Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    15. Travanj 2020. 15:28

Mozee! Koje ste godište vas dvoje?! Tamo su Gregurići, Leško, Herceg….
    Meni sveki gore radi , pa mi to ona sredi kod njega… 😉

Muž 88, ja 91. Ja sam greguric, al u dubravi su svi gregurici 😅 a leško familiju znam samo zato jer je bivsa od mog muza lesko 😂 kako je svijet mali 😅 herceg poznam valeriju, s tim da ih sve znam jer mi muz reko hahs, ja sam tu vec 8 godina i ne druziđ se tu s nikim uglavnom, svi ki u zagrebu, i posao i prijatelji. 

[/url

15. Travanj 2020. 15:29

Danijelalea, dobrodosla 😊
    JaTeTo, vidim da te hormaci peru 😁 Shendlala bus ti njih sve, ne trebas se brinuti. Imas jos vremena dok beba ne dodje, porasti ce jos tvoj djecak. A bebac ce ionako na pocetku samo spavati, papati i kakati. 
    I ici cete onda taman u proljece svi zajedno u setnje, J ce biti veliki braco i moci ce se gurkati na onim triciklicima. Ma bit ce vam super 😁
    Ti si i dalje njegova mama i ne oduzimas mu nista, nego upravo suprotno. Sad ce imati jos jednu osobu koja ce uvijek biti tu za njega 😊 

isabelagregorijan
    15. Travanj 2020. 15:29

Nove curke dobrodosleee🥰 neka bude zdrsva, skolska. I dosadna trudnoća 😁

[/url

isabelagregorijan
    15. Travanj 2020. 15:32

Tea22

Cure koje ste dobile nalaze krvi, koliki vam je bio tireotropin?

Ja tog nemam na svom nalazu 🤔

[/url

15. Travanj 2020. 15:37

Tea22

Baš sam guglala kaje to opće. To je TSH?
    Kaj inače imaš problema sa štitnjačom? Kaj ti je povišen? 
    Ja još nisam u ovoj trudnoći još vadila krv, za dva tjedna ću vjerojatno. 

• Pepa14
    15. Travanj 2020. 15:37

isabelagregorijan

Tea22

Ni ja nemam to... 

15. Travanj 2020. 15:41

Pepa14

isabelagregorijan

Tea22

Ni ja nemam to…

Kaže gugl da je to TSH, trebale bi imati TSH na nalazima. 

Tea22
    15. Travanj 2020. 15:50

Da to je TSH
    Nikad nisam imala problema sa stitnjacom, u posljednjoj trudnoci i sad TSH mi je 5,0 (kada citate one intervale to spada pod normalno, ali za trudnice je drugacije.. trudnicama je normalno do 2,5)
    I nista, u zadnjoj trudnoci moja gineko je digla frku oko toga, isprepadala me, poslala na nuklearnu medicinu
    Ja sam jos usput isla na netu guglat i navodno da zene koje imaju preko 2,5 im se povecava rizik od spontanog
    Zatim je kod mene uslijedio spontani, i tek potom sam otisla na nuklearnu
    A meni doktorica kaze da se ne moram nista brinuti, da je nalaz 5,0 uredan i da neke zene uz terapiju iznesu trudnocu potpuno uredno cak i ako imaju vece vrijednosti nalaza; rekla mi je da to definitivno nije bio uzrok spontanog
    Sad kao sto sam rekla je opet 5,0.. ne bojim se ni nista
    Nego me samo zanimalo koliko je vama cure da si malo usporedim
    (Ispricavam se sto sam se raspisala 😅)

15. Travanj 2020. 16:01

Tea22

Da to je TSH
    Nikad nisam imala problema sa stitnjacom, u posljednjoj trudnoci i sad TSH mi je 5,0 (kada citate one intervale to spada pod normalno, ali za trudnice je drugacije.. trudnicama je normalno do 2,5)
    I nista, u zadnjoj trudnoci moja gineko je digla frku oko toga, isprepadala me, poslala na nuklearnu medicinu
    Ja sam jos usput isla na netu guglat i navodno da zene koje imaju preko 2,5 im se povecava rizik od spontanog
    A meni doktorica kaze da se ne moram nista brinuti, da je nalaz 5,0 uredan i da neke zene uz terapiju iznesu trudnocu potpuno uredno cak i ako imaju vece vrijednosti nalaza; rekla mi je da to definitivno nije bio uzrok spontanog

Ovo da je to normalno ti je rekla endokrinologica? 
    Ja bi na tvom mjestu onda tražila drugo mišljenje, čisto da provjerim. Sad sam baš gledala. Meni je u prošloj trudnoći bio 2.51.

• Pepa14
    15. Travanj 2020. 16:07

Tea22

Da to je TSH

E to je jedino sta jos nisam otisla napraviti od pretraga. Ići ću to u petak pa ti javim vrijednosti. Ali svakako možda ne bi bilo loše cuti drugo mišljenje :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.