Hvalaa vam puno, molila bih vas za jednu pomoc bhcg mi je jucer bio 50 to je tocno 12 dana od ovul ili 28 dc pa iako mi je doktorica rekla da je to odlicno, zanima me da li ijedna ima iskustva da je to dobar pocetak? Svega sam se nagledala pa me sad strah i googlam 🙄🙄🙄🙄
20.12.2020. D <3
05.01.2023. +
pcos, IR.
P. S. Inace mi je ciklus 30 33 dana, radila sam 2 dana ranije test i betu
20.12.2020. D <3
05.01.2023. +
pcos, IR.
Cure koje ste dobile nalaze krvi, koliki vam je bio tireotropin?
Hej svima i hej novim trudnicama , dobrodošle 🤗
Meni dns TSH izmjeren 6.48, dakle povišen . I propisana terapija Eutyrox 25 mg. I u prošloj trudnoći sam imala povišen TSH i svaki mjesec vadila krv radi toga i pila do kraja trudnoće terapiju.
A ja imam pitanje vezano za mučnine. 💪 U prošloj trudnoći uopće nisam imala mučnine , a ovu trudnoću je baš konstantna 😬od jutra do večeri. Pijem Elevit i čula sam da one znaju povećati mučnine, pa sam kombinirala dal' piti ujutro, dal' navečer itd No baš mi je dns na pregledu ginekologica savjetovala da sada neko vrijeme ne pijem Elevit nego da samo pijem folnu kiselinu. Pa me zanima kada ju pijete ? U sred dana ? Navečer ? Ujutro ? Čisto da imam neku referencu s obzirom na mučnine 😬
Kaj se stitnjače tiče, koliko sam ja upoznata sa tim u zadnjih 6 godina, najvisa dopustena grsnica je 2.5., i za zatrudniti i za trudnocu, sve iznad je zsbrinjavajuće i mislim da bi trebala dobiti terapiju. Zar je zbilja moguce ds bi endokrinolog reko trudnici da je to ok? Mojoj sestri koja je imala 4.5 tsh su digli frku, a nema u plsnu trudnocu s tim da su joj rekli ako bude pkanirala jsviti de obsvezno za terapiju…
Ja sam mislila da je moja ginekologica napravila problem gdje ga nema, vise sam vjerovala doktorici s nuklearne
Moram priznati da sam sad pomalo iznenadena kad ste mi ti i RedRobin rekle iz primjera da se s vrijednostima iznad 2,5 pije terapija
Ispričavam se na greskama u tipkanju, glupi mobitel me zivcira 😒
Hahaha nije bed😂😂
Stvarno hvala, tome ova grupa i sluzi.. da razmjenjujemo znanja i iskustva, pa kad se svacija znanja skupe mozemo zajedno i doktorirati😄
Hvalaa vam puno, molila bih vas za jednu pomoc bhcg mi je jucer bio 50 to je tocno 12 dana od ovul ili 28 dc pa iako mi je doktorica rekla da je to odlicno, zanima me da li ijedna ima iskustva da je to dobar pocetak? Svega sam se nagledala pa me sad strah i googlam 🙄🙄🙄🙄
Mislim da je to školski broj jer 14 dpo bi trebala bit kao 100. Ali visina betw ti zapravo nista ne znaci, moras ponovit za 48 sati da vidis dal da dupla, ak sw dupla sve je ok.
Govorim iz svog iskustva jer sam imala jednom prilikom divnu visoku betu, vadila za dva dana opet i nije sw poduplala. Ugkavnom, taj jedan broj ti nis ne govori
[/url
Kaj se stitnjače tiče, koliko sam ja upoznata sa tim u zadnjih 6 godina, najvisa dopustena grsnica je 2.5., i za zatrudniti i za trudnocu, sve iznad je zsbrinjavajuće i mislim da bi trebala dobiti terapiju. Zar je zbilja moguce ds bi endokrinolog reko trudnici da je to ok? Mojoj sestri koja je imala 4.5 tsh su digli frku, a nema u plsnu trudnocu s tim da su joj rekli ako bude pkanirala jsviti de obsvezno za terapiju…
Ja sam mislila da je moja ginekologica napravila problem gdje ga nema, vise sam vjerovala doktorici s nuklearne
Moram priznati da sam sad pomalo iznenadena kad ste mi ti i RedRobin rekle iz primjera da se s vrijednostima iznad 2,5 pije terapija
Mislim da nije tak striktno 2.5, da ti je 3, mozda bi ti i progledali kroz orste i vadili za tjedan dva opet da provjere, ali 5 je dosta visoko...
[/url
Hvala puno, radim kod ginekologice pa mi je rekla da ne vadim dok se dobro osjecam da je sve savrseno za sad, poslusat cu i manje guglat i cekat utorak, svakako hvala vam ❤️
20.12.2020. D <3
05.01.2023. +
pcos, IR.
Cure koje ste dobile nalaze krvi, koliki vam je bio tireotropin?
Hej svima i hej novim trudnicama , dobrodošle 🤗
Meni dns TSH izmjeren 6.48, dakle povišen . I propisana terapija Eutyrox 25 mg. I u prošloj trudnoći sam imala povišen TSH i svaki mjesec vadila krv radi toga i pila do kraja trudnoće terapiju.
A ja imam pitanje vezano za mučnine. 💪 U prošloj trudnoći uopće nisam imala mučnine , a ovu trudnoću je baš konstantna 😬od jutra do večeri. Pijem Elevit i čula sam da one znaju povećati mučnine, pa sam kombinirala dal' piti ujutro, dal' navečer itd No baš mi je dns na pregledu ginekologica savjetovala da sada neko vrijeme ne pijem Elevit nego da samo pijem folnu kiselinu. Pa me zanima kada ju pijete ? U sred dana ? Navečer ? Ujutro ? Čisto da imam neku referencu s obzirom na mučnine 😬
Ja ju pijem nakon rucka, ne znam ni sama zasto.. sama sam sebi poslozila u glavi da je to dobro piti uz jelo hahaha
Al svejedno osjecam mucnine, ne strasne ali prisutne su
I hvala i tebi na savjetu, stvarno cu sutra nazvat gineko da mi prepise nesto za stitnjacu.. nema smisla da cekam do 04.05. kad je slj pregled
Momoftwo oprosti, ali jos me zanima moze li mi gineko prepisati terapiju? Ili mora biti endokrinolog?
Sortiraj odgovore
Najstariji