Da to je TSH
Nikad nisam imala problema sa stitnjacom, u posljednjoj trudnoci i sad TSH mi je 5,0 (kada citate one intervale to spada pod normalno, ali za trudnice je drugacije.. trudnicama je normalno do 2,5)
I nista, u zadnjoj trudnoci moja gineko je digla frku oko toga, isprepadala me, poslala na nuklearnu medicinu
Ja sam jos usput isla na netu guglat i navodno da zene koje imaju preko 2,5 im se povecava rizik od spontanog
Zatim je kod mene uslijedio spontani, i tek potom sam otisla na nuklearnu
A meni doktorica kaze da se ne moram nista brinuti, da je nalaz 5,0 uredan i da neke zene uz terapiju iznesu trudnocu potpuno uredno cak i ako imaju vece vrijednosti nalaza; rekla mi je da to definitivno nije bio uzrok spontanog
Sad kao sto sam rekla je opet 5,0.. ne bojim se ni nista
Nego me samo zanimalo koliko je vama cure da si malo usporedim
(Ispricavam se sto sam se raspisala 😅)
Ovo da je to normalno ti je rekla endokrinologica?
Ja bi na tvom mjestu onda tražila drugo mišljenje, čisto da provjerim. Sad sam baš gledala. Meni je u prošloj trudnoći bio 2.51.
Uopce se ne cini tako velika razlika izmedu 2.51 i 5 haha ali raspitat cu se malo sutra
Da doktorica na nuklearnoj je rekla da je to sasvim okej
Da to je TSH
Nikad nisam imala problema sa stitnjacom, u posljednjoj trudnoci i sad TSH mi je 5,0 (kada citate one intervale to spada pod normalno, ali za trudnice je drugacije.. trudnicama je normalno do 2,5)
I nista, u zadnjoj trudnoci moja gineko je digla frku oko toga, isprepadala me, poslala na nuklearnu medicinu
Ja sam jos usput isla na netu guglat i navodno da zene koje imaju preko 2,5 im se povecava rizik od spontanog
Zatim je kod mene uslijedio spontani, i tek potom sam otisla na nuklearnu
A meni doktorica kaze da se ne moram nista brinuti, da je nalaz 5,0 uredan i da neke zene uz terapiju iznesu trudnocu potpuno uredno cak i ako imaju vece vrijednosti nalaza; rekla mi je da to definitivno nije bio uzrok spontanog
Sad kao sto sam rekla je opet 5,0.. ne bojim se ni nista
Nego me samo zanimalo koliko je vama cure da si malo usporedim
(Ispricavam se sto sam se raspisala 😅)
E to je jedino sta jos nisam otisla napraviti od pretraga. Ići ću to u petak pa ti javim vrijednosti. Ali svakako možda ne bi bilo loše cuti drugo mišljenje :)
Moze javi mi, bas me zanima
Uopce se ne cini tako velika razlika izmedu 2.51 i 5 haha ali raspitat cu se malo sutra
Nemam pojma. Frendica kaže da je za TSH 3.1 pila terapiju u trudnoći. Ne kužim se baš u to sve, al bolje provjerit.
Pozdrav, evo i ja bih vam se pridruzila. Danas nam je 4tj+2 dana. Molim se da sve bude dobro svakoj od nas. ❤️
20.12.2020. D <3
05.01.2023. +
pcos, IR.
Cure koje ste dobile nalaze krvi, koliki vam je bio tireotropin?
Ja tog nemam na svom nalazu 🤔
Ni ja nemam to…
Kaže gugl da je to TSH, trebale bi imati TSH na nalazima.
Nisam stitnjacu vadila jos, u pon cu kod svog dr vaditi
[/url
Nemam pojma. Frendica kaže da je za TSH 3.1 pila terapiju u trudnoći. Ne kužim se baš u to sve, al bolje provjerit.
Hvala ti sto si se raspitala, ja cu provjerit sutra
Nista strasno.. uz sve te njihove terapije sigurna sam da trudnoca moze protec uredno😊
Pozdrav, evo i ja bih vam se pridruzila. Danas nam je 4tj+2 dana. Molim se da sve bude dobro svakoj od nas. ❤️
Dobro nam dosla, iskrene cestitke🥰🥰
Kaj se stitnjače tiče, koliko sam ja upoznata sa tim u zadnjih 6 godina, najvisa dopustena grsnica je 2.5., i za zatrudniti i za trudnocu, sve iznad je zsbrinjavajuće i mislim da bi trebala dobiti terapiju. Zar je zbilja moguce ds bi endokrinolog reko trudnici da je to ok? Mojoj sestri koja je imala 4.5 tsh su digli frku, a nema u plsnu trudnocu s tim da su joj rekli ako bude pkanirala jsviti de obsvezno za terapiju...
[/url
Ispričavam se na greskama u tipkanju, glupi mobitel me zivcira 😒
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji