Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Travanj 2020. 17:17

Momoftwo

Hej svima i hej novim trudnicama , dobrodošle 🤗

Meni dns TSH izmjeren 6.48, dakle povišen . I propisana terapija Eutyrox 25 mg. I u prošloj trudnoći sam imala povišen TSH i svaki mjesec vadila krv radi toga i pila do kraja trudnoće terapiju.

A ja imam pitanje vezano za mučnine. 💪 U prošloj trudnoći uopće nisam imala mučnine , a ovu trudnoću je baš konstantna 😬od jutra do večeri. Pijem Elevit i čula sam da one znaju povećati mučnine, pa sam kombinirala dal' piti ujutro, dal' navečer itd No baš mi je dns na pregledu ginekologica savjetovala da sada neko vrijeme ne pijem Elevit nego da samo pijem folnu kiselinu. Pa me zanima kada ju pijete ? U sred dana ? Navečer ? Ujutro ? Čisto da imam neku referencu s obzirom na mučnine 😬

Ja uzimam folat i isto ga pijem poslije ručka kao Tea :D 
    Al ja nemam problema s mučninama. 

Mila12
    15. Travanj 2020. 17:23

Ja pijem elevit i nemam mucnine 🤗

Mila12
    15. Travanj 2020. 17:25

Tj elenatal od elevita 🙉

mylady
    15. Travanj 2020. 17:36

Nikolina2109

Pozdrav, evo i ja bih vam se pridruzila. Danas nam je 4tj+2 dana. Molim se da sve bude dobro svakoj od nas. ❤️

Čestitam! Sve nas je vise s plusicima. Super 

mylady
    15. Travanj 2020. 17:38

Cure, ja sam dobila folacid da pijem sad svaki dan od prekjucer, a pojedem u biorela choco  prenatal sad vec 2mjeseca.(koji mi je sredio sve nedostatke). Doktor se sam uvjerio da je super, nalazi su mi bolji. 

poppy
    15. Travanj 2020. 18:27

Tea  meni je par frendica u trudnoci imalo povisen tsh i uzimale su terapiju, i sad kolegica koja je trudna isto kao i ja 4 joj je tsh i ginekolog ju je odmah uputio na nuklearnu i dobila je vec terapiju
    Provjeri si to dobro
    Ja neznam kakav mi je nalaz od krvi jer su sa zavoda slali direktno ginekologu al pretpostavljam da je ok jer bi me zvao valjda da nesto nije u redu
    Tea kod kojeg si ginekologa?

poppy
    15. Travanj 2020. 18:34

poppy

Tea meni je par frendica u trudnoci imalo povisen tsh i uzimale su terapiju, i sad kolegica kojaje trudna isto kao i ja 4 joj je tsh i ginekolog ju je odmah uputio na nuklearnu i dobila je vec terapiju
    Provjeri si to dobro
    Ja neznam kakav mi je nalaz od krvi jer su sa zavoda slali direktno ginekologu al pretpostavljam da je ok jer bi me zvao valjda da nesto nije u redu
    Tea kod kojeg si ginekologa?

Oprosti nije mi namjera da te zabrinem❤️

Tea22
    15. Travanj 2020. 18:35

Ja se nadam da ce mi to sutra rijesiti, hvala ti 💗
    Kod Marije Prpic Grskovic, a ti

Tea22
    15. Travanj 2020. 18:35

Nisi me zabrinula, bas naprotiv.. i bolje da mi kazete nego da se ne daj Boze nesto lose dogodi

Momoftwo
    15. Travanj 2020. 18:37

Tea22

Momoftwooprosti, ali jos me zanima moze li mi gineko prepisati terapiju? Ili mora biti endokrinolog?

Može,može.Evo meni je baš dns ginekologica propisala , pokupila tablete i sutra ujutro počinjem sa terapijom. Pije se na tašte ujutro pola sata prije jela. 

Sretno ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.