. :-)

Wohoooo! Evo nam jos jedne! Super! Čestitam! 

isabelagregorijan
    15. Travanj 2020. 19:40

Brunoibrankica

isabelagregorijan

Mozee! Koje ste godište vas dvoje?! Tamo su Gregurići, Leško, Herceg….
    Meni sveki gore radi , pa mi to ona sredi kod njega… 😉

Muž 88, ja 91. Ja sam greguric, al u dubravi su svi gregurici 😅 a leško familiju znam samo zato jer je bivsa od mog muza lesko 😂 kako je svijet mali 😅 herceg poznam valeriju, s tim da ih sve znam jer mi muz reko hahs, ja sam tu vec 8 godina i ne druziđ se tu s nikim uglavnom, svi ki u zagrebu, i posao i prijatelji.

Hmm…. Sa Brankom Leško ?!
    Mislim nije ni bitno, al nju znam.
    Valeriju poznam ista generacija. Kam je tvoj Greguric isel u skolu?!? ☺️ Svijet je mali… Ja u Zabok u ekonomsku.

Hahahha da da s njom 😂🙈 ja ne poznam nikog bas osobno,sam  znam po njegovim pričama 😁 moj je srednju isel u konjscinu, al mozda si osnovnu isla s njim, s valerijom je isel u razred. 

[/url

isabelagregorijan
    15. Travanj 2020. 19:41

mylady

MalaD

Wohoooo! Evo nam jos jedne! Super! Čestitam!

Jeej, dobro doslaaa ♥️

[/url

15. Travanj 2020. 19:46

MalaD, dobrodošla i ostala do Božića 😁 

• Danijelalea
    15. Travanj 2020. 20:01

Jelima koja iz vz zupanije😄

Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰

• Danijelalea
    15. Travanj 2020. 20:02

MalaD

Cestitke😃😃😃

Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.